Film optic Turbo Baader 127x51cm

Film optic Turbo Baader 127x51cm

2459350
7-14 zile
170,00 lei
cu TVA

Filmul Turbo de la Baader este o folie foarte transparentă produsă în scopuri științifice și folosită ca material de bază pentru filtrul AstroSolar.

Câștigă 1 punct/1,00 lei Câștigă 1 punct/1,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 1 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 1,00 lei.
 

Filmul a fost folosit în Institutele Germane de Știință ca membrană optică pentru experimente nucleare și fizica particulelor. Substratul de bază a fost mai apoi îmbunătățit special pentru Baader Planetary. Datorită acestor îmbunătățiri, Filmul Turbo atinge o omogenitate aproape perfectă, având performanțe asemănătoare cu sticla optică cu o planeitate de lambda/10. Filmul Turbo va proteja echipamentul optic, tuburile închise împotriva prafului și umidității, reduce mult curenții de aer din tub, toate acestea fără să reducă calitatea optică a telescopului dumneavoastră. Pentru a menține parametrii optici, acest filtru trebuie astfel montat, încât să nu aibe cute și să nu fie tensionat.

Câteva aplicații ale filmului Turbo:

- fereastră optică de precizie pentru telescoape reflectoare și Cassegrain. Reduce curenții de aer din tub, protejează de praf și umezeală.

- fereastră optică pentru protejarea tuturor telescoapelor (inclusiv refractoare).

- utilizare în domeniul industrial și al cercetării: ermetizează camerele de teste, sau permite inspecție optică de la distanță.

Grosimea este de 12 microni (0,0005”) iar transmisia la 633nm este de 95%.

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.