Corectoare - Reducatoare

Informații

Producatori

Corector de coma Baader MPCC III 2” pentru telescoape reflectoare

2458400A

Baader Planetarium

Produs nou

Noul corector Baader MPCC III 2” permite deținătorilor de telescoape reflectoare rapide să obțină fotografii deep-sky corectate de coma chiar și la margine.

Mai multe detalii

În stoc

800,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru conexiune2"
Acoperire antireflexMultiplă

Informatii

Corectorul MPCC a fost optimizat pentru telescoapele newtoniene cu raporturi focale între f/3,5 și f/6. Acesta produce stele de dimensiunea de 12 microni pe întreaga suprafață de 35mm dimensiune. Teste independente de laborator au confirmat faptul că MPCC oferă cele mai detaliate imagini, fiind cel mai bun de pe piață oferind cea mai bună iluminare a marginii câmpului (vignetare redusă la minimum). Cei care au făcut observații vizuale au declarat rezultate foarte bune chiar și în sisteme optice f/3,5. Surafețele optice sunt acoperite cu straturi antireflex Phantom Group. Corectorul este modular, astfel că îl puteți cumpăra împreună cu piesele de care veți nevoie. Pentru astrofotografie, este nevoie doar de corectorul MPCC (pentru a oferi un maxim de câmp, acesta a fost gândit să folosească inelele T). Vizual, corectorul MPCC III poate fi adaptat pentru oculare de 1,25” sau 2” folosind sistemul T2.

Principalele caracteristici:

- sistem optic reviziut, calculat să nu producă vignetare nici pe un telscop f/3,5.

- claritate îmbunătățită în întreg câmpul.

- acoperire multiplă antireflex Phantom Group, pentru o transmisie maximă a luminii și fără reflexii.

- se atașează direct la un inel T cu adaptorul opțional.

- o apertură de 44mm dacă se folosește cu filetul M48 (2”).

Utilizatorii de telescoape dobsoniene cu raport focal f/3,4-f/5 au descoperit avantajele acestui corector în raport cu alte corectoare. Acesta poate fi configurat pentru observații cu oculare de 1,25” sau 2”.

Caracteristici al observațiilor vizuale:

- nu crește puterea de mărire. Corectorul de coma nu restrânge câmpul vizual, astfel că un ocular de 31mm va avea un câmp vizual mare, nu ca unul de 26mm.

- nu este nvoie de back-focus, mai mult decât atât, corectorul crește back-focus-ul cu 10mm. Dacă ocularul dumneavoastră va focaliza fără corectorul de coma, cu siguranță va focaliza și cu MPCC.

- vignetare redusă. Noul corector MPCC mark III are rezultate chiar mai bune cu ocularele de 2”. Datorită poziției apropiate de planul focal, corectorul poate oferi un câmp iluminat mult mai mare decât al altor corectoare. 

- prețul scăzut al corectorului Baader MPCC.

Corectorul Baader MPCC se potrivește perfect cu Camerele foto DSLR. Utilizatorii acestor camere foto sunt foarte multțumiți de corector întrucât, împreună cu telescopaele luminoase de f/3,5, f/5, expunerile sunt destul de scurte. Corectorul permite obținerea unor imagini dep-sky deosebite, fără a apela la complexitatea camerelor CCD. Corectorul se introduce în focalizatoarele de 2” și are la conexiunea de ieșire un filet T.

Recenzii

Nota 
2019-12-13

Perfect

In combinatie cu un skywatcher 130/650 pds functioneaza impecabil

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Corector de coma Baader MPCC III 2” pentru telescoape reflectoare

  Corector de coma Baader MPCC III 2” pentru telescoape reflectoare

  Noul corector Baader MPCC III 2” permite deținătorilor de telescoape reflectoare rapide să obțină fotografii deep-sky corectate de coma chiar și la margine.

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania