Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T
Microscop MAGUS Bio 260T

Microscop MAGUS Bio 260T

83479
in 7-14 zile
11.500,00 lei
cu TVA

Microscopul MAGUS Bio 260T este potrivit pentru observarea probelor biologice transparente și translucide, cum ar fi frotiuri și secțiuni transversale folosind tehnica de microscopie în câmp luminos în lumină transmisă.

>Câștigă 115 puncte/115,00 lei Câștigă 115 puncte/115,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 115 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 115,00 lei.
 

Revolverul codat menține un nivel de luminozitate confortabil la comutarea obiectivelor. Controlul inteligent al luminii microscopului crește confortul și viteza muncii de rutină a cercetătorului. Funcțiile inteligente îi ajută pe studenți să intre mai ușor în profesie și să dobândească experiența necesară. Microscopul este potrivit pentru munca de laborator, cercetare și predare.

Capul microscopului
Cap trinocular cu optică corectată la infinit. Tuburile oculare se rotesc la 360°. O cameră digitală poate fi instalată în portul dedicat. Setul include oculare de 10x/22mm cu distanță ochi-ocular mare. Cupele sunt din cauciuc, fără părți proeminente, protejează optica ochelarilor de zgârieturi. Reglarea dioptriilor se face direct pe microscop. Diviziunea fasciculului este 50/50.

Revolver și obiective
Revolverul codat pentru 5 obiective este orientat spre interior: utilizatorul poate vedea obiectivul introdus in traseul optic, iar spatiul de deasupra mesei este liber. Un obiectiv suplimentar poate fi instalat în slotul liber pentru a obține o putere de mărire suplimentară. Distanța parfocală este de 60 mm.
Deasupra revolverului, există o fantă cu mufă pentru instalarea analizatorului.

Menținerea unor niveluri confortabile de luminozitate la schimbarea puterii de mărire
Obiectivele de diferite puteri de mărire transmit lumină cu niveluri de intensitate diferite și astfel de fiecare dată când schimbați obiectivele, luminozitatea trebuie ajustată. În plus, luminozitatea crește brusc la trecerea de la un obiectiv cu putere de mărire mai mare la unul cu mărire mai mică. O creștere bruscă a luminozității cauzează oboseala ochilor. MAGUS Bio 260T este echipat cu control inteligent al luminozității. Microscopul cunoaște luminozitatea pentru fiecare obiectiv pe care utilizatorul l-a selectat și setează automat această luminozitate la rotirea revolverului. Controlul inteligent reduce timpul necesar pentru reglarea luminozității. MAGUS Bio 260T mărește confortul utilizatorului și economisește timp chiar și atunci când munca necesită schimbări frecvente a puterii de  mărire.

Mecanism de focalizare
Butoane de focalizare coaxiale grosiere și fine.
Butonul de focalizare grosieră este situat în partea stângă. Butoanele fine de focalizare sunt situate pe ambele părți; butonul din dreapta are adâncituri pentru degete.
Butonul de blocare a focalizării grosiere vă ajută să reglați rapid microscopul după schimbarea subiectului de studiu. Butonul este situat pe partea stângă a microscopului pe aceeași axă cu mecanismul de focalizare.
Inelul din partea dreaptă reglează tensiunea cursei de focalizare grosieră. Utilizatorul ajustează tensiunea confortabilă pentru lucru.

Masă
Pentru a asigura funcționarea ergonomică a mesei, aceasta nu are un rack de poziționare pe axa X. Mecanismul acţionat de curea permite mişcarea lină a specimenului. Suportul de specimen este fixat cu două șuruburi și poate fi îndepărtat cu ușurință în timpul utilizării manuale.

Condensator
Condensatorul este reglabil pe înălțime și poate fi centrat.
Inelul condensatorului reglează diafragma deschiderii irisului. Corpul condensatorului are un marcaj pentru puterea de mărire a obiectivelor, iar inelul are un marcaj. Pentru a obține un contrast bun cu  fiecare obiectiv, se recomandă să rotiți inelul astfel încât marcatorul index să se potrivească cu marcajul de mărire al obiectivului utilizat.
Condensatorul are o fantă cu mufă pentru accesoriu glisant de câmp întunecat sau de contrast de fază. Instalarea unui accesoriu glisant economisește timp la schimbarea metodei de observare.

Iluminare
Iluminatorul cu lumină transmisă are un LED de 3W. Temperatura de culoare nu se schimbă la reglarea luminozității. LED-ul are o durată de viață de 50.000 de ore.

Iluminare Köhler în lumină transmisă
Iluminarea Köhler îmbunătățește calitatea imaginii specimenului observat: Fiecare obiectiv atinge rezoluția maximă și câmpul vizual este iluminat uniform, fără a se întuneca la margini. Obiectul de studiu este focalizat și artefactele din imagine sunt îndepărtate.

Ecran de stare LCD
Ecranul LCD de la baza microscopului afișează puterea de mărire a obiectivului, luminozitatea și temperatura de culoare a sursei de lumină și modul de funcționare („sleep”, „eco”).
Folosind ecranul și două butoane, utilizatorul microscopului reglează luminozitatea, blochează reglarea luminozității și setează modul de repaus și temporizatorul de oprire automată.

Design ergonomic
Disconfortul fizic provoacă oboseală și reduce productivitatea. Designul ergonomic al microscopului joacă un rol important în cercetarea științifică de zi cu zi.
MAGUS Bio 260T oferă confort utilizatorului în timpul lucrului.
Prin reglarea capului microscopului, utilizatorul selectează o înălțime dorită pentru a nu-și solicita spatele și gâtul.
Butoanele de focalizare sunt situate în partea de jos a corpului. Utilizatorul nu își încordează mâinile. Datorită mișcării line a mecanismului, utilizatorul se poate concentra fără efort asupra obiectului.
Microscopul este utilizat cu o mișcare minimă a mâinii.
Microscopul este echipat cu un mâner special de transport.
Designul pentru amplasarea ascunsă a cablului de alimentare îmbunătățește estetica la locul de muncă și siguranța purtării microscopului și simplifică depozitarea dispozitivului.

Caracteristici:

     •Observații ale mostrelor transparente și translucide în câmp luminos în lumină transmisă
     •Cap trinocular cu tub vertical pentru instalarea unei camere digitale și reglarea înălțimii pentru a se adapta la observator; diviziunea fasciculului luminos 50/50
     •Revolver codificat: luminozitatea sursei de lumină este setată automat în funcție de obiectivul selectat
     •Iluminatorul cu lumină transmisă este tip LED de 3W cu economie de energie, cu o durată de viață de până la 50.000 de ore
     •Iluminare Köhler transmisă, condensator centrat și reglabil pe înălțime cu marcaje pentru diferite obiective
     •Sistem inteligent de control al luminii: selectare automată a luminozității, oprire automată a temporizatorului, ecran LCD pentru starea de funcționare
     •Masă fără suport de poziționare pe axa X și cu un mâner lung de control pentru o utilizare convenabilă
     •Suport ergonomic cu mâner de transport și amplasarea ascunsă a cablului de alimentare.

Conținut colet:

     •Stand cu sursă de alimentare încorporată, sursă de lumină transmisă, mecanism de focalizare, scenă, suport pentru condensator și revolver
     •Condensator Abbe
     •Cap trinocular
     •Obiectiv acromat corectat la infinit, plan: 4x/0,10, înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit, plan: 10x/0,25, înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit: 40x/0,65 (cu arc), înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit: 100x/0,25 ulei ( cu arc), înălțime parafocală 60 mm
     •Ocular 10x/22 mm cu distanșă ochi-ocular mare și reglare dioptrie (2 buc.)
     •Cupe pentru oculare (2 buc.)
     •Filtru de lumină
     •Adaptor camera C-mount
     •Cablu de alimentare AC
     •Husă anti praf.

Putere de mărire
40x, 100x, 400x, 1000x
Distanţă interpupilară
47–78 mm
Tip constructiv
Trepied
Compensare dioptrii
+/-5
Iluminare
da (LED)
Ocular
10x/22Weitfeld
Condensator
Abbe (N.A. 1.25), diafragmă iris, reglabil pe înălțime
Sursă de curent
220V
Postură vizualizare
30° vedere înclinată, cap rotativ 360°
Focusare
Acționare fină și rapidă
Masa specimene
230×150mm
revolver
5 obiective
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.