Microscoape

Informații

Oferte speciale

Producatori

Microscop inversat Motic AE2000 trinocular

45021

Motic

Produs nou

Noul microscop de la Motic AE2000 inversat este instrumentul ideal pentru  analiza celulara in scopuri educative si de cercetare.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

14 970,97 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Înălţime496mm
Greutate12,2kg
Lăţime218mm
Putere de mărire40x, 100x, 200x, 400x
Culoaregri-negru
Lungime556mm
Tip constructivtrinocular
Iluminarelumina transmisa
Ocular10x/20Weitfeld
Sursă de curentAdaptor retea 100-240V, VDE-stecher (CE)
Postură vizualizare45° vedere înclinată, cap rotativ 360°
FocusareAcționare fină și rapidă
Masa specimeneMasa specimene
Suport filtruda
Geantă de protecție antiprafda

Informatii

Proiectat pentru munca clinica si de laborator, dar si in domeniul cercetarii, in laboratoare farmaceutice sau universitati, modelul AE2000 este mai mult decat capabil sa se ridice la asteptarile utilizatorilor. Calitatea optica superba este data de noua serie de obiective in camp luminat sau contrast de faza.

Standul microscopului

Conceput ca un instrument de baza pentru laborator, microscopul AE2000 are un stand binocular sau trinocular. Datorita dimensiunilor reduse, acest microscop incape cu usurinta chiar cand spatiul este limitat. Un design robust si solid asigura o durata de utilizare indelungata chiar si in conditii ntensive de lucru. Utilizarea facila atat a focalizarii cat si a iluminarii garanteaza confortul in operare timp de multe ore.

Tubul ocularelor

In functie de modalitatea de lucru si cerintele specifice, seria AE2000 are solutia potrivita. Fiecare tub ocular permite rotirea la 360°ca si o ajustare flexibila a distantei interpupilare intre 48 si 75 mm. O ajustare speciala permite cresterea inaltimii de vizualizare cu 40 mm. Conceput cu un unghi de vizualizare de 45°, intreaga serie  AE2000 are un camp vizual de 20 mm.

Ocularele

Ocularele CCIS cu corectie la infinit au un camp plan de 20mm Acestea produc culori reale si imagini clare, minimizand oboseala ochilor.

Obiectivele

Odata cu introducerea acestei serii de microscoape, Motic a reusit ridicarea standardului optic. Acum este oferita o noua clasa de obiective plan acromate CCIS corectate la infinit. Aceasta imbunatatire acopera o gama completa de puteri de marire pentru camp iluminat si contrast faza: 4X, 10X, 20X si 40X. Nou in acest domeniu este obiectivul 4X special conceput pentru vizualizare rapida si examinari pe ecranul unui display.

Masa

Masa cu pozitie joasa pentru o postura de vizualizare confortabila si acces usor are o suprafata mai rezistenta pentru o curatare mai usoara. Toate pachetele standard contin o masa cu insertii din sticla si metal. Masa mecanica optionala se poate livra pentru vasele de cultura obisnuite si lamelele din sticla standard.

Condensatorul

Placa de prindere a condensatorului permite o schimbare rapida intre cele doua condensatoare Surprinzator, Motic ofera un set inel de faza ce acopera ambele condensatoare, asigurand o flexibilitate maxima. Cand condensatorul este indepartat, distanta maxima de lucru este de 184 mm.

Iluminarea

Sistemul de iluminare al seriei AE2000 produce o imagine semnificativ mai luminoasa si uniform distribuita. Managementul iluminarii atat cu halogen cat si cu LED au fost imbunatatite in domeniul transmisiei cat si al traseului luminos. Pachetul standard vine cu iluminare halogen de 6V/30W. Microscopul suporta de asemenea ultimele cerinte pentru iluminarea LED prin simpla inlocuire a becului halogen cu unul LED.

Unul din cele mai importante avantaje ale iluminarii LED este reducerea extrem de mare a caldurii degajate, lucru esential in studierea tesuturilor vii. Ca masura de precautie, Motic a implementat un sistem de reducere a consumului bazat pe un senzor IR. Acest senzor de miscare detecteaza utilizatorul in fata microscopului si il opreste automat cand nu se afla in fata acestuia timp de mai mult de 15 minute.

Caracteristici generale:

- cap Binocular/Trinocular, inclinat la 30°, rotativ la 360° (raport tranmisie in tub: 100:0/20:80)

- distanta interpupilara: 48-75mm

- oculare cu camp mare si distanta mare de vizualizare, N-WF10X/20mm, cu reglarea dioptriei la ambii ochi, cupe din cauciuc

- revolver inversat cu patru obiective, orientat pe stanga

- CCIS PL4X, PL PH10X, LWD PL PH20X si LWD PL40X

- sistem de focalizare coaxial rapid si fin

- masa cu dimensiuni 200X239mm

- ELWD N.A. 0.3, distanta de lucru 72mm

- lamela cu trei poziti faza

- luminare Koehler Quartz Halogen 6V/30W sau LED cu reglarea inensitatii

- tensiune alimentare 100-240V

- sunt include: masa metalica, placa din sticla, filtru albastru, verde, suruburi de centrare, cablu alimentare, husa din vinil

Recenzii

Scrie o recenzie

Microscop inversat Motic AE2000 trinocular

Microscop inversat Motic AE2000 trinocular

Noul microscop de la Motic AE2000 inversat este instrumentul ideal pentru  analiza celulara in scopuri educative si de cercetare.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania