Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T
Microscop MAGUS Bio 290T

Microscop MAGUS Bio 290T

83482
in 7-14 zile
45.000,00 lei
cu TVA

Microscop de calitate pentru cercetare proiectat pentru observarea probelor biologice transparente și translucide, cum ar fi frotiuri și secțiuni transversale în lumina transmisă, folosind metoda câmpului luminos.

>Câștigă 450 puncte/450,00 lei Câștigă 450 puncte/450,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 450 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 450,00 lei.
 

Revolverul motorizat și condensatorul automatizează procesul de comutare a obiectivelor și de reglare a sistemului de iluminare pentru fiecare. Utilizatorul nu este distras de setări și, prin urmare, atenția acestuia este concentrată pe cercetare, accelerând activitatea productivă. Microscopul este potrivit pentru analiza microbiologică, diagnosticarea medicală și rezolvarea problemelor științifice și de cercetare.

Capul de microscop
Cap trinocular cu optică corectată la infinit. Utilizatorul selectează unghiul de înclinare cel mai confortabil al capului microscopului în intervalul de la 0° la 35°. Camera digitală este montată în tubul trinocular. Fasciculul se împarte 0/100, 100/0 sau 80/20.
Setul de bază include oculare de 10x/25 mm cu reglare a dioptriei și o distanță ochi-ocular mare pentru cei ce poartă ochelari.

Revolverul și obiectivele
Revovlerul rotativ motorizat pentru 6 obiective este orientat spre interior: utilizatorul vede obiectivul introdus în calea optică, iar spațiul de deasupra mesei este liber. Un obiectiv suplimentar poate fi instalat în slotul liber pentru a obține o putere de mărire diferită. Obiectivele sunt de tip plan acromat, înaltime parafocală – 60mm.
Deasupra revolverului este o fantă pentru instalarea unui analizator, compensatoare sau accesorii glisante de contrast de interferență diferențială.

Comanda de la distanță a revolverului
Panoul frontal al microscopului are butoane de selecție a obiectivelor. Prin apăsarea unui buton, revolverul rotativ setează automat obiectivul selectat în poziția sa de lucru. Un buton separat este folosit pentru a comuta între cele două obiective cele mai frecvent utilizate.
Pe ambele părți ale corpului, lângă butoanele de focalizare, există butoane pentru rotirea revolverului.
Poziția luminii și a condensatorului sunt ajustate automat pentru a se potrivi cu obiectivul selectat.
Aceste caracteristici îmbunătățesc confortul utilizatorului, viteza și eficiența. Acestea oferă un avantaj pentru microfotografie, deoarece condițiile de fotografiere rămân aceleași pentru fiecare probă.

Menținerea unor niveluri confortabile de luminozitate la schimbarea puterii de mărire
Obiectivele de diferite puteri de mărire transmit lumină cu niveluri de intensitate diferite și astfel de fiecare dată când schimbați obiectivele, luminozitatea trebuie ajustată. În plus, luminozitatea crește brusc la trecerea de la un obiectiv cu putere de mărire mai mare la unul cu mărire mai mică. O creștere bruscă a luminozității cauzează oboseala ochilor. MAGUS Bio 290T este echipat cu control inteligent al luminozității. Microscopul cunoaște luminozitatea pentru fiecare obiectiv pe care utilizatorul l-a selectat și setează automat această luminozitate la rotirea revolverului. Controlul inteligent reduce timpul necesar pentru reglarea luminozității. MAGUS Bio 290T mărește confortul utilizatorului și economisește timp chiar și atunci când munca necesită schimbări frecvente a puterii de  mărire.

Mecanism de focalizare
Butoanele de focalizare grosiere și fine sunt coaxiale și situate în partea de jos. Utilizatorul își poate pune mâinile pe masă și poate lua o poziție confortabilă în fața microscopului.
Butonul de blocare a focalizării grosiere vă ajută să reglați rapid microscopul după schimbarea subiectului de studiu. Butonul este situat în partea stângă a microscopului pe aceeași axă cu mecanismul de focalizare.
Inelul din partea dreaptă reglează tensiunea cursei de focalizare grosieră. Utilizatorul ajustează tensiunea confortabilă pentru lucru.

Masă microscop
Pe masă este instalată o placă tip Gorilla Glass rezistentă chimic. Placa este durabilă, rezistentă la impact mecanic și chimic și este ușor de curațat. Suportul de specimen este fixat cu două șuruburi și poate fi îndepărtat cu ușurință în timpul utilizării.
Mâna utilizatorului se sprijină pe masă fără efort.

Condensator
Setări optime ale condensatorului pentru fiecare obiectiv: lentila auxiliară pivotantă se deplasează automat în afara traseului fasciculului pentru obiectivele cu putere de mărire redusă și revine înapoi pentru obiective cu măriri mai mari de 10x. O operațiune în minus – pentru utilizare rapidă și convenabilă. De asemenea, utilizatorul poate regla individual poziția lentilei condensatorului auxiliar pivotant pentru studii specifice.
Condensatorul este reglabil pe înălțime și poate fi centrat.
Inelul condensatorului reglează diafragma tip iris. Corpul condensatorului are marcaje albe de deschidere și marcaje de culoare pentru puterea de mărire a obiectivului, iar inelul are un marcaj indicator. Pentru a obține contrastul optim cu fiecare obiectiv, se recomandă să rotiți inelul astfel încât marcatorul indicator să se potrivească cu marcajul de deschidere sau de mărire a obiectivului utilizat.

Iluminare
Iluminatorul cu lumină transmisă are un LED de 3W. Temperatura de culoare nu se schimbă la reglarea luminozității. LED-ul are o durată de viață de 50.000 de ore.

Iluminare Köhler în lumină transmisă
Contrastul imaginii este reglat de diafragma condensatorului, iar zona de câmp iluminată este reglată de diafragma de câmp a colectorului. Controlul diafragmei câmpului este situat în partea dreaptă, în partea de jos a corpului microscopului, lângă zona de reglare a focalizării. Acest lucru simplifică iluminarea Köhler.
Iluminarea Köhler îmbunătățește calitatea imaginii specimenului observat: fiecare obiectiv atinge rezoluția maximă, iar câmpul vizual este iluminat uniform, fără a se întuneca la margini. Obiectul de studiu este focalizat și artefactele din imagine sunt îndepărtate.

Design ergonomic
Disconfortul fizic provoacă oboseală și reduce productivitatea. Designul ergonomic al microscopului joacă un rol important în cercetarea științifică de zi cu zi.
MAGUS Bio 290T oferă confort utilizatorului în timpul lucrului. Componentele motorizate măresc viteza și simplifică sarcinile repetitive atunci când se schimbă frecvent obiectivele.
Prin reglarea unghiului capului microscopului, utilizatorul selectează o înălțime dorită pentru a nu-și solicita spatele și gâtul.
Butoanele de focalizare sunt situate în partea de jos a corpului. Utilizatorul nu își încordează mâinile. Datorită mișcării line a mecanismului, utilizatorul poate focaliza fără efort specimenul.
Microscopul este utilizat cu o mișcare minimă a mâinii.

Caracteristici:

     •Observații ale mostrelor transparente și translucide în câmp luminos în lumină transmisă
     •Cap trinocular cu tub vertical pentru instalarea unei camere digitale și schimbarea unghiului de înclinare; diviziunea fasciculului luminos 0/100, 100/0 sau 80/20
     •Revolver rotativ motorizat – schimbarea obiectivelor se face la apasarea unui buton; panou convenabil pentru controlul de la distanță al revolverului
     •Iluminatorul cu lumină transmisă este tip LED de 3W cu economie de energie, cu o durată de viață de până la 50.000 de ore
     •Lumină transmisă Iluminare Köhler, condensator motorizat cu lentilă auxiliară pivotantă
     •Sistem inteligent de control al luminii - selectare automată a luminozității la schimbarea obiectivului de lucru
     •Masă cu placă Gorilla Glass tratată chimic și mâner lung de control pentru utilizare confortabilă.

Conținut colet:

     •Stand cu sursă de alimentare încorporată, mecanism de focalizare, masă, suport pentru condensator și revolver motorizat
     •Iluminator cu lumină transmisă
     •Condensator rotativ motorizat cu lentila auxiliara pivotanta
     •Cap trinocular
     •Obiectiv acromat corectat la infinit tip plan: 4x/0,10, înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit tip plan: 10x/0,25, înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit tip plan: 20x/0,40, înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit: 40x/0,65 (cu arc), înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit: 100x/1,25 ulei (cu arc), înălțime parafocală 60 mm
     •Ocular 10x/25mm cu distanță ochi-ocular mare și reglare a dioptriei (2 buc.)
     •Cupă pentru ocular (2 buc.)
     •Filtru de lumină
     •Adaptor camera C-mount
     •Cablu de alimentare AC
     •Husă anti praf.

Putere de mărire
40x, 100x, 200x, 400x, 1000x
Distanţă interpupilară
47–78 mm
Tip constructiv
trinocular
Compensare dioptrii
+/-5
Iluminare
da (LED)
Tip obiectiv
plan acromat
Ocular
10x/25
Condensator
NA 0.9/0.25 motorizat, reglabil pe inaltime
Sursă de curent
220V
Postură vizualizare
Variabilă
Focusare
Acționare fină și rapidă
Masa specimene
190x152mm
revolver
6 obiective
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.