Kit imprimat 3D Azur3DPrint V1 pentru spectrograf SOL'EX

Kit imprimat 3D Azur3DPrint V1 pentru spectrograf SOL'EX

neon_vert
7-14 zile
730,00 lei
cu TVA

Sol'ex vă permite să învățați despre spectrografia solară la un cost mai mic.

>Câștigă 7 puncte/7,00 lei Câștigă 7 puncte/7,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 7 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 7,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

182.88 Lei x 4 rate

 
Celebrul Sol'ex de la Christian Buil.
Conceput pentru a fi accesibil cât mai multor oameni și pentru a permite fiecăruia să-și construiască propriul spectrograf.
Din experiență, știm că observarea solară este foarte costisitoare și nu ne-am dorit ca aceasta să fie un obstacol în calea descoperirii acestui instrument fabulos, motiv pentru care vă oferim istoricul Sol'ex care vă permite să începeți aventura Sol'ex la un cost limitat.
Pentru a vă ușura lucrurile și pentru a vă scuti de orice griji de asamblare, vă punem la dispoziție kitul deja asamblat și fiecare filet (se recomandă utilizarea inelului ZWO) este verificat și testat înainte de expediere. Nu este nevoie de inserții sau șuruburi, totul vine cu el.
Veți avea doar două lucruri de făcut după ce primiți trusa:
  • Achiziţionaţi şi montați optica (disponibilă de la instrumentul Shelyak)
  • Și începeți să observați

!! INFORMAȚII IMPORTANTE!!

Vă rugăm să rețineți că filetul de adaptare la optică se potriveşte exclusiv pentru focalizatorul elicoidal și inelele ZWO. În plus, testăm toate filetele înainte de fiecare expediere pentru a asigura funcționarea corectă a acestora și vă avertizăm că este posibil ca alte inele să nu se potrivească.
Adaptorul pentru focalizator este din plastic și trebuie acordată o atenție deosebită la înșurubare. Putem schimba piesa filetată pentru Dvs. dacă este necesar, dar costurile de transport vor rămâne responsabilitatea Dvs.
Kit-ul Sol'ex este compus din Sol'ex, precum și din 2 inele și un tub de înșurubat pe un mini suport foto pentru a face primele ajustări.
Vernierul este acum inclus, așa că nu este nevoie să-l luați separat. Kitul imprimat 3D este realizat din filament PETG.
!! Nu contine piese optice!!!
Piesele optice necesare pentru construirea spectrografului sunt disponibile pe site-ul Shelyak Instruments.
!!!!! ATENTIE!!!!! Privirea soarelui este foarte periculoasă, vă rugăm să luați toate măsurile de precauție necesare înainte de a utiliza dispozitivul. Nu putem fi trași la răspundere pentru nici o daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a acestui instrument!!!
Toate informațiile pe site-ul autorului
Informaţiile legate de spectrograful SOL-ex pot fi consultate pe site-ul autorului la adresa http://www.astrosurf.com/solex/
Material
Plastic
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.