Incepând cu 25 Mai 2018 a intrat în vigoare noua reglementare referitoare la Protecția Datelor cu Caracter Personal (GDPR).


Acest regulament asigură controlul fiecărei persoane asupra datelor sale cu caracter personal. În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • Dreptul de a refuza să devină o persoană vizată, adică de a refuza ca datele sale personale să fie prelucrate;

  • Dreptul de a fi informat despre tot ce se întâmplă cu datele sale personale, de a ști la ce sunt folosite, de a le accesa, de a le modifica și chiar de a revoca consimțământul;

  • Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor;

  • Dreptul la rectificarea datelor sale în situația în care acestea suportă modificări sau conțin erori;

  • Dreptul de a fi uitat, respectiv dreptul la ștergerea datelor;

  • Drepturi legate de procesul decizional automatizat și crearea de profiluri prin care se urmărește “apărarea” sa de anumite decizii cu potențial negative, care ar putea fi luate fără intervenția umană

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării site-ului nostru.

Siguranta datelor dumneavoastră este importanta pentru noi, dintotdeauna! Va informăm că respectam Regulamentul UE pentru Protectia Datelor si facem eforturi pentru ca datele dvs.  fie în siguranță.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți client Astromagazin Srl, prelucram datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu produsele vizualizate în cadrul astromagazin.ro, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea paginii.

În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate vor fi stocate temporar si ulterior șterse automat.

Dacă sunteți vizitator al astromagazin.ro vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact.

Scopurile prelucrării

Astromagazin SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru desfășurarea relației contractuale cu dumneavoastră, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe astromagazin.ro, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază acceptul încheiat între dumneavoastră și Astromagazin SRL, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor de utilizare a site-ului. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Astromagazin SRL.

Furnizarea datelor dumneavoastră în alte scopuri este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în alte scopuri nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Cat timp prelucram datele personale

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea

Astromagazin SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor Astromagazin SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Partajarea datelor cu caracter personal

Astromagazin SRL poate dezvălui datele dumneavoastră exclusiv către parteneri, către terțe persoane sau entități implicate în desfășurarea activității (de exemplu firme de curierat), ori către autoritățile publice la solicitarea acestora in condițiile prevăzute de lege.

Transferul datelor cu caracter personal

Pentru ca site-ul nostru sa functioneze in conditii optime si in scopul de a imbunatati constant calitatea produselor oferite, utilizam urmatoarele programe si solutii web care pot accesa adresa IP si analiza comportamentul dvs atunci cand navigati pe site:

  • Google Analytics

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactati telefonic, prin email sau prin intermediul formularului de contact.

Product added to wishlist
Product added to compare.