Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L
Microscop MAGUS Lum 450L

Microscop MAGUS Lum 450L

83484
in 7-14 zile
29.000,00 lei
cu TVA

Microscopul este proiectat pentru studierea specimenelor folosind tehnica microscopiei cu fluorescență în lumină reflectată și tehnica câmpului luminos în lumină transmisă.

>Câștigă 290 puncte/290,00 lei Câștigă 290 puncte/290,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 290 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 290,00 lei.
 

Revolverul rotativ codat menține un nivel de luminozitate confortabil la schimbarea obiectivelor. Controlul inteligent al luminii microscopului crește confortul și viteza muncii de rutină a cercetătorului. Funcțiile inteligente îi ajută pe studenți să dobândească experiența profesională necesară.
Microscopia în fluorescență se bazează pe capacitatea unor substanțe de a străluci atunci când sunt expuse la lumina unei anumite părți a spectrului. Cu MAGUS Lum 450L, obiectele sunt iradiate cu lumină albastră și verde. Lungimea de undă a luminii emise va fi mai mare decât lungimea de undă a luminii de excitație. Specimenul strălucește cu lumină verde-galbenă sau roșie. Unele exemplare strălucesc de la sine, în timp ce altele strălucesc după tratamentul cu fluorocromi.
Microscopul fluorescent este folosit pentru a studia agenții patogeni ai tuberculozei, rabiei și herpesului, precum și a altor boli. Microscopul poate fi utilizat pentru analiza ADN-ului și cromozomilor, măduvă osoasă și sânge, examen medico-legal și farmacologic, studii de control veterinar și inspecție sanitară și epidemiologică.

Capul microscopului
Cap trinocular cu optică corectată la infinit. Tuburile oculare se rotesc la 360°. Utilizatorul poate regla înalțimea pentru confortul utilizării. Camera digitală se montează în tubul trinocular. Diviziunea fasciculului este 50/50.
Setul de bază include oculare de 10x/22mm cu reglare a dioptriei și o distanță de vizualizare mare pentru cei ce poartă ochelari. Cupele din cauciuc protejează optica de zgârieturi.

Revolver rotativ și obiective
Revolverul codat pentru 5 obiective este orientat spre interior: utilizatorul poate vedea obiectivul introdus in traseul optic, iar spatiul de deasupra mesei este liber. Un obiectiv suplimentar poate fi instalat în slotul liber pentru a obține o putere de mărire suplimentară. Distanța parafocală este de 60 mm.
Deasupra revolverului, există o fantă cu mufă pentru instalarea analizatorului.

Menținerea unor niveluri confortabile de luminozitate la schimbarea puterii de mărire
Obiectivele de diferite puteri de mărire transmit lumină cu intensitate diferită și astfel de fiecare dată când schimbați obiectivele, luminozitatea trebuie ajustată. În plus, luminozitatea crește brusc la trecerea de la un obiectiv cu mărire mai mare la unul cu mărire mai mică. O creștere bruscă a luminozității cauzează oboseala ochilor. MAGUS Lum 450L este echipat cu control inteligent al luminozității. Microscopul își amintește luminozitatea pentru fiecare obiectiv pe care utilizatorul l-a selectat și setează automat această luminozitate la rotirea revolverului. Controlul inteligent reduce timpul necesar pentru a regla luminozitatea. MAGUS Lum 450L crește confortul utilizatorului și economisește timp chiar și atunci când munca necesită schimbări frecvente a puterii de mărire.

Mecanism de focalizare
Butoane de focalizare coaxiale grosiere și fine.
Butonul de focalizare grosieră este situat în partea stângă. Butoanele fine de focalizare sunt situate pe ambele părți; butonul din dreapta are adâncituri pentru degete.
Butonul de blocare a focalizării grosiere vă ajută să reglați rapid microscopul după schimbarea subiectului de studiu. Butonul este situat în partea stângă a microscopului pe aceeași axă cu mecanismul de focalizare.
Inelul din partea dreaptă reglează tensiunea cursei de focalizare grosieră. Utilizatorul ajustează tensiunea confortabilă pentru lucru.

Masa de microscop
Pentru a asigura funcționarea ergonomică a mesei, aceasta nu are un rack de poziționare pe axa X. Mecanismul acţionat de curea permite mişcarea fină a specimenului. Suportul de specimen este fixat cu două șuruburi și poate fi îndepărtat cu ușurință în timpul utilizării manuale.
Mâna dumneavoastră se poate sprijini pe masă fără efort.

Iluminator cu lumină reflectată
Sursele de lumină pentru excitarea luminiscenței sunt LED-uri de 3W împreună cu filtre cu două game de lungimi de undă de luminiscență: albastru (B) și verde (G). Setarea comutatorului de pe iluminatorul de lumină reflectată în poziția stângă sau dreaptă schimbă filtrul de lucru. Poziția centrală a comutatorului corespunde tehnicii câmpului luminos.
LED-urile vor atinge instantaneu luminozitatea maximă, nu se vor încălzi în timpul utilizării prelungite și se pot opri rapid. Acest lucru facilitează trecerea de la tehnica câmpului luminos la fluorescență și înapoi. Durata de viață a LED-urilor este de 50.000 de ore. Este recomandat să alegeți un microscop cu fluorescență pe bază de LED în scopuri educaționale, ca opțiune cea mai sigură și cu întreținere redusă.

Iluminare Köhler în lumină transmisă
Iluminarea Köhler îmbunătățește calitatea imaginii specimenului. Cu o astfel de iluminare, obțineți rezoluție maximă pentru fiecare obiectiv. Iluminare uniformă a câmpului vizual fără întunecare la margini. Obiectul de studiu este focalizat, iar artefactele din imagine sunt eliminate.

Condensator
Condensatorul este reglabil pe înălțime și poate fi centrat.
Inelul condensatorului reglează diafragma deschiderii irisului. Corpul condensatorului are un marcaj pentru puterea de mărire a obiectivelor, iar inelul are un marcaj dedicat. Pentru a obține contrastul maxim cu fiecare obiectiv, se recomandă să rotiți inelul astfel încât marcajul să se potrivească cu marcajul de mărire al obiectivului utilizat.
Condensatorul are o fantă cu mufă pentru un accesoriu glisont de câmp întunecat sau pentru contrast de fază. Instalarea unui accesoriu glisant economisește timp la schimbarea metodei de observare.

Sursă de lumină transmisă
Iluminatorul cu lumină transmisă are un LED de 3W. Temperatura de culoare nu se modifică la reglarea luminozității. LED-ul are o durată de viață de 50.000 de ore.

Ecran LCD
Ecranul LCD de la baza microscopului afișează puterea de mărire a obiectivului, luminozitatea și temperatura de culoare a sursei de lumină, precum și modul de funcționare („sleep”, „eco”).
Folosind ecranul și două butoane, utilizatorul microscopului reglează luminozitatea, blochează reglarea luminozității și setează modul de repaus și temporizatorul de oprire automată.

Design ergonomic
Disconfortul fizic provoacă oboseală și reduce productivitatea. Designul ergonomic al microscopului joacă un rol important în cercetarea științifică de zi cu zi.
MAGUS Lum 450L oferă confort utilizatorului în timpul lucrului.
Prin reglarea capului microscopului, utilizatorul selectează o înălțime confortabilă pentru a nu-și solicita spatele și gâtul.
Butoanele de focalizare sunt situate în partea de jos a corpului microscopului. Astfel utilizatorul nu își încordează mâinile. Datorită mișcării fine a mecanismului, utilizatorul poate focaliza fără efort. Microscopul este utilizat cu o mișcare minimă a mâinii.
Microscopul este echipat cu un mâner special de transport.
Designul cu plasarea ascunsă a cablului de alimentare îmbunătățește estetica la locul de muncă și siguranța purtării microscopului, precum și simplifică depozitarea dispozitivului.

Caracteristici:

 •Studiul specimenelor care emit fluorescență atunci când sunt expuse la lumină de excitație
 •Tehnici de microscopie: fluorescență în lumină reflectată, câmp luminos în lumină transmisă
 •Cap trinocular cu tub vertical pentru instalarea unei camere digitale și reglarea înălțimii pentru confortul utilizatorului; diviziunea fasciculului luminos este 50/50
 •Revolver rotativ codat: luminozitatea sursei este setată automat în funcție de obiectivul selectat
 •Iluminator cu lumină reflectată – LED-uri de 3W (2 buc.) cu lungimi de undă diferite
 •Filtre de excitație de luminiscență vizibile: albastru (B), verde (G)
 •Iluminator cu lumină transmisă: LED de 3W cu economie de energie, cu o durată de viață de până la 50.000 de ore
 •Iluminare Köhler în lumină transmisă
 •Condensator centrabil și reglabil pe înălțime, cu marcaje pentru obiective
 •Sistem inteligent de control a luminii: selectare automată a luminozității, blocare iluminare, oprire automată a temporizatorului, LCD pentru starea de funcționare
 •Masă fără suport de poziționare pe axa X și cu un mâner lung de control pentru utilizare convenabilă
 •Suport ergonomic cu mâner de transport și amplasarea ascunsă a cablului de alimentare.

Conținut colet:

 •Microscop cu sursă de alimentare încorporată, lumină reflectată, sursă de lumină transmisă, mecanism de focalizare, masă, suport pentru condensator și revolver rotativ.
 •Condensator Abbe
 •Iluminator cu lumină reflectată
 •Cap trinocular
 •Obiectiv acromat corectat la infinit tip plan: 4x/0,10, înălțime parafocală 60 mm
 •Obiectiv acromat corectat la infinit tip plan: 10x/0,25, înălțime parafocală 60 mm
 •Obiectiv acromat corectat la infinit tip plan: 40x/0,65 (cu arc), înălțime parafocală 60 mm
 •Obiectiv acromat corectat la infinit: 100x/0,25 ulei (cu arc), înălțime parafocală 60 mm
 •Ocular 10x/22 mm cu distanță ochi-ocular mare și reglare dioptrie (2 buc.)
 •Cupe pentru oculare (2 buc.)
 •Filtru de lumină
 •Adaptor camera C-mount
 •Cablu de alimentare AC
 •Husă anti praf.

Putere de mărire
40x, 100x, 400x, 1000x
Distanţă interpupilară
47–78mm
Tip constructiv
trinocular
Compensare dioptrii
+/-5
Iluminare
da (LED)
Tip obiectiv
plan acromat
Ocular
10x/22Weitfeld
Condensator
Abbe (N.A. 1,25, reglabil în înălțime, centrabil)
Sursă de curent
220V
Postură vizualizare
30° vedere înclinată, cap rotativ 360°
Focusare
Acționare fină și rapidă
Masa specimene
230×150mm
revolver
5 obiective
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.