Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890
Microscop MAGUS Pol 890

Microscop MAGUS Pol 890

83486
in 7-14 zile
72.000,00 lei
cu TVA

Microscop pentru cercetare științifică și inspecție industrială.

>Câștigă 720 puncte/720,00 lei Câștigă 720 puncte/720,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 720 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 720,00 lei.
 

Proiectat pentru a studia obiecte în lumină polarizată și naturală. Instalarea componentelor opționale va permite utilizarea metodelor de contrast de fază și câmp întunecat în lumina transmisă, precum și în câmp întunecat, contrast de interferență diferențială și fluorescența luminii reflectate.
În lumina transmisă, puteți studia specimene geologice, precum și specimene biologice și polimerice anizotrope în secțiuni subțiri.
În lumina reflectată – secțiuni plane opace. Grosimea secțiunilor este de obicei 5-10 mm. Microscopul vă permite să examinați obiecte opace de până la 15 mm grosime.
Un microscop polarizant folosește birefringența probelor anizotrope pentru a furniza imaginea. Lumina polarizată, când trece printr-o probă anizotropă, se împarte în două raze și schimbă planul de polarizare. Analizorul aduce oscilațiile fasciculelor într-un singur plan, unde interferează. Imaginea luminoasă, cu contrast ridicat, își schimbă culoarea atunci când masa se rotește.
Obiectivele sunt de tip plan semi-apocromate. Tubul intermediar susține analizorul și lentila Bertrand și are o fantă pentru compensatoare.
Microscopul este utilizat în cristalografie, petrografie, mineralogie, criminalistică, medicină și alte domenii ale științei.

Capul microscopului
Cap trinocular cu optică corectată la infinit. Utilizatorul selectează cel mai confortabil unghi de înclinare a capului microscopului într-un interval de la 0° la 35°. Camera digitală este montată în tubul trinocular. Fasciculul se împarte 0/100, 100/0 sau 80/20.
Setul de bază include oculare de 10x/22mm cu reglare a dioptriei și o distanță mare ochi-ocular pentru lucrul cu ochelari.

Revolver rotativ
Revolverul rotativ acceptă cinci obiective. Un slot liber este folosit pentru centrarea sursei de lumină. De asemenea, utilizatorul poate instala un obiectiv suplimentar în slotul liber al revolverului, care îi va permite să obțină o putere de mărire suplimentară.
Designul revolverului („spre interior”) eliberează spațiu în partea din față a mesei, astfel încât utilizatorul să poată vedea obiectivul introdus în calea optică. Fantele rotative sunt centrate pentru a alinia axa optică a obiectivului și a microscopului.
Deasupra revolverului, există o fantă cu un dop pentru instalarea compensatoarelor.

Obiective
Obiectivele semi-acromate tip plan infinit sunt concepute special pentru observații în lumină polarizată: optica specială asigură imagini de calitate. Ele asigură o mai bună corecție a aberației cromatice și sferice în comparație cu obiectivele acromatice tip plan.
Obiectivele 5x și 10x sunt proiectate să funcționeze cu sau fără lamele, obiectivele 20x și 50x sunt proiectate să funcționeze fără lamele. Distanța parafocală este de 60 mm.

Turelă pentru instalarea modulelor de contrast
Deasupra revolverului rotativ se află o turelă pentru instalarea modulelor de contrast. Pot fi instalate șase module. Rotirea turelei schimbă modul de observare. Trecerea de la o metodă de contrast la alta are loc rapid și fără setări complexe.

Mecanism de focalizare
Butoanele de focalizare grosiere și fine sunt coaxiale și situate în partea de jos. Utilizatorul își poate pune mâinile pe masă și poate lua o poziție confortabilă în fața microscopului.
Butonul de blocare a focalizării grosiere vă ajută să reglați rapid microscopul după schimbarea subiectului de studiu. Butonul este situat în partea stângă a microscopului pe aceeași axă cu mecanismul de focalizare.
Inelul din partea dreaptă reglează tensiunea cursei de focalizare grosieră. Utilizatorul ajustează tensiunea confortabilă pentru lucru.

Masă microscop
Masa se rotește la 360° pentru a vedea schimbarea culorii probei atunci când polarizatorul și analizorul sunt în orientare încrucișată. Masa are o gradație a unghiului de rotație. Cu scala vernier, măsurătorile se fac cu o precizie de 0,1°.
Masa poate fi centrată cu două șuruburi deoarece analiza unui obiect anizotrop în lumină polarizată necesită alinierea precisă a axei de rotație a mesei cu axa optică a microscopului.

Sursă de lumină
Becurile cu halogen de 100W sunt folosite atât în ​​iluminatoarele cu lumină reflectată, cât și în cele transmise. Becurile cu halogen emit lumină la o temperatură de culoare confortabilă pentru ochi. Lampa de 100 W este suficient de strălucitoare pentru a funcționa cu obiective care variază de la o mărire de la 4x la 100x în câmp luminos și lumină polarizată.

Iluminare cu lumină reflectată
Sistemul de iluminare face posibilă configurarea iluminării Köhler. Câmpul și diafragma sunt pre-centrate din fabrică și nu necesită centrare suplimentară. Dacă este necesar, diafragmele pot fi reglate cu șuruburi de centrare. Sursa de lumină este centrată de-a lungul a trei axe.
Analizorul și polarizatorul sunt utilizate pentru tehnica microscopiei de polarizare. Polarizatorul este staționar, în timp ce analizorul se rotește la 360° și are o scală vernier pentru setarea precisă a unghiului.
Setul de filtre vă poate ajuta să reglați reproducerea culorilor.

Iluminare cu lumină transmisă
Diafragma este reglabilă, condensatorul centrat și reglabil pe înălțime, diafragma cu deschidere reglabilă și lentila rabatabilă realizează ajustarea iluminării Köhler. Lentila rabatabilă este îndepărtată din calea optică pentru obiective cu mărire scăzută și remontată înapoi pentru obiective cu mărire mai mare de 10x. Polarizatorul este rotativ la 0-360°, cu patru unghiuri de rotație de 0°, 90°, 180°, 270° pe scală. Analizatorul se rotește la 360°, scala vernier de pe analizor asigură precizia unghiului.

Iluminare Köhler în lumină reflectată și transmisă
Iluminarea Köhler îmbunătățește calitatea imaginii specimenului. Cu o astfel de iluminare, obțineți rezoluție maximă cu fiecare obiectiv. Iluminare uniformă a câmpului vizual fără întunecare la margini. Obiectul de studiu este focalizat, iar artefactele din imagine sunt eliminate.

Studierea probelor în lumină polarizată
Analizatorul este introdus în calea luminii pentru a observa obiectele în lumină polarizată. Pe măsură ce polarizatorul și analizatorul se rotesc, unghiul de polarizare se modifică. Când masa microscopului este rotită, refracția luminii de către probă se modifică în funcție de unghiul de polarizare.
Lentila Bertrand este folosită pentru studii conoscopice.
Compensatoarele sunt proiectate pentru a spori contrastul probelor cu birefringență slabă.

Caracteristici:

 •Studii ale probelor anizotrope transparente și opace în lumină polarizată și naturală
 •Iluminatoare puternice cu halogen de 100 W transmise și reflectate, care oferă lumină naturală strălucitoare
 •Observații ortoscopice, lentilă Bertrand pentru observații conoscopice, compensatoare, iluminare Köhler în lumină transmisă și reflectată
 •Cap trinocular cu tub vertical pentru instalarea unei camere digitale și schimbarea unghiului de înclinare; diviziunea fasciculului luminos 0/100, 100/0 sau 80/20
 •Obiectivele plan semi-apocromate nu introduc aberații optice în imagine
 •Turelă multifuncțională cu 6 sloturi pentru instalarea modulelor cu diferite metode de contrast
 •Aliniere convenabilă a fantelor pentru revolverul rotativ și masa microscopului
 •Masa rotundă rotativă cu scală vernier pentru măsurarea precisă a unghiului de rotație, poate fi fixată într-o poziție selectată.

Conținut colet:

 •Microscop cu sursă de alimentare încorporată, mecanism de focalizare, masă, suport pentru condensator și o revolver rotativ
 •Condensator cu lentilă rabatabilă
 •Iluminator cu lumină reflectată – atașament cu turelă și lampă cu halogen
 •Iluminator cu lumină transmisă – lampă cu halogen
 •Cap trinocular
 •Atașare intermediară cu lentilă și analizator Bertrand
 •Compensatoare: compensator λ; compensator λ/4; pană de cuarț
 •Obiectiv semi-apocromat plan infinit: 5x/0,15, înălțime parafocală 60 mm
 •Obiectiv semi-apocromat plan infinit: 10x/0,30, înălțime parfocală 60 mm
 •Obiectiv semi-apocromat plan infinit: 20x/0,45, înălțime parafocală 60 mm
 •Obiectiv semi-apocromat plan infinit: 50x/0,80, înălțime parfocală 60 mm
 •Ocular 10x/22mm cu distanșă ochi-ocular mare și reglare dioptrie (2 buc.)
 •Cupe pentru pentru oculare (2 buc.)
 •Adaptor camera C-mount
 •Cablu de alimentare
 •Husă anti praf.

Putere de mărire
50x, 100x, 200x, 500x
Distanţă interpupilară
47–78mm
Tip constructiv
trinocular
Compensare dioptrii
+/-5
Iluminare
halogen
Tip obiectiv
plan
Ocular
10x/22Weitfeld
Sursă de curent
220V
Postură vizualizare
Variabilă
Focusare
Acționare fină și rapidă
Masa specimene
Ø190 mm
revolver
5 obiective
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.