Stereomicroscop SMZ171-TP, trinocular
Stereomicroscop SMZ171-TP, trinocular
Stereomicroscop SMZ171-TP, trinocular
Stereomicroscop SMZ171-TP, trinocular

Stereomicroscop SMZ171-TP, trinocular

46455
In 7-14 zile
5.900,00 lei
cu TVA

Noul microscop Motic SMZ171 introduce o imbunatatire optica si un sistem nou de iluminare LED.

>Câștigă 59 puncte/59,00 lei Câștigă 59 puncte/59,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 59 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 59,00 lei.
 

Noile materiale ale microscopului asigura compatibilitate ESD, sistemul de iluminare a fost imbunatatit, ceea ce-l face un microscop extrem de versatil pentru o gama larga de aplicatii. Performanta optica a microscopului SMZ171 combinata cu gama de accesorii extinsa. il fac un instrument ideal pentru cerintele exigente ale cercetarii. 

De la preparatele biologice si medicale, la cele din industrie si control, microscopul SMZ-171 va oferi imagini detaliate si fara distorsiuni. Sistemul optic vine cu o scala gradata de mari dimensiuni 6.7:1, parfocal la toate puterile de marire, iar mecanismul cu blocare in 5 pozitii implementat in zoomul continuu permite reproducerea precisa a puterii de marire pentru masurari usoare.

Distanta de lucru de 110 mm in configuratia standard ofera suficient spatiu pentru manipularea oricarui specimen. De asemenea un sistem de vizualizare cu o imagine detaliata produce imagini consistente si convingatoare tridimensionale. In plus, microscopul SMZ-171 se poate transforma intr-o statie completa de lucru, adaugand o camera digitala Moticam. 

Caracteristici generale:

- sistem optic Greenough

- optica acromata cu tratament anti-mucegai

- cap binocular/trinocular inclinat la 45º

- ocualre cu camp larg WF 10X/23 cu reglarea dioptriei +/- 5

- distanta interpupilara 48-75mm

- raport zoom 6.7:1, 5 trepte

- putere de marire standard 7.5X-50X

- distanta de lucru 110mm

Puterea de marire

Cu microscopul SMZ-171 este acum extrem de usor sa aveti o imagine de ansamblu cat si sa faceti analize detaliate. O rotatie precisa a rotitei de focalizare ofera acces unei game complete de puteri de marie. Raportul zoom 6:1 ofera o putere de marire standard de 7.5X-50X.

Datorita designului parfocal, refocalizarea nu este necesara la schimbarea puterii de marire. Pentru a creste gama puterilor de marire, sunt disponibile obiective auxiliare si oculare extinzand puterea totala de marire de la 2.25X la 200X.

Obiective auxiliare

Configuratia standard a microscopului SMZ-171 are o distanta de lucru de 110mm, oferind un spatiu suficient pentru manipularea specimenelor. Diametrul maxim al campului (cu pozitia minima de marire si oculare standard 10x) este de 30.7mm.

Imagine 3D

Datorita dimensiunilor compacte si mecanicii solide, Motic SMZ-171 este ideal pentru orice activitate de predare. Bazat pe sistemul optic Greenough cu sistem de vizualizare separa, SMZ-171 ofera imagini 3D fara distorsiuni. Pentru a imbunatati si mai mult calitatea imaginii, suprafetele otpice sunt acoperite cu multiple straturi anti-reflex ce ofera imagini cu contrast ridicat si reflexii interne reduse. 

Distanta de lucru

In configuratia standard, microscopul SMZ-171 ofera o distanta de lucru de 110mm ce poate fi usor extinsa la 301 mm (cu un obiectiv suplimentar de 0.3X). Pentru a atinge puterea totala de marire dorita, obiectivele cu o putere demarire mai mica de 1x se pot inlocui cu obiective de o putere mai mare (pana la 20X).

Pachetul standard

Capul optic este unul binocular sau trinocular, fiecare cu o inclinare de 45°, oculare 10X/20 si obiectiv inclus 1X. Pentru setari experimentale speciale de exemplu inspectii, este disponibil un cap binocular cu inclinare la 60°. Tratamentul anti-mucegai pe toate suprafetele optice permit utilizarea microscopului SMZ-171 intr-o varietate de medii.

Configurare modulara

Pe langa pechetele standard, sistemul SMZ-171 ofera de asemena componente modulare pentru o configurare personala depinzand de cerintele locului de munca. Sistemul de iluminare poate fi modificat in functie de necesitati.

Iluminarea

Iluminarea este un lucru important pentru a asigura redarea imaginii cand utilizati un microscop stereo. Motic ofera o gama larga de posibilitati de iluminare combinate cu optica microscopului SMZ-171. In special pentru tesuturi vii in domeniul biologiei, Motic recomanda iluminarea LED datorita caldurii reduse emanate ce are un impact minim asupra tesuturilor vii. O solutie si mai puternica este data de sursa Motic Cold light MLC-150. Sunt de asemena disponibile o varietate de ghiduri pentru o iluminare flexibila.

Documentare digitala

Un set mai convenabil este oferit de filosofia Motic de digitalizare a imaginii. Imbinarea dintre microscopul SMZ 171 cu o camera digitala Moticam ofera imagini live excelente. Toate camerele Motic sunt echipate cu un soft ce tramsforma microscopul SMZ 171 intr-o statie de lucru de analiza si documentare. Microscopul trinocular permite diferite adaptoare de camere digitale in functie de dimensiunea senzorului. 

Înălţime
370mm
Greutate
5,7 kg
Lăţime
239mm
Putere de mărire
7,5x-50x
Culoare
gri-negru
Lungime
303mm
Tip constructiv
trinocular
Ocular
10x/20Weitfeld
Focusare
Acționare rapidă
Masa specimene
Masa specimene
Geantă de protecție antipraf
da
ocular de camp larg
da
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.