Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240
Microscop MAGUS Bio DH240

Microscop MAGUS Bio DH240

83478
in 7-14 zile
9.750,00 lei
cu TVA

Microscop de calitate pentru cercetare proiectat pentru observarea probelor biologice transparente și translucide, cum ar fi frotiuri și secțiuni transversale în lumina transmisă, folosind metoda câmpului luminos.

>Câștigă 97 puncte/97,00 lei Câștigă 97 puncte/97,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 97 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 97,00 lei.
 

Revolverul codat menține un nivel de luminozitate confortabil la comutarea obiectivelor. Controlul inteligent al luminii microscopului crește confortul și viteza muncii de rutină a cercetătorului. Funcțiile inteligente îi ajută pe studenți să intre mai ușor în profesie și să dobândească experiența profesională necesară.
O cameră digitală este încorporată în capul microscopului. Microscopul are un design minimalist, fără tub vertical sau părți proeminente: capul are aceeași dimensiune cu cel al modelului de binoclu MAGUS Bio 240B.
Aspectele practice joacă un rol important pentru microscoapele studenților: dimensiunea, greutatea, ușurința de depozitare a cablurilor, iar microscoapele în sine sunt importante în utilizarea de zi cu zi. Microscopul este convenabil de mișcat pe o masă datorită dimensiunilor sale mici și greutății reduse. Și nu ocupă mult spațiu de depozitare.

Capul microscopului
Cap binocular cu optică corectată la infinit. Tuburile oculare se rotesc la 360°. Setul include oculare de 10x/20mm cu distanță ochi-ocular mare. Cupele sunt din cauciuc, fără părți proeminente, protejează optica ochelarilor de zgârieturi. Reglarea dioptriilor se face direct pe microscop: inelele de reglare a dioptriilor sunt situate pe ambele tuburi de ocular.

Camera digitală
Camera digitală este încorporată în capul microscopului.
Camera este echipată cu un senzor de 8MP și oferă imagini la rezoluție 4K (3840x2160px) cu detaliile fine vizibile ale mostrelor și structurilor acestora. Cele mai bune imagini sunt produse folosind obiective 4x și 10x.
Wi-Fi este folosit pentru a se conecta la un computer și a transfera date la acesta. Camera este potrivită pentru fotografiarea mostrelor, reglarea fină a focalizării microscopului și înregistrarea video a obiectelor statice sau în mișcare ușoară.

Revolver rotativ
Revolverul codat pentru patru obiective este orientat spre interior: utilizatorul poate vedea obiectivul introdus in traseul optic, iar spatiul de deasupra mesei este liber.

Menținerea unor niveluri confortabile de luminozitate la schimbarea puterii de mărire
Obiectivele de diferite puteri de măriri transmit lumină cu niveluri de intensitate diferite și astfel de fiecare dată când schimbați obiectivele, luminozitatea trebuie ajustată. În plus, luminozitatea crește brusc la trecerea de la un obiectiv cu putere de mărire mai mare la unul cu mărire mai mică. O creștere bruscă a luminozității cauzează oboseala ochilor. MAGUS Bio DH240 este echipat cu control inteligent al luminozității. Microscopul cunoaște luminozitatea pentru fiecare obiectiv pe care utilizatorul l-a selectat și setează automat această luminozitate la rotirea revolverului. Controlul inteligent reduce timpul necesar pentru reglarea luminozității. MAGUS Bio DH240 mărește confortul utilizatorului și economisește timp chiar și atunci când munca necesită schimbări frecvente a puterii de  mărire.

Mecanism de focalizare
Butoanele de focalizare coaxiale grosiere și fine sunt situate la baza microscopului pe ambele părți. Utilizatorul își poate pune mâinile pe masă și poate lua o poziție relaxată în timp ce observă. Ajustarea focalizării este lină și fără efort.
Butonul de blocare a focalizării grosiere vă ajută să reglați rapid microscopul după schimbarea subiectului de studiu. Butonul este situat în partea stângă a microscopului pe aceeași axă cu mecanismul de focalizare.
Inelul din partea dreaptă reglează tensiunea cursei de focalizare grosieră. Utilizatorul ajustează tensiunea confortabilă pentru lucru.

Masă microscop
Pentru a asigura funcționarea ergonomică a mesei, aceasta nu are un rack de poziționare pe axa X. Mecanismul acţionat de curea permite mişcarea lină a specimenului. Suportul de specimen este fixat cu două șuruburi și poate fi îndepărtat cu ușurință în timpul utilizării manuale.

Condensator Abbe
Un condensator cu imersie Abbe N.A. 1.25 este fixat cu două șuruburi sub masă. Înălțimea poziției condensatorului este setată din fabrică și nu necesită reglare de către utilizator; condensatorul este centrat în raport cu axa optică. Blocarea poziției condensatorului elimină riscul de a schimba accidental configurația corectă. Condensatorul preconfigurat facilitează utilizarea microscopului de către elevi și lasă mai mult timp pentru cercetare.
Butonul condensatorului reglează diafragma tip iris. Marcajul de culoare corespunde puterii de mărire al obiectivului. Pentru a obține o imagine contrastantă pe fiecare obiectiv, se recomandă setarea butonului de reglare a diafragmei într-o poziție care să corespundă numărului obiectivului desemnat.

Sursă de lumină
Iluminatorul cu lumină transmisă conține un LED de 3W. Iluminatorul pentru microscop are funcția de a regla temperatura culorii în intervalul de la 3000 la 7000K. Utilizatorul selectează o temperatură de culoare care este confortabilă pentru ochi și o schimbă cu ușurință cu un singur buton atunci când de exemplu examinarea unui obiect necesită o schimbare a luminii.
LED-ul are o durată de viață de 50.000 de ore.

Ecran de stare LCD
Ecranul LCD de la baza microscopului afișează puterea de mărire a obiectivului, luminozitatea și temperatura de culoare a sursei de lumină și modul de funcționare („sleep”, „eco”).
Folosind ecranul și două butoane, utilizatorul microscopului reglează luminozitatea, selectează temperatura culorii, blochează reglarea luminozității și setează modul de repaus și temporizatorul de oprire automată.

Design ergonomic
Laturile suportului formează mânere pentru transportul microscopului cu două mâini. Designul permite plasarea ascunsă a adaptorului de alimentare și a cablului de alimentare îmbunătățește estetica la locul de muncă și siguranța purtării microscopului, și simplifică depozitarea dispozitivului.

Caracteristici:

     •Observații ale mostrelor transparente și translucide în câmp luminos în lumină transmisă
     •Cap de microscop binocular cu o cameră digitală de 8 MP încorporată și reglare pe înălțime pentru a se ajusta la înălțimea utilizatorului
     •Revolver rotativ codat: luminozitatea sursei de lumină este setată automat în funcție de obiectivul selectat
     •Condensatorul preconfigurat în funcție de puterea de mărire a obiectivului în culori permite o setare rapidă și precisă a diafragmei
     •Iluminatorul cu lumină transmisă este tip LED de 3W cu economie de energie, cu o durată de viață de până la 50.000 de ore
    •Sistem inteligent de control al luminii: selectare automată a luminozității la schimbarea obiectivelor și a reglajului temperaturii culorii, blocare a ajustării luminozității, temporizator de oprire automată și ecran de stare LCD
     •Masă simplă fără suport de poziționare
     •Stand ergonomic cu mânere de transport și amplasarea ascunsă a cablului de alimentare și a adaptorului de alimentare
     •Designul compact și ușor facilitează depozitarea microscopului pe raft.

Conținut colet:

     •Microscop cu sursă de lumină transmisă, mecanism de focalizare, masă, suport pentru condensator și revolver rotativ
     •Condensator Abbe
     •Cap binocular cu cameră digitală încorporată
     •Obiectiv acromat plan infinit: 4x/0,10
     •Obiectiv acromat plan infinit: 10x/0,25
     •Obiectiv acromat plan infinit: 40x/0,65 (cu arc)
     •Obiectiv acromat plan infinit: 100x/1,25 ulei (cu arc)
     •Ocular 10x/20mm cu distanță ochi-ocular mare (2 buc.)
     •Cupe pentru ocular (2 buc)
     •Filtru de lumină
     •Adaptor de alimentare pentru microscop și cablu de alimentare
     •Husă anti praf.

Putere de mărire
40x, 100x, 400x, 1000x
Distanţă interpupilară
47–75 mm
Tip constructiv
Digital
Compensare dioptrii
+/-5
Iluminare
da (LED)
Tip obiectiv
plan acromat
Ocular
10x/20Weitfeld
Condensator
Abbe N.A. 1.25 cu diafragma iris
Sursă de curent
220V
Postură vizualizare
30° vedere înclinată, cap rotativ 360°
Focusare
Acționare fină și rapidă
Masa specimene
180×130mm
Rezoluție imagine
3840 x 2160
Rezoluție video
3840 x 2160 (4K)
Megapixel
8
Dimensiune chip
1/2.5''
Dimensiune pixel
1,6 µm
Cameră color
Color
Timp maxim de expunere (min)
15 sec.
Timp minim de expunere
0.244ms
temperatura culorii(K)
3000–7000K
revolver
4 obiective
WiFi
da
Dimensiune chip (mm)
6.22x3.50mm
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.