Instrumente Night Vision

Informații

Oferte speciale

Producatori

Armasight Spark monocular night vision device, gen. CORE Mareste

Armasight Spark monocular night vision device, gen. CORE

44492

Armasight

Produs nou

Armasight SPARK este un instrument night vision monocular bazat pe tehnologia exclusivă Armasight Core al tubului de amplificare a imaginii.

Mai multe detalii

În 5-8 zile

3 070,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Putere de mărire1x
Diametru lentilă frontală35 mm
Câmp vizual real30 grade
Câmp vizual la 1.000 m525
Compensare dioptrii+/-5
GenerațiaGenerația 1
Tip baterieCR123 (3V)
Rezoluție60-70 linii/mm
Iluminator infraroșuda

Informatii

Armasight Spark este un monocular night vision puternic ce produce o imagine cu rezolutie imbunatatita si o imagine mai luminoasa fata de alte dispozitive de acelasi tip. Datorita tehnologiei CORE (Ceramic Optical Ruggedized Engine) intensificatorul de imagine produce o rezolutie dubla fata de prima generatie, avand in plus multe alte caracteristici ce privesc imbunatatirea calitatii generale.

Constructia este una ergonomica si usor de utilizat, Armasight Spark este alegerea perfecta atat pentru un utilizator incepator cat si pentru un veteran experimentat ce cauta cea mai noua tehnologie de calitate. Dispozitivul are un design compact dar solid, ce-l face usor de transportat intreaga naopte si pe care-l puteti lua oriunde ati merge. Este de asemenea rezistent la apa.

Dispozitivul ofera un camp de 30 de grade si un intensificator de imagine puternic, cu o sensibilitate la lumina mult mai puternic decat orice alt dispozitiv din prima generatie. De aceea acest produs nu ar trebui inclus pur si simplu in unul din prima generatie, datorita inensificatorului CORE, depaseste cu mult ceea ce ofera prima generatie.

Armasight Spark este montabil pe casca sau poate fi utilizat usor din mana. In acest mod, il puteti lua cu voi chiar si cand trebuie sa aveti mainile libere. Exista o varietate de accesorii optionale, inclusiv sisteme de prindere la o camera foto sau video atunci cand doriti inregistrarea imaginilor.

Tehnologia de intensificare a imaginii CORE ™

Prin aceasta tehnologie, Armasight se afla in topul tehnologiei primei generatii de astfel de instrumente, aducandu-le la un nou nivel de calitate. In contrast cu amplificatoarele de semnal ale primei generatii, produse din sticla care e foarte fragila, aceasta noua tehnologie sta la baza celei de-a doua si a treia generatii. Tehnologia CORE utilizeaza legaturi ceramice lipite de un aliaj de metal. Asta le face mai robuste, rezistente la impact, perfecte pentru utilizare la vanatoare, agentii de securitate sau scopuri militare.

Noua tehnologie CORE asigura o rezolutie mai buna, de peste 50lp/mm pana la 70lp/mm, o sensibilitate ridicata a senzorului de peste 350μm/lm si un raport semnal/zgomot infinit, rezultand o calitate buna a imaginii in conditii de lumina slaba. Toate acestea fac ca tuburile intensificatoare ceramice CORE  sa fieun rival pentru a doua generatie de astfel de dispozitive.

Recenzii

Scrie o recenzie

Armasight Spark monocular night vision device, gen. CORE

Armasight Spark monocular night vision device, gen. CORE

Armasight SPARK este un instrument night vision monocular bazat pe tehnologia exclusivă Armasight Core al tubului de amplificare a imaginii.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania