Filtre S II

Informații

Oferte speciale

Producatori

Filtru SII CCD Omegon Pro 1.25''

47294

Omegon

Produs nou

Filtru Omegon Pro SII - astrofotografii cu regiuni de emisie SII.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

460,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipFiltre de bandă îngustă
Tip filtruS II
Material cadru de montareAluminiu
Conexiune (spre telescop)1.25"

Informatii

Cu ajutorul unui filtru de interferenta precum acesta, puteti imbunatati contrastul in fotografii ale obiectelor Deep-Sky. Obiectul se detaseaza de fundalul cerului devenind vizibile numeroase detalii care altfel nu ar fi vizibile. Filtrul SII Omegon Pro este potrivit in special pentru fotografierea nebuloaselor cu camere CCD sau DSLR.

Multe nebuloase planetare si de emisie prezinta numeroase detalii in lungimea de unda a sulfului ionizat, la 672nm. Filtrul permite trecerea acestei lungimi de unda si blocheaza lumina artificiala sau cea nedorita.

Cu o valoare FWHM de 12nm si o transmisie ridicata, filtrul este un pas catre fotografia High-End. Chiar si din orasele mari puteti captura imagini ale obiectelor Deep-Sky. In combinatie cu un filtru OIII si H-alpha puteti obtine o imagine impresionanta.

Filtru Omegon Pro cu protocol de testare individual
Avantajul dumneavoastra: fiecare filtru pentru nebuloase Omegon Pro este testat in prealabil si primeste un protocol individual. Astfel primiti un certificat al calitatii filtrului din mana dumneavoastra.

Recenzii

Scrie o recenzie

Filtru SII CCD Omegon Pro 1.25''

Filtru SII CCD Omegon Pro 1.25''

Filtru Omegon Pro SII - astrofotografii cu regiuni de emisie SII.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania