Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC
Microscop MAGUS Metal V790 DIC

Microscop MAGUS Metal V790 DIC

83485
in 7-14 zile
95.000,00 lei
cu TVA

Microscopul este conceput pentru studiul microstructurii metalelor și aliajelor, materialelor semiconductoare și a altor specimene opace.

>Câștigă 950 puncte/950,00 lei Câștigă 950 puncte/950,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 950 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 950,00 lei.
 

Designul microscopului inversat nu limitează dimensiunea probei examinate; doar greutatea sa este limitată la 30 kg. Eșantionul trebuie mai întâi prelucrat special, apoi este așezat pe masă cu suprafața în jos.
Acest microscop poate studia obiecte opace în lumină reflectată folosind tehnicile de câmp luminos, câmp întunecat, microscopie de polarizare și contrast de interferență diferențială.
DIC este o tehnică avansată de contrast de polarizare. Metoda mărește profunzimea câmpului și claritatea imaginii, oferă informații suplimentare despre structura obiectului studiat și vizualizează în culoare neregularitățile de pe suprafețele studiate. Suprafețele plane sunt vopsite în mod egal, dar o suprafață cu diferențe minime de înălțime va fi neuniformă la culoare. Obiectul de studiu va apărea în relief.
Microscopul poate fi utilizat în diverse domenii (industria metalurgică, inginerie, aerospațială, nucleară și energetică), precum și în laboratoare de cercetare și universități tehnice.

Capul microscopului
Cap trinocular cu optică corectată la infinit. Unghiul de înclinare de 45° oferă condiții confortabile pentru ca cercetătorul să lucreze în timp ce stă așezat sau în picioare. Utilizatorul poate avea o poziție naturală și prin urmare, oboseala nu se acumulează în timpul zilei de lucru.
O lentilă Bertrand este încorporată în capul microscopului; se folosește un regulator din partea din față a capului microscopului pentru a-l introduce în sistemul optic. Lentila Bertrand este folosită pentru studii conoscopice.
Camera digitală este instalată în tubul trinocular sau într-unul dintre porturile laterale. Fasciculul de pe capul trinocular poate fi divizat 100/0, 50/50 sau 0/100. Diviziunea fasciculului pe portul foto din dreapta este 100/0 și 20/80; este 100/0 și 0/100 în stânga.
Pachetul de bază include oculare de 10x/23 mm cu reglare a dioptriilor și distanță ochi-ocular mare pentru lucrul cu ochelari.

Revolver rotativ
Revolverul rotativ cu 5 obiective este montat pe suport sub masă.
Metoda contrastului de interferență diferențială este implementată folosind accesorii glisante DIC: Unul este utilizat cu obiective cu putere de mărire redusă, iar celălalt cu obiective cu putere de mărire medie și mare. Accesoriul glisant DIC este instalat într-o fantă specială a revolverului.

Turelă pentru instalarea modulelor de contrast
Sub revolverul de pe suportul microscopului se află o turelă pentru instalarea modulelor de contrast. Pot fi instalate șase module. Rotirea turelei schimbă modul de observare, trecerea de la o metodă de contrast la alta are loc rapid și fără setări complexe.

Schimbați lentila pentru o putere de mărire suplimentară
Un comutator rotativ este utilizat pentru a introduce obiectivul principal 1x sau un obiectiv suplimentar de mărire de 1,5x în calea optică. Lentila crește puterea de mărire a microscopului fără a cumpăra sau instala accesorii suplimentare. Comutatorul este situat pe partea dreaptă a corpului microscopului, sub revolverul rotativ.

Obiective
Obiective semi-apocromate cu o distanță mare de lucru care sunt concepute pentru tehnicile de microscopie în câmp luminos și în câmp întunecat. Oferă o mai bună corecție a aberației cromatice și sferice în comparație cu obiectivele acromatice planificate.

Mecanism de focalizare
Butoanele de focalizare coaxiale grosiere și fine sunt situate la baza microscopului pe ambele părți. Mânerul de focalizare fin din dreapta are adâncituri speciale pentru degete, iar cel din stânga are o scală.
Butonul de blocare a focalizării grosiere vă ajută să reglați rapid microscopul după schimbarea subiectului de studiu. Butonul este situat în partea stângă a microscopului pe aceeași axă cu mecanismul de focalizare.
Inelul din partea dreaptă reglează tensiunea cursei de focalizare grosieră. Utilizatorul ajustează tensiunea confortabilă pentru lucru.

Masa microscopului
Obiectul este mișcat prin deplasarea mesei de-a lungul a două axe. În centrul mesei este instalată o inserție cu o gaură de diametru adecvat. Suportul pentru specimene este folosit pentru a ține obiectul în loc.
Acoperirea cu trei straturi protejează masa de zgârieturi și alte daune ale suprafeței atunci când lucrați cu mostre grele și mari.
Mânerul lung de control al mesei înclinabil asigură confortul utilizatorului în timpul lucrului: mâna se sprijină pe masă fără efort. Mânerul poate fi instalat pe partea dreaptă sau stângă a mesei.

Sursa de lumină
Lampa are un bec cu halogen de 100W. Este suficient de luminos pentru a lucra pe obiective cu măriri de la 4x la 100x, nu numai în câmp luminos și lumină polarizată, ci și în tehnicile de microscopie în câmp întunecat. Becul cu halogen emite lumină cu o temperatură de culoare care permite lucrul confortabil.

Iluminare cu lumină reflectată
Sistemul de iluminare face posibilă configurarea iluminării Köhler. Diafragmele de câmp și de deschidere sunt pre-centrate din fabrică și nu necesită centrare suplimentară. Dacă este necesar, diafragmele pot fi reglate cu șuruburi de centrare.
Analizatorul și polarizatorul sunt pentru tehnica microscopiei de polarizare. Polarizatorul este staționar, iar analizorul se rotește la 360°.
Un set de filtre de lumină vă ajută să reglați reproducerea culorilor.

Design ergonomic
Disconfortul fizic provoacă oboseală și reduce productivitatea. Designul ergonomic al microscopului joacă un rol important în cercetarea științifică de zi cu zi.
MAGUS Metal V790 DIC oferă confort utilizatorului în timpul lucrului.
Microscopul este utilizat cu o mișcare minimă a mâinii, deoarece mânerul de control și butonul de focalizare fin sunt situate în aceeași zonă de lucru.
Butoanele de focalizare sunt situate în partea de jos a corpului. Utilizatorul nu își încordează mâinile. Datorită mișcării line a mecanismului, utilizatorul poate focaliza fără efort specimenul.

Caracteristici:

     •Potrivit pentru studiul obiectelor opace de până la 30 kg
     •Lentila Bertrand pentru conoscopie și ortoscopie
     •Lentila suplimentară crește puterea de mărire a microscopului cu 1,5x; este introdusă în sistemul optic folosind un comutator aflat pe capul microscopului
     •Trei opțiuni independente pentru montarea unei camere digitale și a unui monitor: un tub trinocular și două tuburi laterale pe corp; diviziunea fasciculului pe capul trinocular: 100/0, 50/50, 0/100, pe corp: 100/0 și 20/80 (port foto dreapta), 100/0 și 0/100 (port foto stânga)
     •Obiectivele semi-apocromate cu distanță de lucru extinsă sunt utilizate pentru lucrul în tehnicile câmpului luminos și câmpului întunecat
     •Turelă multifuncțională cu 6 sloturi pentru instalarea modulelor cu diferite metode de contrast
     •Iluminator cu lumină reflectată cu halogen cu putere crescută de 100 W, special pentru metoda câmpului întunecat
     •Iluminare Köhler, elemente centrate ale sistemului de iluminare, câmp întunecat, câmp luminos, polarizare și tehnici DIC
     •Filtrele de culoare reduc intensitatea anumitor lungimi de undă și ajustează reproducerea culorilor în fotografia cu microscopul
     •Masă mare cu inserții și mâner lung de control pentru o utilizare confortabilă.

Conținut colet:

     •Microscop cu sursă de alimentare încorporată, mecanism de focalizare, masă, revolver rotativ și turelă pentru instalarea modulelor de contrast
     •Cap trinocular cu lentila Bertrand
     •Obiectiv semi-apocromat, corectat la infinit: 5x/0,15 WD 20mm
     •Obiectiv semi-apocromat, corectat la infinit: 10х/0,30 WD 11mm
     •Obiectiv semi-apocromat, corectat la infinit: 20х/0,45 WD 3,1 mm
     •Obiectiv semi-apocromat, corectat la infinit: 50х/0,80 WD 1mm
     •Obiectiv semi-apocromat, corectat la infinit: 100х/0,90 WD 1mm
     •Ocular 10x/23mm cu distanșă ochi-ocular mare și reglare dioptrii (2 buc.)
     •Cupe pentru oculare (2 buc.)
     •Accesoriu glisant DIC pentru obiective (2 buc.)
     •Dispozitiv de polarizare
     •Set de filtre
     •Adaptor camera C-mount
     •Cablu de alimentare AC
     •Husă anti-praf.

Putere de mărire
50x, 100x, 200x, 500x, 1000x
Distanţă interpupilară
48–75mm
Tip constructiv
trinocular
Compensare dioptrii
+/-5
Iluminare
halogen
Ocular
WF 10X/23
Sursă de curent
220V
Postură vizualizare
45°
Focusare
Acționare fină și rapidă
Masa specimene
340x230mm
revolver
6 obiective
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.