Microscoape

Informații

Oferte speciale

Producatori

Microscop digital Opticon Bionic Max

XSP-44XT

Opticon

Produs nou

Un microscop modern pentru utilizatorii amatori dar si avansati.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

608,44 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Putere de mărire40x, 64x, 100x, 160x, 400x, 640x
Tip constructivDigital
Iluminareda (LED)
Tip obiectiv4x, 10x, 40x
OcularWF 10x, 16X
Interfață camerăUSB
Tip baterie2xAAA

Informatii

Microscopul este echipat cu un aparat de fotografiat digital, care vă permite să afișați imaginea vizualizata pe ecranul computerului. Software-ul inclus vă permite să realizați atat fotografii și înregistrări video cat și procesarea lor digitală. Pe baza materialului colectat puteti pregăti de exemplu o prezentare multimedia.

Microscopul oferă o gamă de mărire de 40x-1024x. Echipamentul standard include: două oculare interschimbabile  de 10x si 16x ce ofera un camp vizual mare, lentilă Barlow 1.6x, clema metalica, cu 3 obiective de 4x, 10x și 40x. Elementele optice asigura imagini clare si pline de costrast. Instrumentul este compatibil cu ocularele și lentilele de microscop standard, ceea ce permite extinderea accesoriilor.

Corpul și partile cele mai importante ale dispozitivelor mecanice sunt fabricate din metal. Opticon Bionic MAX este un instrument pentru utilizare intelungata, conceput pentru mii de ore de muncă, de studiu sau invatare prin joaca. Microscopul permite reglarea intensitatii luminoase. Microscopul si accesoriile sunt livrate intr-o geanta solida, ce asigura depozitarea si transportul in siguranta a tutror componentelor.

Numai acum veți primi gratuit un DVD complet fascinant ce contribuie la dezvoltarea imaginației și care arată cât de neobișnuita este lumea microorganismelor, un set de filme, fiecare fiind realizat printr-un microscop de laborator profesional. În plus față de această galerie extraordinară de peste 130 de imagini de înaltă rezoluție, care arata cele mai mici detalii ale multor organisme, veti invata să faceti pregătirile pentru a vedea si dumneavoastra toate acestea, sunt informații despre celulele vegetale sau alte forme de acvatice și multe altele.

Recenzii

Scrie o recenzie

Microscop digital Opticon Bionic Max

Microscop digital Opticon Bionic Max

Un microscop modern pentru utilizatorii amatori dar si avansati.

Accesorii recomandate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania