Stereomicroscop Motic SMZ-161-BL

Stereomicroscop Motic SMZ-161-BL

48019
In 7-14 zile
4.155,00 lei
cu TVA

Noul microscop stereo cu zoom este produs din materiale usoare si are un sistem de iluminare LED, nou si imbunatatit.

>Câștigă 41 puncte/41,00 lei Câștigă 41 puncte/41,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 41 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 41,00 lei.
 

Performanta optica este convingatoare, combinata cu o baza de dimensiuni reduse si mecanica solida, face din microscopul SMZ-161 un instrument stereo ideal pentru invatare in licee si universitati. Sistemul optic ofera imagini detaliate si fara distorsiuni cu un raport de marire 6:1.

Parfocalitatea este asigurata pe intreaga gama de marire. iar mecanismul click asigura o setare precisa a fiecarei puteri de marire. Distanta de lucru extinsa, de 110mm in configuratia standard ofera suficient spatiu pentru manipularea specimenelor, utilizand imaginea corect orientata 3D.

Puterea de marire

Cu microscopul SMZ-161 este acum extrem de usor sa aveti o imagine de ansamblu cat si sa faceti analize detaliate. O rotatie precisa a rotitei de focalizare ofera acces unei game complete de puteri de marie. Raportul zoom 6:1 ofera o putere de marire standard de 7.5X-45X.

Datorita designului parfocal, refocalizarea nu este necesara la schimbarea puterii de marire. Pentru a creste gama puterilor de marire, sunt disponibile obiective auxiliare si oculare extinzand puterea totala de marire de la 2.25X la 180X.

Obiective auxiliare

Configuratia standard a microscopului SMZ-161 are o distanta de lucru de 110mm, oferind un spatiu suficient pentru manipularea specimenelor. Diametrul maxim al campului (cu pozitia minima de marire si oculare standard 10x/20) este de 26.7mm. Puteri mai mari de marire pot fi atinse utilizand obiective optionale.

Imagine 3D

Datorita dimensiunilor compacte si mecanicii solide, Motic SMZ-161 este ideal pentru orice activitate de predare. Bazat pe sistemul optic Greenough cu sistem de vizualizare separa, SMZ-161 ofera imagini 3D fara distorsiuni. Pentru a imbunatati si mai mult calitatea imaginii, suprafetele otpice sunt acoperite cu multiple straturi anti-reflex ce ofera imagini cu contrast ridicat si reflexii interne reduse. 

Distanta de lucru

In configuratia standard, microscopul SMZ-161 ofera o distanta de lucru de 110mm ce poate fi usor extinsa la 301 mm (cu un obiectiv suplimentar de 0.3X). Pentru a atinge puterea totala de marire dorita, obiectivele cu o putere demarire mai mica de 1x se pot inlocui cu obiective de o putere mai mare (pana la 20X).

Pachetul standard

Capul optic este unul binocular sau trinocular, fiecare cu o inclinare de 45°, oculare WF10X/20 si obiectiv inclus 1X. Pentru setari experimentale speciale de exemplu inspectii, este disponibil un cap binocular cu inclinare la 60°. Tratamentul anti-mucegai pe toate suprafetele optice permit utilizarea microscopului SMZ-161 intr-o varietate de medii.

Configurare modulara

Pe langa pechetele standard, sistemul SMZ-161 ofera de asemena componente modulare pentru o configurare personala depinzand de cerintele locului de munca. Sitemul de iluminare poate fi modificat in functie de necesitati.

Iluminarea

Iluminarea este un lucru important pentru a asigura redarea imaginii cand utilizati un microscop stereo. Motic ofera o gama larga de posibilitati de iluminare combinate cu optica microscopului SMZ-161. In special pentru tesuturi vii in domeniul biologiei, Motic recomanda iluminarea LED datorita caldurii reduse emanate ce are un impact minim asupra tesuturilor vii. O solutie si mai puternica este data de sursa Motic Cold light MLC-150. Sunt de asemena disponibile o varietate de ghiduri pentru o iluminare flexibila.

Caracteristici generale:

- sistem optic Greenough

- optica acromata cu tratament anti-mucegai

- cap binocular/trinocular inclinat la 45º

- ocualre cu camp larg WF 10X/20 cu reglarea dioptriei +/- 5

- distanta interpupilara 50-75mm

- raport zoom 6:1, 5 trepte

- putere de marire standard 7.5X-45X

- distanta de lucru 110mm

Putere de mărire
7x-45x
Tip constructiv
binocular
Tip obiectiv
0,7x-4,5x
Ocular
10x/20Weitfeld
No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.