Filtre colorate

Informații

Producatori

Set 6 filtre colorate Baader 1,25"

2458300

Baader Planetarium

Produs nou

Filtrele colorate permit creșterea vizibilității anumitor detalii în cazul observațiilor planetare.

Mai multe detalii

În 5 - 8 zile

1 175,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipFiltre colorate
Diametru conexiune1,25”
Acoperire antireflexMultiplă
Tip filtruplanetar

Informatii

Filtrele Baader Planetarium aduc un nou nivel de calitate și performanță în creșterea contrastului planetar. Acestea se montează în ocular prin înfiletare. Filtrele Baader nu prezintă imagini duble chiar dacă sunt suprapuse. Stratul de sticlă este lipsit de striații și șlefuit cu o precizie de 30 secunde, astfel că acestea nu vor introduce astigmatism sau alte erori. Ambele fețe sunt acoperite cu 7 straturi antireflex Phantom ce reduc reflexiile până la 0,25% sub orice unghi de incidență a luminii și cresc transmisia acesteia.

Imaginea produsă prin filtrele Baader este mai luminoasă, mai clară și cu mai multe detalii. Nici un alt filtru colorat nu include straturi antireflex atât de complexe. Nivelele extrem de mari ale transmisiei luminii atinse produc un contrast puternic și o izolare a detaliilor planetare chiar și cu telescoapele mai mici. Eficiența celor trei filtre longpass (rosu, portocaliu și galben) ajunge la 98%, iar a celor trei filtre bandpass (verde, albastru, albastru inchis) ajunge la 70%.

Caracteristicile spectrului au fost proiectate cu multă grijă. Filtrele pot fi suprapuse pentru a obține lungimi de undă mai înguste fără a se degrada imaginea sau a apărea imagini duble.

Recenzii

Scrie o recenzie

Set 6 filtre colorate Baader 1,25"

Set 6 filtre colorate Baader 1,25"

Filtrele colorate permit creșterea vizibilității anumitor detalii în cazul observațiilor planetare.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania