Filtre OIII

Informații

Producatori

Filtru OIII Omegon 1,25"

15625

Omegon

Produs nou

Filtrul Omegon OIII este din punct de vedere al functionarii comparabil cu filtrul Omegon UHC.

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 3,00 lei.


345,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Material cadru de montareAluminiu
Conexiune 21.25"

Informatii

Filtrul Omegon OIII este din punct de vedere al functionarii comparabil cu filtrul Omegon UHC. Diferenta consta in faptul ca acest filtru permite trecerea doar a luminii oxigenului triplu ionizat. Nebuloasele difuze, nebuloasele planetare castiga astfel un contrast ridicat.
Deoarece acest filtru este unul special de banda ingusta, spectrul lui de utilizare este mult mai limitat decat in cazul filtrului Omegon UHC. Pe cer gasiti totusi un numar foarte mare de obiecte care vor prezenta detalii sau vor deveni vizibile doar utilizand acest filtru. Un exemplu de parada este nebuloasa Veil din constelatia Lebada.

 

Filtrul Omegon OIII nu are o utilizare limitata doar pentru regiunile cu poluare luminoasa si poate fi utilizat si in regiunile cu cer negru pentru imbunatatirea contrastului. Filtrul Omegon OIII poate fi utilizat cu toate ocularele 1.25".

 

Recenzii

Scrie o recenzie

Filtru OIII Omegon 1,25"

Filtru OIII Omegon 1,25"

Filtrul Omegon OIII este din punct de vedere al functionarii comparabil cu filtrul Omegon UHC.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania