Filtre L-RGB

Informații

Oferte speciale

Producatori

Set filtre fotografice RGBL Astronomik 2”

16757

Produs nou

Setul de filtre Astronomik RGBL este produs special pentru astrofotografia cu camere CCD.

Mai multe detalii

7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 25 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 25 puncte de loialitate care pot fi schimbate intr-un cupon de 25,00 lei.


2 550,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru conexiune2"
Acoperire antireflexMultiplă
Material cadru de montareAluminiu

Informatii

Aceste filtre oferă o reprezentare naturală a culorii planetelor, stelelor, și nebuloaselor de emisie și reflexie. Proprietățile de transmisie a filtrelor L-RGB Typ 2c sunt optimizate pentru astrofotografia cu camere CCD. Acest set vă permite să captați imagini în culori naturale a diferitelor tipuri de obiecte. În timp ce alți producători fac compromisuri, Astronomik a reușit cea mai bună reproducere a culorii.

Atât stelele cât și obiectele astronomice ce emit doar într-un anume spectru sunt redate în culorile lor naturale. Următoarele aspecte ce s-au avut în vedere în proiectarea acestor filtre:

- cea mai bună transmisie a luminii (aproape 100%) pentru timpi de expunere scurți

- transmisii diferite ale lungimilor de undă pentru o reproducere optimă a culorii

- standarde de calitate ridicate

Datorită substratului de mare precizie, filtrele Astronomik sunt parfocale. Filtrele RGBL împart spectrul în principalele culori: roșu, verde, albastru și de lumină. În acest mod, separația culorii poate fi obținută cu senzori CCD alb-negru. Separația corespunde sensibilității de culoare a ochiului uman. Utilizând spațiul de culoare sRGB, puteți menține culoarea imaginii pe întreg timpul necesar procesării acesteia. Cu setul de filtre L-RGB puteți crea un material RAW ideal pentru procesare în modul sRGB.

Recenzii

Scrie o recenzie

Set filtre fotografice RGBL Astronomik 2”

Set filtre fotografice RGBL Astronomik 2”

Setul de filtre Astronomik RGBL este produs special pentru astrofotografia cu camere CCD.