Filtru IR Pass 685nm 1.25" Antlia

Filtru IR Pass 685nm 1.25" Antlia

A-IR685-1
in stoc
295,00 lei
cu TVA

Filtrul Antlia IR Pass 685nm este un filtru de absorbtie care permite trecerea luminii infrarosii cu lungimi de undă mai mari de 685nm.

>Câștigă 2 puncte/2,00 lei Câștigă 2 puncte/2,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 2 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 2,00 lei.
 

Se integrează perfect cu filtrul Antlia 850nm IR-Pass. La aceste lungimi de undă mai mari, sensibilitatea ochiului liber este redusă, deci nu este potrivit pentru observații vizuale. Filtrul este foarte recomandat pentru orice fotografie planetară. La o gamă spectrală lungă de undă, turbulența aerului atmosferic (seeing) are un impact mult mai mic asupra clarității. Cu cât sunt mai aproape de banda infraroșie, imaginile planetare sunt mai puțin perturbate de distorsiunile frontului de undă din atmosferă (seeing), iar acest lucru are ca rezultat imaginile cele mai clare și cu cel mai mare contrast posibil.

Prin combinarea unei imagini de luminanță capturată cu filtrul IR-Pass, împreună cu filtrele RGB și U-Venus, claritatea generală a imaginii este îmbunătățită semnificativ și sunt capturate detalii ale planetelor din diferite benzi. Acest filtru face posibilă de asemenea fotografierea unor planete în timpul zilei datorită fundalului întunecat al cerului creat de filtrul IR Pass de 685nm.

Diametru conexiune
1,25”
Tip filtru
IR
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.