Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260
Microscop MAGUS Bio DH260

Microscop MAGUS Bio DH260

83480
in 7-14 zile
15.000,00 lei
cu TVA

Microscop de calitate pentru cercetare proiectat pentru observarea probelor biologice transparente și translucide, cum ar fi frotiuri și secțiuni transversale în lumina transmisă, folosind metoda câmpului luminos.

>Câștigă 150 puncte/150,00 lei Câștigă 150 puncte/150,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 150 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 150,00 lei.
 

Revolverul codat menține un nivel de luminozitate confortabil la comutarea obiectivelor. Controlul inteligent al luminii microscopului crește confortul și viteza muncii de rutină a cercetătorului. Funcțiile inteligente îi ajută pe studenți să intre mai ușor în profesie și să dobândească experiența profesională necesară. O cameră digitală este încorporată în capul microscopului. Microscopul are un design minimalist, fără tub vertical sau părți proeminente. Microscopul este potrivit pentru munca de laborator, cercetare și predare.

Camera digitală
Camera digitală este încorporată în capul microscopului.
Camera este echipată cu un senzor de 8MP și oferă imagini la rezoluție 4K (3840x2160px) cu detaliile fine vizibile ale mostrelor și structurilor acestora. Cele mai bune imagini sunt produse folosind obiective 4x și 10x.
Wi-Fi este folosit pentru a se conecta la un computer și a transfera date la acesta. Videoclipul este înregistrat la 30 fps la rezoluție maximă. Videoclipurile sunt fluide, cu tranziții fine și subtile între cadre. Mișcarea probei este afișată în timp real, fără întârzieri. Camera oferă lucru convenabil cu obiecte în mișcare și este potrivită pentru efectuarea de demonstrații în sala de clasă, fotografiarea mostrelor și reglarea fină a focalizării microscopului.

Revovler rotativ și obiective
Revolverul codat pentru 5 obiective este orientat spre interior: utilizatorul poate vedea obiectivul introdus in traseul optic, iar spatiul de deasupra mesei este liber. Un obiectiv opțional poate fi instalat și în slotul liber pentru a obține o putere de mărire suplimentară. Distanța parafocală este de 60 mm.
Deasupra revolverului, există o fantă cu mufă pentru instalarea analizatorului.

Menținerea unor niveluri confortabile de luminozitate la schimbarea puterii de mărire
Obiectivele de diferite puteri de măriri transmit lumină cu niveluri de intensitate diferite și astfel de fiecare dată când schimbați obiectivele, luminozitatea trebuie ajustată. În plus, luminozitatea crește brusc la trecerea de la un obiectiv cu putere de mărire mai mare la unul cu mărire mai mică. O creștere bruscă a luminozității cauzează oboseala ochilor. MAGUS Bio DH260 este echipat cu control inteligent al luminozității. Microscopul cunoaște luminozitatea pentru fiecare obiectiv pe care utilizatorul l-a selectat și setează automat această luminozitate la rotirea revolverului. Controlul inteligent reduce timpul necesar pentru reglarea luminozității. MAGUS Bio DH260 mărește confortul utilizatorului și economisește timp chiar și atunci când munca necesită schimbări frecvente a puterii de  mărire.

Mecanism de focalizare
Există butoane de focalizare coaxiale grosiere și fine.
Butonul de focalizare grosieră este situat în partea stângă. Butoanele fine de focalizare sunt situate pe ambele părți; butonul din dreapta are adâncituri pentru degete.
Butonul de blocare a focalizării grosiere vă ajută să reglați rapid microscopul după schimbarea subiectului de studiu. Butonul este situat pe partea stângă a microscopului pe aceeași axă cu mecanismul de focalizare.
Inelul din partea dreaptă reglează tensiunea cursei de focalizare grosieră. Utilizatorul ajustează tensiunea confortabilă pentru lucru.

Masă microscop
Pentru a asigura funcționarea ergonomică a mesei, aceasta nu are un rack de poziționare pe axa X. Mecanismul acţionat de curea permite mişcarea lină a specimenului. Suportul de specimen este fixat cu două șuruburi și poate fi îndepărtat cu ușurință în timpul utilizării manuale.

Condensator
Condensatorul este reglabil pe înălțime și poate fi centrat.
Inelul condensatorului reglează diafragma deschiderii irisului. Corpul condensatorului are un marcaj pentru puterea de mărire a obiectivelor, iar inelul are un marcaj. Pentru a obține un contrast bun cu  fiecare obiectiv, se recomandă să rotiți inelul astfel încât marcatorul index să se potrivească cu marcajul de mărire al obiectivului utilizat. Condensatorul are o fantă cu mufă pentru un accesoriu glisant de câmp întunecat sau de contrast de fază. Instalarea acestuia economisește timp la schimbarea metodei de observare.

Iluminare
Iluminatorul cu lumină transmisă are un LED de 3W. Temperatura de culoare nu se schimbă la reglarea luminozității. LED-ul are o durată de viață de 50.000 de ore.

Iluminare Köhler în lumină transmisă
Iluminarea Köhler îmbunătățește calitatea imaginii specimenului observat: fiecare obiectiv atinge rezoluția maximă și câmpul vizual este iluminat uniform, fără a se întuneca la margini. Obiectul de studiu este focalizat și artefactele din imagine sunt îndepărtate.

Ecran de stare LCD
Ecranul LCD de la baza microscopului afișează puterea de mărire a obiectivului, luminozitatea și temperatura de culoare a sursei de lumină și modul de funcționare („sleep”, „eco”).
Folosind ecranul și două butoane, utilizatorul microscopului reglează luminozitatea, blochează reglarea luminozității și setează modul de repaus și temporizatorul de oprire automată.

Design ergonomic
Disconfortul fizic provoacă oboseală și reduce productivitatea. Designul ergonomic al microscopului joacă un rol important în cercetarea științifică de zi cu zi.
MAGUS Bio DH260 oferă confort utilizatorului în timpul lucrului.
Prin rotirea capului microscopului, utilizatorul selectează o înălțime a punctului de vedere pentru a nu-și solicita spatele sau gâtul.
Capul cu o cameră încorporată nu diferă ca mărime de un cap binocular. Nu există părți proeminente, ceea ce facilitează întreținerea zilnică a microscopului.
Deoarece datele sunt transferate prin Wi-Fi, nu există cabluri inutile între cameră și computer. Conectarea prin Wi-Fi facilitează comunicarea în clasă.
Butoanele de focalizare sunt situate în partea de jos a corpului. Utilizatorul nu trebuie să-și încordeze mâinile. Datorită mișcării line a mecanismului, utilizatorul poate focaliza fără efort specimenul.
Microscopul este echipat cu un mâner special de transport.
Designul permite plasarea ascunsă a adaptorului de alimentare și a cablului de alimentare îmbunătățește estetica la locul de muncă și siguranța purtării microscopului, și simplifică depozitarea dispozitivului.

Caracteristici:

     •Observații ale mostrelor transparente și translucide în câmp luminos în lumină transmisă
     •Cap de microscop binocular cu o cameră digitală de 8 MP încorporată și reglare pe înălțime pentru a se ajusta la înălțimea utilizatorului
     •Revolver rotativ codat: luminozitatea sursei de lumină este setată automat în funcție de obiectivul selectat
     •Iluminatorul cu lumină transmisă este tipLED de 3W cu economie de energie, cu o durată de viață de până la 50.000 de ore
     •Iluminare Köhler transmisă, condensator centrat și reglabil pe înălțime cu marcaje în funcție de obiectiv
     •Sistem inteligent de control a luminii: selectare automată a luminozității, blocare reglaj, oprire automată a temporizatorului, ecran LCD pentru setări
     •Masă fără suport de poziționare pe axa X și cu un mâner lung de control pentru o utilizare convenabilă
     •Suport ergonomic cu mâner de transport și amplasarea ascunsă a cablului de alimentare.

Conținut colet:

     •Microscop cu sursă de alimentare încorporată, sursă de lumină transmisă, mecanism de focalizare, masă, suport pentru condensator și revolver rotativ
     •Condensator Abbe NA 1,25
     •Cap binocular cu cameră digitală încorporată
     •Obiectiv acromat corectat la infinit tip plan: 4x/0,10, înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit: 10x/0,25, înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit: 40x/0,65 (cu arc), înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat corectat la infinit: 100x/0,25 ulei (cu arc), înălțime parafocală 60 mm
     •Ocular 10x/22 mm cu distanșă ochi-ocular mare și reglare dioptrii (2 buc.)
     •Cupe pentru oculare (2 buc.)
     •Filtru de lumină
     •Cablu de alimentare AC
     •Husă anti praf.

Putere de mărire
40x, 100x, 400x, 1000x
Distanţă interpupilară
47–78mm
Tip constructiv
Digital
Compensare dioptrii
+/-5
Iluminare
da (LED)
Tip obiectiv
plan acromat
Ocular
10x/22Weitfeld
Condensator
Abbe (N.A. 1,25, reglabil în înălțime, centrabil)
Sursă de curent
220V
Postură vizualizare
30° vedere înclinată, cap rotativ 360°
Focusare
Acționare fină și rapidă
Masa specimene
230×150mm
Rezoluție imagine
3840 x 2160
Megapixel
8
Dimensiune chip
1/1.8''
Dimensiune pixel
2,2 µm
Cameră color
Color
revolver
5 obiective
Frecventa cadrelor
30 fps
WiFi
da
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.