Stereomicroscop Motic  SMZ-161-TLED,...

Stereomicroscop Motic SMZ-161-TLED, trinocular

48024
In 7-14 zile
4.905,00 lei
cu TVA

Noul microscop stereo cu zoom este produs din materiale usoare si are un sistem de iluminare LED, nou si imbunatatit.

>Câștigă 49 puncte/49,00 lei Câștigă 49 puncte/49,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 49 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 49,00 lei.
 

Performanta optica este convingatoare, combinata cu o baza de dimensiuni reduse si mecanica solida, face din microscopul SMZ-161 un instrument stereo ideal pentru invatare in licee si universitati. Sistemul optic ofera imagini detaliate si fara distorsiuni cu un raport de marire 6:1.

Parfocalitatea este asigurata pe intreaga gama de marire. iar mecanismul click asigura o setare precisa a fiecarei puteri de marire. Distanta de lucru extinsa, de 110mm in configuratia standard ofera suficient spatiu pentru manipularea specimenelor, utilizand imaginea corect orientata 3D.

Puterea de marire

Cu microscopul SMZ-161 este acum extrem de usor sa aveti o imagine de ansamblu cat si sa faceti analize detaliate. O rotatie precisa a rotitei de focalizare ofera acces unei game complete de puteri de marie. Raportul zoom 6:1 ofera o putere de marire standard de 7.5X-45X.

Datorita designului parfocal, refocalizarea nu este necesara la schimbarea puterii de marire. Pentru a creste gama puterilor de marire, sunt disponibile obiective auxiliare si oculare extinzand puterea totala de marire de la 2.25X la 180X.

Obiective auxiliare

Configuratia standard a microscopului SMZ-161 are o distanta de lucru de 110mm, oferind un spatiu suficient pentru manipularea specimenelor. Diametrul maxim al campului (cu pozitia minima de marire si oculare standard 10x/20) este de 26.7mm. Puteri mai mari de marire pot fi atinse utilizand obiective optionale.

Imagine 3D

Datorita dimensiunilor compacte si mecanicii solide, Motic SMZ-161 este ideal pentru orice activitate de predare. Bazat pe sistemul optic Greenough cu sistem de vizualizare separa, SMZ-161 ofera imagini 3D fara distorsiuni. Pentru a imbunatati si mai mult calitatea imaginii, suprafetele otpice sunt acoperite cu multiple straturi anti-reflex ce ofera imagini cu contrast ridicat si reflexii interne reduse. 

Distanta de lucru

In configuratia standard, microscopul SMZ-161 ofera o distanta de lucru de 110mm ce poate fi usor extinsa la 301 mm (cu un obiectiv suplimentar de 0.3X). Pentru a atinge puterea totala de marire dorita, obiectivele cu o putere demarire mai mica de 1x se pot inlocui cu obiective de o putere mai mare (pana la 20X).

Pachetul standard

Capul optic este unul binocular sau trinocular, fiecare cu o inclinare de 45°, oculare WF10X/20 si obiectiv inclus 1X. Pentru setari experimentale speciale de exemplu inspectii, este disponibil un cap binocular cu inclinare la 60°. Tratamentul anti-mucegai pe toate suprafetele optice permit utilizarea microscopului SMZ-161 intr-o varietate de medii.

Configurare modulara

Pe langa pechetele standard, sistemul SMZ-161 ofera de asemena componente modulare pentru o configurare personala depinzand de cerintele locului de munca. Sitemul de iluminare poate fi modificat in functie de necesitati.

Iluminarea

Iluminarea este un lucru important pentru a asigura redarea imaginii cand utilizati un microscop stereo. Motic ofera o gama larga de posibilitati de iluminare combinate cu optica microscopului SMZ-161. In special pentru tesuturi vii in domeniul biologiei, Motic recomanda iluminarea LED datorita caldurii reduse emanate ce are un impact minim asupra tesuturilor vii. O solutie si mai puternica este data de sursa Motic Cold light MLC-150. Sunt de asemena disponibile o varietate de ghiduri pentru o iluminare flexibila.

Caracteristici generale:

- sistem optic Greenough

- optica acromata cu tratament anti-mucegai

- cap binocular/trinocular inclinat la 45º

- ocualre cu camp larg WF 10X/20 cu reglarea dioptriei +/- 5

- distanta interpupilara 50-75mm

- raport zoom 6:1, 5 trepte

- putere de marire standard 7.5X-45X

- distanta de lucru 110mm

- lumina incidenta si transmisa

- sistem de focalizare rapid si fin

- lumina LED 3W

- tensiune alimentare 100V-240V

 

Înălţime
370mm
Greutate
5,7 kg
Lăţime
239mm
Putere de mărire
7,5x-45x
Culoare
gri-negru
Lungime
303mm
Tip constructiv
trinocular
Iluminare
Lumină directă și incidentă
Tip lampa
LED
Tip obiectiv
0,7x-4,5x
Ocular
10x/20Weitfeld
Postură vizualizare
45° vedere înclinată, cap rotativ 360°
Focusare
Acționare fină și rapidă
Distanța de lucru
110mm
Masa specimene
Masa specimene
Geantă de protecție antipraf
da
ocular de camp larg
da
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.