Lupa Tech-Line MODULAR mobil 8x Schweizer
Lupa Tech-Line MODULAR mobil 8x Schweizer
Lupa Tech-Line MODULAR mobil 8x...
Lupa Tech-Line MODULAR mobil 8x...

Lupa Tech-Line MODULAR mobil 8x Schweizer

23299
In 5-8 zile
435,00 lei
cu TVA

Lupele din seria TechLine sunt echipate cu optica aplanatica, sau obiective asferice bifocale la puteri mici de marire, ce intrunesc cele mai inalte standarde optice!

>Câștigă 4 puncte/4,00 lei Câștigă 4 puncte/4,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 4 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 4,00 lei.
 

Sticla utilizata este din silicat, aceasta nu este doar rezistenta la zgarieturi, ci produce o imagine cu o rezolutie buna, extrem de contrastanta. Lupa este rezistenta la impact iar suprafetele optice au acoperire antireflex. 

Cadrul este vopsit in doua straturi rezistente la zgarieturi. De asemenea, aceasta vopsea este rezistenta la transpiratia mainii, la substante chimice si solventi. Lupa vine cu un Led performant, cu durata mare de viata, si o temperatura a culorii de 6000K.

Capatul ce contine lupa poate fi rotit si se poate schimba usor printr-un sistem click. Acesta permite utilizarea diferitelor puteri de marire cu o singura unitate de marire. Poate fi utilizata atat cu mana stanga cat si cu dreapta.

Tip
Lupa cu maner
Putere de mărire
8x
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.