Diverse

Informații

Oferte speciale

Producatori

Ochelari pentru eclipsa Omegon SunSafe Mareste

Ochelari pentru eclipsa Omegon SunSafe

53797

Omegon

Produs nou

Ochelarii au certificat de calitate si sunt destinati observatiilor directe si sigure ale Soarelui.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

28,00 lei **TVA inclus

Informatii

Momentul cel mult asteptat a sosit. Luna trece prin fata Soarelui. Natura se linisteste dintr-o data. Atunci aveti nevoie de o pereche de ochelari pentru observarea in siguranta a eclipsei solare. Acesti ochelari cu certificat ISO si CE va permit sa priviti direct catre Soare in timp ce ochii dumneavoastra vor fi complet protejati. Un accesoriu indispensabil si usor de tinut in orice buzunar al oricarui pasionat de observatii solare.

Avantaje pe scurt:

- culori naturale ale Soarelui

- excelent pentru observarea petelor solare de mari dimensiuni sau eclipselor solare

- complet siguri pentru observatiile solare - folie SunSafe certificata la standarde ISO

- marime universala

Observatiii sigure ale Soarelui cu folia SunSafe

Ochelarii solari Omegon va permit observatii sigure ale Soarelui. Folia SunSafe blocheaza aproape intreaga intensitate a luminii solare - si permite trecerea a mai putin de 0.001% din aceasta. Folia speciala este produsa dintr-un polimer rezistent la zgarieturi si produce o imagine naturala a Soarelui, omogena, clara si de culoare galbena. Acesti ochelari fac ca observarea eclipselor solare sa devina o experienta unica.

Lumina solara este redusa de 1000.000 ori.

Densitate optica -  cel putin ND5

Observatii sigure pentru ochi - certificare ISO

Folia SunSafe este certificata conform noilor standarde ISO DIN EN ISO 12312-2: 2015 date de institutul ECS pentru protectia ochilor. Acest lucru inseamna ca ochelarii asigura toate masurile pentru observarea in conditii de completa siguranta a Soarelui.

Marime universala

Indiferent de utilizator - adult sau copil, noua gama de ochelari pentru eclipsa de la Omegon se potrivesc pe orice marime. Bratele laterale au o lungime de 130mm si se pot regla cu ajutorul unei foarfeci, daca este necesar.

Atentie! Intotdeauna tineti ochelarii pe ochi cand priviti catre Soare. Observarea Soarelui fara protectie cauzeaza leziuni oculare permanente. Copii pot utiliza acesti ochelari sub stricta supraveghere a adultilor.Recenzii

Scrie o recenzie

Ochelari pentru eclipsa Omegon SunSafe

Ochelari pentru eclipsa Omegon SunSafe

Ochelarii au certificat de calitate si sunt destinati observatiilor directe si sigure ale Soarelui.