Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B
Microscop MAGUS Bio 240B

Microscop MAGUS Bio 240B

83476
in 7-14 zile
5.500,00 lei
cu TVA

Microscopul MAGUS Bio 240B este potrivit pentru observarea probelor biologice transparente și translucide, cum ar fi frotiuri și secțiuni transversale folosind tehnica de microscopie în câmp luminos în lumină transmisă.

>Câștigă 54 puncte/54,00 lei Câștigă 54 puncte/54,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 54 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 54,00 lei.
 

Revolverul codat menține un nivel de luminozitate confortabil la comutarea obiectivelor. Controlul inteligent al luminii microscopului crește confortul și viteza muncii de rutină a cercetătorului. Funcțiile inteligente îi ajută pe studenți să intre mai ușor în profesie și să dobândească experiența necesară.
Aspectele practice joacă un rol important pentru microscoapele studenților: dimensiunea, greutatea, ușurința de depozitare a cablului, iar microscoapele în sine sunt importante în utilizarea de zi cu zi. Microscopul este convenabil de mutat pe masă datorită dimensiunilor sale mici și greutății reduse și nu ocupă mult spațiu în depozitare.

Capul microscopului
Cap binocular cu optică corectată la infinit. Tuburile oculare se rotesc la 360°. O cameră digitală poate fi instalată în locul unui ocular în orice tub. Setul include oculare de 10x/20mm cu distanță ochi-ocular mare. Cupele sunt din cauciuc, fără părți proeminente, protejează optica ochelarilor de zgârieturi. Reglarea dioptriilor se face direct pe microscop: inelele de reglare a dioptriilor sunt situate pe ambele tuburi de ocular.

Revolver
Revolverul codat pentru 4 obiective este orientat spre interior: utilizatorul poate vedea obiectivul introdus in traseul optic, iar spatiul de deasupra mesei este liber.

Menținerea unor niveluri confortabile de luminozitate la schimbarea puterii de mărire
Obiectivele de diferite puteri de măriri transmit lumină cu niveluri de intensitate diferite și astfel de fiecare dată când schimbați obiectivele, luminozitatea trebuie ajustată. În plus, luminozitatea crește brusc la trecerea de la un obiectiv cu putere de mărire mai mare la unul cu mărire mai mică. O creștere bruscă a luminozității cauzează oboseala ochilor. MAGUS Bio 240B este echipat cu control inteligent al luminozității. Microscopul cunoaște luminozitatea pentru fiecare obiectiv pe care utilizatorul l-a selectat și setează automat această luminozitate la rotirea revolverului. Controlul inteligent reduce timpul necesar pentru reglarea luminozității. MAGUS Bio 240B mărește confortul utilizatorului și economisește timp chiar și atunci când munca necesită schimbări frecvente a puterii de  mărire.

Mecanism de focalizare
Butoanele de focalizare coaxiale grosiere și fine sunt situate la baza microscopului pe ambele părți. Utilizatorul își poate pune mâinile pe masă și poate lua o poziție relaxată în timp ce observă. Ajustarea focalizării este lină și fără efort.
Butonul de blocare a focalizării grosiere vă ajută să reglați rapid microscopul după schimbarea subiectului de studiu. Butonul este situat în partea stângă a microscopului pe aceeași axă cu mecanismul de focalizare.
Inelul din partea dreaptă reglează tensiunea cursei de focalizare grosieră. Utilizatorul ajustează tensiunea confortabilă pentru lucru.

Masă
Pentru a asigura funcționarea ergonomică a mesei, aceasta nu are un rack de poziționare pe axa X. Mecanismul acţionat de curea permite mişcarea lină a specimenului. Suportul de specimen este fixat cu două șuruburi și poate fi îndepărtat cu ușurință în timpul utilizării manuale.

Condensator Abbe
Un condensator cu imersie Abbe N.A. 1.25 este fixat cu două șuruburi sub masă. Înălțimea poziției condensatorului este setată din fabrică și nu necesită reglare de către utilizator; condensatorul este centrat în raport cu axa optică. Blocarea poziției condensatorului elimină riscul de a schimba accidental configurația corectă. Condensatorul preconfigurat facilitează utilizarea microscopului de către elevi și lasă mai mult timp pentru cercetare.
Butonul condensatorului reglează diafragma tip iris. Marcajul de culoare corespunde puterii de mărire al obiectivului. Pentru a obține o imagine contrastantă pe fiecare obiectiv, se recomandă setarea butonului de reglare a diafragmei într-o poziție care să corespundă numărului obiectivului desemnat.

Sursă de lumină
Iluminatorul cu lumină transmisă conține un LED de 3W. Iluminatorul pentru microscop are funcția de a regla temperatura culorii în intervalul de la 3000 la 7000K. Utilizatorul selectează o temperatură de culoare care este confortabilă pentru ochi și o schimbă cu ușurință cu un singur buton atunci când de exemplu examinarea unui obiect necesită o schimbare a luminii.
LED-ul are o durată de viață de 50.000 de ore.

Ecran de stare LCD
Ecranul LCD de la baza microscopului afișează puterea de mărire a obiectivului, luminozitatea și temperatura de culoare a sursei de lumină și modul de funcționare („sleep”, „eco”).
Folosind ecranul și două butoane, utilizatorul microscopului reglează luminozitatea, selectează temperatura culorii, blochează reglarea luminozității și setează modul de repaus și temporizatorul de oprire automată.

Design ergonomic
Laturile suportului formează mânere pentru transportul microscopului cu două mâini. Designul permite plasarea ascunsă a adaptorului de alimentare și a cablului de alimentare îmbunătățește estetica la locul de muncă și siguranța purtării microscopului, și simplifică depozitarea dispozitivului.

Caracteristici:

     •Observații ale mostrelor transparente și translucide în câmp luminos în lumină transmisă
     •Cap binocular reglabil la înălțimea observatorului
     •Revolver codat: luminozitatea sursei de lumină este setată automat în funcție de obiectivul selectat
     •Condensatorul preconfigurat cu mărire a obiectivului codificat în culori permite o setare rapidă și precisă a diafragmei
     •Iluminatorul cu lumină transmisă este tip LED de 3W cu economie de energie, cu o durată de viață de până la 50.000 de ore
    •Sistem inteligent de control al luminii: selectare automată a luminozității la schimbarea obiectivelor și a reglajului temperaturii culorii, blocare a ajustării luminozității, temporizator de oprire automată și ecran de stare LCD
     •Masă simplă fără suport de poziționare
     •Stand ergonomic cu mânere de transport și amplasarea ascunsă a cablului de alimentare și a adaptorului de alimentare
     •Designul compact facilitează depozitarea microscopului pe raft.

Conținut livrare:

     •Stand cu sursă de lumină transmisă, mecanism de focalizare, masă, suport pentru condensator și revolver rotativ
     •Condensator Abbe
     •Cap binocular
     •Obiectiv acromat plan infinit: 4x/0,10
     •Obiectiv acromat plan infinit: 10x/0,25
     •Obiectiv acromat plan infinit: 40x/0,65 (cu arc)
     •Obiectiv acromat plan infinit: 100x/1,25 ulei (cu arc)
     •Oculare 10x/20mm
     •Cupe pentru oculare (2 buc)
     •Filtru de lumină
     •Adaptor de alimentare pentru microscop și cablu de alimentare
     •Husă anti praf.

Putere de mărire
40x, 100x, 400x, 1000x
Distanţă interpupilară
47-75mm
Tip constructiv
binocular
Compensare dioptrii
+/-5
Iluminare
da (LED)
Ocular
10x/20Weitfeld
Condensator
Abbe N.A. 1.25 cu diafragma iris
Sursă de curent
220V
Postură vizualizare
30° vedere înclinată, cap rotativ 360°
Focusare
Acționare fină și rapidă
Masa specimene
180×130mm
temperatura culorii(K)
3000–7000K
revolver
4 obiective
Obiective
4x, 10x, 40x, 100x
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.