Filtre S II

Informații

Producatori

Filtru Astronomik S-II CCD (EOS-clip) Mareste

Filtru Astronomik S-II CCD (EOS-clip)

eosSIICCD

Astronomik

Produs nou

Filtrul Astronomik S II este un filtru de bandă îngustă pentru fotografia CCD.

Mai multe detalii

7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 9 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 9 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 9,00 lei.


917,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipFiltre de bandă îngustă
Acoperire antireflexMultiplă
Tip filtruS II

Informatii

Filtrul lasă să treacă lumina S II emisă de ionii de sulfur și blochează aproape tot restul spectrului sensibil camerei CCD, inclusiv lumina IR. Toate filtrele Astronomik au fost regândite, iar cele începând cu anul 2008 nu mai prezintă efectul de halou.

Raportul focal optim pentru acest filtru este între f/2,8 și f/15. Pierderi ale transmisiei și distorsiuni cromatice, probleme ale altor filtre, apar în cazul filtrelor Astronomik doar când se folosesc în instrumente cu raport focal foarte mic, f/2. Lungimea de undă a luminii provenită de la iluminatul artificial (cu mercur și sodiu) este complet blocată.

Filtrul Astronomik S II CCD crește contrastul între linia de emisie S II și fundalul cerului. Un avantaj major al filtrelor Astronomik este sticla optică de foarte bună calitate. Când veți folosi filtrul Astronomik, imediat veți observa stelele punctiforme la fel ca atunci când nu utilizați nici un filtru.

Recenzii

Scrie o recenzie

Filtru Astronomik S-II CCD (EOS-clip)

Filtru Astronomik S-II CCD (EOS-clip)

Filtrul Astronomik S II este un filtru de bandă îngustă pentru fotografia CCD.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania