Căutătoare

Informații

Oferte speciale

Producatori

Căutător TS 8x50 negru Mareste

Căutător TS 8x50 negru

TSSU850Gs

Teleskop Service

Produs nou

Acest cautator este echipat cu un obiectiv din doua lentile care ofera o imagine buna a stelelor pe intreg campul vizual.

Mai multe detalii

În stoc

236,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv50 mm
Putere de mărire8x
Câmp vizual aparent45 grade
Câmp vizual real5,6 grade
Tip căutătorOptic
Suport căutător inclusda
Reticulda

Informatii

Acest cautator este echipat cu un obiectiv din doua lentile care ofera o imagine buna a stelelor pe intreg campul vizual. Aceasta inseamna stele mici foarte bine focalizate. Aveti posibilitatea sa observati chiar si nebuloase pe care sa le fixati apoi in telescop cu mare precizie.

Obiectivul si ocularul au acoperire antireflex completa si multipla - imagini mai luminoase:

Performanta de redare a imaginii este exemplara, imaginea este luminoasa si cu un contrast ridicat datorita stratului de acoperire antireflex. Ciar si obiectele slabe ca intensitate luminoasa sunt vizibile datorita claritatii mari a imaginii, cautatorul functionand de fapt ca un mic telescop.

Suportul inovativ:

Impreuna cu cautatorul la livrare este inclus si un suport inovativ. Cautatorul se aliniaza cu ajutorul a doua surube de reglaj si a unui arc ce opune forta acestora. Asfel alinierea cu telescopul principal poate fi realizata in cateva secunde. Suportul cautatorului poate fi fixat in orice baza standard a telescoapelor Vixen, Celestron, GSO, Skywatcher, .... .

Recenzii

Scrie o recenzie

Căutător TS 8x50 negru

Căutător TS 8x50 negru

Acest cautator este echipat cu un obiectiv din doua lentile care ofera o imagine buna a stelelor pe intreg campul vizual.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania