Filtre DeepSky

Informații

Oferte speciale

Producatori

Filtru Lumicon Deep Sky 1.25" Mareste

Filtru Lumicon Deep Sky 1.25"

6738

Produs nou

Cele mai bune filtre impotriva poluarii luminoase care exista in prezent pe piata.

Mai multe detalii

În stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte de loialitate care pot fi schimbate intr-un cupon de 7,00 lei.


730,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru conexiune1,25”
Tip filtruBandă largă
Material cadru de montareAluminiu

Informatii

Filtrul Lumicon Deep-Sky este considerat a fi printre cele mai bune filtre impotriva poluarii luminoase care exista in prezent pe piata. Acesta blocheaza lungimi de unda specifice becurilor utilizate in iluminatul public si al tuburilor de neon, permitand trecerea luminii din restul spectrului. Filtrul poate fi utilizat cu succes atat pentru observatii vizuale cat si pentru astrofotografie.

Vizual filtrul isi dovedeste performantele mai ales pe un cer cu o poluare luminoasa evidenta. Astfel este posibila observarea in conditii vitrege a unor obiecte slabe ca intensitate luminoasa cum ar fi galaxii sau nebuloase prin imbunatatirea contrastului acestora in raport cu fundalul cerului.
In astrofotografie filtrul ofera posibilitatea de obtinere a unor rezultate foarte bune si pe un cer afectat de poluare luminoasa. De multe ori rezultatele sunt comparabile cu cele obtinute pe un cer cu conditii bune de observare.

Controlul foarte strict al calitatii si standardele extrem de ridicate in productie confera filtrului Deep-Sky Lumicon o pozitie fruntasa intre filtrele Deep-Sky. Fiecare filtru Lumicon este testat individual si ii este stabilit procentul de transmisie a fiecarei lungimi de unda.

Recenzii

Scrie o recenzie

Filtru Lumicon Deep Sky 1.25"

Filtru Lumicon Deep Sky 1.25"

Cele mai bune filtre impotriva poluarii luminoase care exista in prezent pe piata.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: