Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst
Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst
Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst
Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst
Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst
Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst
Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst
Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst
Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst
Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst
Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst
Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst

Microscop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Amethyst

69067
In stoc
575,00 lei
cu TVA

Seria Levenhuk Rainbow 2L - cinci culori atrăgătoare, optică din sticlă de calitate, design ergonomic și un kit cu accesorii excelent.

>Câștigă 5 puncte/5,00 lei Câștigă 5 puncte/5,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 5 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 5,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

154.07 Lei x 4 rate

 
Cu Levenhuk Rainbow 2L microscopia va deveni o aventură! Copiii vor putea explora microcosmosul și vor realiza experimente cu adevărat interesante pe cont propriu - mult mai interesant decât citirea unor texte. Copii vor învăța multe lucruri noi despre plantele de interior și structura lor, vor examina părul pisicii și vor învăța diferența fata de părul uman, vor observa o varietate de microorganisme care trăiesc într-o picătură de apă din acvariu și multe alte lucruri interesante.
Microscopele 2L Levenhuk Rainbow produc o mărire de 40x-400x - suficient pentru primele cercetari biologice ale copiilor. Datorită iluminării combinate (superioară și inferioară), aceste microscoape sunt potrivite pentru vizualizarea obiectelor transparente, semi-transparente și opace - alegerea probelor de microscop este limitată doar de imaginația unui tânăr cercetător! Microscoapele au corpuri ușoare, dar fiabile, confecționate din plastic. Fiecare microscop Levenhuk Rainbow 2L este livrat cu un kit pentru experimente Levenhuk K50.
Gama include, de asemenea, un model de microscop digital, care permite realizarea de imagini și videoclipuri uimitoare cu microorganismele observate.
Elegant și atractiv, Levenhuk Rainbow 2L poate transforma chiar și cea mai plictisitoare oră de biologie într-o cercetare fascinantă. Acest microscop permite copiilor să afle din ce sunt făcute lucrurile din jurul lor, să studieze insectele și plantele, să vadă dacă iaurtul conține cu adevărat organisme vii și multe alte lucruri interesante. Levenhuk Rainbow 2L vine cu un kit de experimente, ceea ce înseamnă că un tânăr explorator poate începe imediat utilizarea microscopului.
Optică din sticlă de înaltă calitate

Toate elementele optice ale microscopului sunt realizate din sticlă transparentă de înaltă calitate. Pentru a crește în continuare transmisia de lumină, lentilele sunt acoperite multistrat - motiv pentru care imaginile produse sunt atât de clare, și cu contrast. Microscopul este echipat cu trei obiective, care permit o marire de 40x, 100x, 400x. Tot ce trebuie să faceți pentru a schimba mărirea este să rotiți revolverul.
Capacitatea de a observa obiecte transparente și netransparente

Pentru a observa un specimen, așezați-l pe masa microscopului și asigurați-l cu cele două cleme. Dacă eșantionul este transparent, de exemplu o felie subțire de ceapă sau aripa de țânțar, trebuie să porniți iluminarea inferioară. Dacă doriți să studiați unele obiecte opace - monede, frunze de plante sau hârtie - nu uitați să porniți iluminarea superioară. Și dacă porniți atât surse de lumină superioare, cât și inferioare, puteți observa, de asemenea, specimene semitransparente. Luminozitatea este reglabilă, astfel încât să puteți seta cu ușurință nivelul de iluminare care funcționează cel mai bine pentru fiecare probă.
Design bine gândit

Corpul microscopului este confecționat din plastic ușor și în același timp rezistent. Datorită greutății sale mici, microscopul este ușor transportabil și poate fi dus la școală sau în vizită la prieteni. Capul este înclinat la 45° pentru observații mai confortabile. Dispozitivul poate fi alimentat fie de la priza, fie prin baterii, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat nu doar acasă și la școală, ci și în aer liber.
Atenție: Vă rugăm să consultați tabelul cu specificații pentru tensiunea de rețea corectă și nu încercați niciodată să conectați un dispozitiv de 110V la priza de 220V și invers, fără a utiliza un convertor. Nu uitați că tensiunea de rețea din SUA și Canada este de 110V și 220-240V în majoritatea țărilor europene.
Kit experimente

Microscopul este livrat cu Kit Experiment Levenhuk K50, care vă permite să efectuați o serie de experimente interesante - de exemplu, puteți observa o aripă de muscă și chiar să cresteti o populație de plancton din acvariu (creveți). Kit-ul include un ghid de utilizare color, cu recomandări utile privind lucrul cu microscopul, sfaturi valoroase despre pregătirea specimenelor la microscop și descrieri ale celor mai distractive experimente.
Caracteristici:

     Microscop biologic cu mărire 40x-400x
     Disponibil în cinci culori strălucitoare
     Corp robust din plastic ușor
     Sisteme de iluminare LED superioare și inferioare
     Kit de experimente inclus

Trusa include:

     Microscop
     Obiective: 4x, 10x și 40x
     Ocular: WF10x
     Masa cu cleme
     Disc cu diafragmă
     Condensator
     Iluminare LED superioara și inferioara încorporata
     Adaptor la curent alternativ
     3 baterii AA
     Kit experiment Levenhuk K50
     Manual de utilizare și garanție
Kit-ul Levenhuk K50 Experiment include:

     "Microscop atractiv. Scrutarea microcosmosului" Ghidul utilizatorului
     Forceps
     Eclozare pentru Artemia (creveți)
     Microtom
     Flacon cu drojdie
     Flacon cu sare de mare
     Flacon cu creveți
     5 specimene gata de utilizare
     5 lamele goale
     Capac anti-praf
Putere de mărire
64x, 160x, 640x
Culoare
violet
Tip constructiv
Monocular
Iluminare
da (LED)
Tip obiectiv
4x, 10x, 40x
Ocular
WF16X
Condensator
NA 0.65
Sursă de curent
220V/50Hz sau baterii 3 AA
Postură vizualizare
45° vedere înclinată, cap rotativ 360°
Masa specimene
platformă 90x90mm
Material
Metal
Interval de focalizare
0-8mm
revolver
3 obiective
No reviews

Accesorii recomandate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.