Microscoape

Informații

Oferte speciale

Producatori

Microscop stereo zoom Optika trinocular OPTIGEM-2

25433

Optika

Produs nou

Microscoapele OPTIGEM-1 si OPTIGEM-2 sunt instrumente revolutionare 2 in 1 ce pot fi utilizate in plan vertical sau orizontal.

Mai multe detalii

În 2-4 săptămâni

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 66 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 66 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 66,00 lei.


6 600,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Înălţime60 mm
Greutate6 kg
Lăţime210 mm
Putere de mărire7x-45x
Culoarealb
Lungime270mm
Tip constructivtrinocular
IluminareLumină directă și incidentă
Tip lampaLED
Tip obiectiv0,7x-4,5x
Ocular10x/22Weitfeld
Postură vizualizare45° vedere înclinată, cap rotativ 360°
Camera foto digitală integratăda
Suport filtruda
Geantă de protecție antiprafda
Funcționare cu bateriida
Obturator câmp iluminatda

Informatii

Doar printr-o simpla invartire a unei rotite, microscopul se poate utiliza atat in plan orizontal, cat si vertical, fara dezasamblarea vreunei parti componente. Un condensator special; ultraluminos bazat pe tehnologie LED, cu reglarea intensitatii va permite schimbarea modului din camp luminat in camp intunecat printr-o singura atingere. Condensatorul utilizeaza o noua configuratie optica ce permite utilizarea in camp intunecat, la un pret accesibil.

Bratul flexibil, si sistemul de observatii in camp intunecat ofera un contrast excelent si imagini detaliate chiar si in mediu puternic iluminat. Gama de accesorii modulare optionale ce include cleme pentru gemologie, o diafragma iris, kit de analiza cu polarizare, o unitate optica cu trecere la observatii in camp intunecat si celule de imersie cuart completeaza si cresc modalitatile de utilizare ale microscopului.

Toate accesoriile se pot utiliza simultan, in orice ordine, atat in pozitia orizontala a microscopului cat si in pozitie verticala. Corpul microscopului se poate roti complet la 360°, insa baza se mentine stabila, astfel ca puteti arata specimenele si altor persoane, sau puteti impartasi opinii cu un alt coleg.

Recenzii

Scrie o recenzie

Microscop stereo zoom Optika trinocular OPTIGEM-2

Microscop stereo zoom Optika trinocular OPTIGEM-2

Microscoapele OPTIGEM-1 si OPTIGEM-2 sunt instrumente revolutionare 2 in 1 ce pot fi utilizate in plan vertical sau orizontal.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania