Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T
Microscop MAGUS Bio 270T

Microscop MAGUS Bio 270T

83481
in 7-14 zile
14.000,00 lei
cu TVA

Microscop de calitate pentru cercetare, proiectat pentru observarea probelor biologice transparente și translucide, cum ar fi frotiuri și secțiuni transversale în lumina transmisă, folosind metoda câmpului luminos.

>Câștigă 140 puncte/140,00 lei Câștigă 140 puncte/140,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 140 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 140,00 lei.
 

Revolverul rotativ codat menține un nivel de luminozitate confortabil la comutarea obiectivelor. Controlul inteligent al luminii microscopului crește confortul și viteza muncii cercetătorului. Datorită funcțiilor inteligente, nu este nevoie să vă deranjați cu setările; atenția utilizatorului este complet concentrată pe rezolvarea sarcinilor sale.

Capul microscopului
Cap trinocular cu optică corectată la infinit. Tuburile oculare se rotesc la 360°. O cameră digitală poate fi instalată în portul dedicat. Setul include oculare de 10x/22mm cu distanță ochi-ocular mare și reglare dioptrii. Diviziunea fasciculului este 50/50.

Revolver și obiective
Revolverul codat pentru 5 obiective este orientat spre interior: utilizatorul poate vedea obiectivul introdus in traseul optic, iar spatiul de deasupra mesei este liber. Un obiectiv suplimentar poate fi instalat în slotul liber pentru a obține o putere de mărire diferită. Distanța parfocală este de 60 mm.
Deasupra revolverului, există o fantă cu mufă pentru instalarea analizatorului.

Menținerea unor niveluri confortabile de luminozitate la schimbarea puterii de mărire
Obiectivele de diferite puteri de mărire transmit lumină cu niveluri de intensitate diferite și astfel de fiecare dată când schimbați obiectivele, luminozitatea trebuie ajustată. În plus, luminozitatea crește brusc la trecerea de la un obiectiv cu putere de mărire mai mare la unul cu mărire mai mică. O creștere bruscă a luminozității cauzează oboseala ochilor. MAGUS Bio 270T este echipat cu control inteligent al luminozității. Microscopul cunoaște luminozitatea pentru fiecare obiectiv pe care utilizatorul l-a selectat și setează automat această luminozitate la rotirea revolverului. Controlul inteligent reduce timpul necesar pentru reglarea luminozității. MAGUS Bio 270T mărește confortul utilizatorului și economisește timp chiar și atunci când munca necesită schimbări frecvente a puterii de  mărire.

Mecanism de focalizare
Cu un număr mare de obiecte de studiu, utilizatorul folosește constant butonul de focalizare. Pentru a reduce încordarea încheieturii mâinii, microscopul folosește un mecanism cu mișcare lină. Butonul de focalizare fin are caneluri speciale pentru degete. Reglarea fină a focalizării se face fără efort, iar mâna dreaptă nu obosește.
Butoanele de focalizare grosiere și fine sunt coaxiale și situate în partea de jos. Utilizatorul își poate pune mâinile pe masă și poate lua o poziție confortabilă în fața microscopului.
Butonul de blocare a focalizării grosiere vă ajută să reglați rapid microscopul după schimbarea subiectului de studiu. Butonul este situat în partea stângă a microscopului pe aceeași axă cu mecanismul de focalizare.
Inelul din partea dreaptă reglează tensiunea cursei de focalizare grosieră. Utilizatorul ajustează tensiunea confortabilă pentru lucru.

Masă microscop
Pentru a asigura funcționarea ergonomică a mesei, aceasta nu are un rack de poziționare pe axa X. Mecanismul acţionat de curea permite mişcarea lină a specimenului. Suportul de specimen este fixat cu două șuruburi și poate fi îndepărtat cu ușurință în timpul utilizării manuale.

Condensator
Condensatorul este reglabil pe înălțime și poate fi centrat.
Inelul condensatorului reglează diafragma deschiderii irisului. Corpul condensatorului are un marcaj pentru puterea de mărire a obiectivelor, iar inelul are un marcaj. Pentru a obține un contrast bun cu  fiecare obiectiv, se recomandă să rotiți inelul astfel încât marcatorul index să se potrivească cu marcajul de mărire al obiectivului utilizat.

Sursă de lumină
Iluminatorul cu lumină transmisă conține un LED de 3W. Iluminatorul pentru microscop are funcția de a regla temperatura culorii în intervalul de la 3000 la 7000K. Utilizatorul selectează o temperatură de culoare care este confortabilă pentru ochi și o schimbă cu ușurință cu un singur buton atunci când de exemplu examinarea unui obiect necesită o schimbare a luminii.
LED-ul are o durată de viață de 50.000 de ore.

Iluminare Köhler în lumină transmisă
Sursa de lumină este situată în baza din spatele microscopului, iar lumina este direcționată către colector folosind o oglindă. Contrastul imaginii este reglat de diafragma de deschidere a condensatorului, iar zona de câmp iluminată este reglată de diafragma de câmp a colectorului.
Iluminarea Köhler îmbunătățește calitatea imaginii eșantionului observat: fiecare obiectiv atinge rezoluția maximă, câmpul vizual este iluminat uniform fără a se întuneca la margini. Obiectul de studiu este focalizat, iar artefactele din imagine sunt eliminate.

Ecran de stare LCD
Ecranul LCD de la baza microscopului afișează puterea de mărire a obiectivului, luminozitatea și temperatura de culoare a sursei de lumină și modul de funcționare („sleep”, „eco”).
Folosind ecranul și două butoane, utilizatorul microscopului reglează luminozitatea, blochează reglarea luminozității și setează modul de repaus și temporizatorul de oprire automată.

Design ergonomic
Disconfortul fizic provoacă oboseală și reduce productivitatea. Designul ergonomic al microscopului joacă un rol important în cercetarea științifică de zi cu zi.
MAGUS Bio 260T oferă confort utilizatorului în timpul lucrului.
Prin reglarea capului microscopului, utilizatorul selectează o înălțime dorită pentru a nu-și solicita spatele și gâtul.
Butoanele de focalizare sunt situate în partea de jos a corpului. Utilizatorul nu își încordează mâinile. Datorită mișcării line a mecanismului, utilizatorul se poate concentra fără efort asupra obiectului.
Microscopul este utilizat cu o mișcare minimă a mâinii.
Microscopul este echipat cu un mâner special de transport.
Designul pentru amplasarea ascunsă a cablului de alimentare îmbunătățește estetica la locul de muncă și siguranța purtării microscopului și simplifică depozitarea dispozitivului.

Caracteristici:

     •Observații ale mostrelor transparente și translucide în câmp luminos în lumină transmisă
     •Cap trinocular cu tub vertical pentru instalarea unei camere digitale și reglarea înălțimii pentru a se adapta la observator; diviziunea fasciculului luminos 50/50
     •Revolver codificat: luminozitatea sursei de lumină este setată automat în funcție de obiectivul selectat
     •Iluminatorul cu lumină transmisă este tip LED de 3W cu economie de energie, cu o durată de viață de până la 50.000 de ore
     •Iluminare Köhler transmisă, condensator centrat și reglabil pe înălțime cu marcaje pentru diferite obiective
     •Sistem inteligent de control al luminii: selectare automată a luminozității, oprire automată a temporizatorului, ecran LCD pentru starea de funcționare
     •Masă fără suport de poziționare pe axa X și cu un mâner lung de control pentru o utilizare convenabilă
     •Suport ergonomic cu mâner de transport și amplasarea ascunsă a cablului de alimentare.

Conținut livrare:

     •Stand cu sursă de alimentare încorporată, sursă de lumină transmisă, mecanism de focalizare, masă, suport pentru condensator și revolver
     •Condensator Abbe
     •Cap trinocular
     •Obiectiv acromat corectat la infinit tip plan: 4x/0,10, înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit tip plan: 10x/0,25, înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit: 40x/0,65 (cu arc), înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit: 100x/1,25 ulei (cu arc), înălțime parafocală 60 mm
     •Ocular 10x/22 mm cu distanță ochi-ocular mare și reglare dioptrie (2 buc.)
     •Cupe pentru ocular (2 buc.)
     •Filtru de lumină
     •Adaptor camera C-mount
     •Adaptor de alimentare pentru microscop și cablu de alimentare
     •Husă anti praf.

Putere de mărire
40x, 100x, 400x, 1000x
Distanţă interpupilară
47–78 mm
Tip constructiv
trinocular
Compensare dioptrii
+/-5
Iluminare
da (LED)
Tip obiectiv
plan acromat
Ocular
10x/22Weitfeld
Condensator
Abbe, N.A. 0.9, centrabil, reglabil pe inaltime
Sursă de curent
220V
Postură vizualizare
30° vedere înclinată, cap rotativ 360°
Focusare
Acționare fină și rapidă
Masa specimene
235×150mm
temperatura culorii(K)
3000-7000K
revolver
5 obiective
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.