Filtre H-beta

Informații

Oferte speciale

Producatori

Filtru Explore Scientific H-Beta 1,25”

0310235

Explore Scientific

Produs nou

Filtrul Explore Scientific H-Beta blochează lungimea de undă a luminii artificiale.

Mai multe detalii

In 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 4,00 lei.


415,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru conexiune1,25”
Tip filtruH-beta
Material cadru de montareAluminiu

Informatii

Unul din cele mai importante obstacole în calea explorării universului este lumina artificială stradală. Cerul nopții nu este chiar negru în vecinătatea orașelor, ceea ce reduce vizibilitatea obiectelor astronomice dincolo de sistemul nostru solar destul de mult. În funcție de tipul obiectului astronomic, este posibilă creșterea contrastului prin blocarea lungimii de undă a luminii artificiale.

Nebuloasele de emisie sunt în legătură cu elemente chimice - în acest caz, hidrogenul. Filtrul Explore Scientific OIII  blochează toate celelalte lungimi de undă (și aproape întreaga lumină artificială) și permite trecerea doar a emisiei hidrogen. Rezultatul este uimitor: dintr-o dată apar obiecte astronomice acolo unde înainte nu se vedea nimic. Sub un cer din oraș, nebuloasa Cap de cal nu este vizibilă nici chiar cu un telescop cu diametrul de 300mm. Însă folosind acest filtru, puteți observa inclusiv structurile interioare.

Acest filtru este absolut necesar pentru toți astronomii amatori ce fac observații vizuale. Toate filtrele Explore Scientific vin împreună cu un certificat de test individual - garanția dumneavoastră pentru un filtru premium.

Recenzii

Scrie o recenzie

Filtru Explore Scientific H-Beta 1,25”

Filtru Explore Scientific H-Beta 1,25”

Filtrul Explore Scientific H-Beta blochează lungimea de undă a luminii artificiale.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania