Focalizatoare

Informații

Oferte speciale

Producatori

Focuser Crayford TS 2" cu reductie 1:10 pentru refractoare

TSFOCR2M

Teleskop Service

Produs nou

Focalizatorul Crayford de 2" permite focalizarea precisă și este potrivit pentru observații vizuale și astrofotografie - perfect potrivit pentru refractoare Skywatcher și telescoape ED Apo.

Mai multe detalii

În 4-8 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 8 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 8,00 lei.


845,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate860 g
Tip focuserCrayford 2” cu microfocalizator
Conexiune spre ocular1,25", 2"
Conexiune 286 mm

Informatii

Focalizator Crayford cu viteză dublă TS 2" pentru refractoare

Focuserul Crayford este potrivit pentru observații și astrofotografie cu camere DSLR. Recomandăm focuserul pentru accesorii de până la aprox. 2 kg. Focuserul este, de asemenea adesea cumpărat pentru construcția proprie a telescoapelor refractoare sau pentru îmbunătățirea telescoapelor existente.

Focuserul este potrivit în special pentru multe telescoape refractoare de la Skywatcher, Celestron și Orion. Adaptorul de conectare se potrivește direct cu tubul sau cu reductorul care este atașat la partea din spate a tuburilor. Vă rugăm să măsurați diametrul înainte de a comanda. Tubul (sau adaptorul de reducere) trebuie să aibă un diametru interior de 86 mm pentru a se potrivi.

Microreducerea cu dublă viteză 1:10 îmbunătățește semnificativ focalizarea. În special în astrofotografie, sunt posibile imagini mai clare, deoarece focalizarea este atinsă cu precizie. Dar și observarea vizuală devine și mai ușoară, deoarece știți exact când a fost atinsă claritatea optimă.

Atașarea focuserului la tub

Un adaptor pentru telescop cu un diametru exterior de 86 mm este, de asemenea inclus în livrarea focalizatorului. În adaptor sunt trei filete M4 la un unghi de 120°. Acest lucru vă permite să atașați focalizatorul la refractor.

Caracteristici:

♦ Inclusiv adaptor la tuburile refractoarelor cu diametrul interior de 86 mm.

♦ Se potrivește fără adaptor suplimentar pentru multe refractoare Skywatcher ED, vă rugăm să măsurați diametrul.

♦ Se potrivește cu multe refractoare acromate Skywatcher de la 100 mm fără adaptor suplimentar (dar de exemplu nu pe Startravel 102), vă rugăm să măsurați diametrul.

♦ 87,5 mm înălțime totală de la conexiunea telescopului focalizatorului la conexiunea de 2"

♦ Conexiune pe partea ocularului: 2"și 1,25" cu inel de compresie

♦ Cursa focuserului: 74 mm

♦ Rulmenții mari și stabili împiedică înclinarea tubului chiar și sub sarcini mai mari

♦ Vine cu rotație 360°

♦Microreducerea 1:10 (viteză dublă) permite focalizarea precisă, de exemplu pentru astrofotografie. Cursă de 0,016 mm la o rotație de 5°.

Recenzii

Scrie o recenzie

 Focuser Crayford TS 2" cu reductie 1:10 pentru refractoare

Focuser Crayford TS 2" cu reductie 1:10 pentru refractoare

Focalizatorul Crayford de 2" permite focalizarea precisă și este potrivit pentru observații vizuale și astrofotografie - perfect potrivit pentru refractoare Skywatcher și telescoape ED Apo.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania