Set 4 filtre Baader 2" pentru camere foto CCD...

Set 4 filtre Baader 2" pentru camere foto CCD interlineare (H-alpha 35nm, H-beta, O-III, S II) - Dezactivat

2458451
7-14 zile
2.670,00 lei
cu TVA

Filtrele Baader de bandă îngustă, sunt proiectate să ofere un contrast ridicat obiectelor deepsky în lungimile de undă H-alpha, H-beta, O-III și S II.

>Câștigă 26 puncte/26,00 lei Câștigă 26 puncte/26,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 26 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 26,00 lei.
 

Lățimile de bandă foarte înguste au o transmisie a luminii foarte ridicată, în același timp înlăturând complet atât poluarea  luminoasă cât și lungimile de undă mai lungi. Calitatea optică a filtrelor de bandă îngustă garantează detalii și contrast ridicat. Fiecare substrat este șlefuit optic în plan paralel pentru a da aceeași lungime de undă pe toată suprafața sa. Tipul special de șlefuire de la Baader face diferența dintre aceste filtre și cele de calitate optică mai scăzută folosită de alți producători de filtre astronomice.

De asemenea, straturile filtrante aplicate pe sticlă au fost special gândite pentru a elimina relexiile deranjante prezente în alte filtre mai ieftine. Pentru a obține această performanță, a fost nevoie de o atentă distribuire a straturilor pe sticla optică și multe alte teste. Straturile antireflex sunt destinate să prevină halourile de lumină și să nu inducă deformări fizice și optice. Ele sunt sunt astfel aplicate, încât ele nu se vor degrada la o folosință sau o curățare normală. Fiecare filtru este tratat individual, marginile acestuia sunt protejate împotriva pătrunderii umezelii astfel că vă puteți bucura pentru mult timp de calitățile acestuia.

Tip
Filtre de bandă îngustă
Diametru conexiune
2"
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.