Microscoape

Informații

Oferte speciale

Producatori

Microscop Bresser Science IVM 401, inversat

5790000

Bresser

Produs nou

In cazul microscopului Science IVM 401 directia de observare si cea de iluminare sunt inversate: iluminarea probelor se face de sus si se observa de jos.

Mai multe detalii

In 7-14 zile

10 200,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate11,5kg
Putere de mărire100x, 250x, 400x
Culoarenegru-alb
Tip constructivtrinocular
Iluminarelumina transmisa
Tip lampaHalogen (6V/30W, reglabil, iluminare Köhlersche)
Tip obiectiv10x, 25x, 40x
OcularWF10x
CondensatorAbbe
Sursă de curentștecher
Postură vizualizare30° vedere inclinata
FocusareAcționare fină și rapidă
Masa specimeneMasa X-Y
Suport filtruda
Geantă de protecție antiprafda

Informatii

Microscop invers profesional

In cazul microscopului Science IVM 401 directia de observare si cea de iluminare sunt inversate: iluminarea probelor se face de sus si se observa de jos. Cu un astfel de microscop inversat este posibila analiza microscopica a sedimentelor sau a organismelor care se intalnesc la baza unui mediu fluid. Poate fi observat de exemplu planctonul aflat la baza unui vas de cultura care nu poate fi rasturnat. Microcsopul isi gaseste utilitate la regiile de apa, institute de cercetare, universitati, in medicina umana si veterinara, in agricultura, hidrologie si altele.

Microscopul Science IVM 401 este echipat cu un stand de lucru mare si solid ce ghideaza obiectul, un sistem puternic de iluminare cu halogen (30 W)si cu reglaj al intensitatii, diafragma de camp si un ravolver cu patru obiective. Capul trinocular inclinat la 30° cu adaptor pentru fotografie poate fi rotit, diopriile si distanta interpupilara putand fi de asemenea reglata. Focalizarea se face printr-un sistem coaxial. Ca accesorii optionale va sta la dispozitie un sortiment foarte bogat: oculare de camp larg (WF10x, WF16x), obiective plan-acromate DIN (10x, 25x, 40x), obiective cu contrast fazic, diafragme inelare DIN (10x, 25x, 40x), condensor (distanta de lucru 30 mm; cu contrast fazic),cKondensor (distanta de lucru 70 mm), filtre (verde, albastru, mat) si placi de sustinere pentru vase de cultura Halteplatten für rectangulare sau rotunde.

Recenzii

Scrie o recenzie

Microscop Bresser Science IVM 401, inversat

Microscop Bresser Science IVM 401, inversat

In cazul microscopului Science IVM 401 directia de observare si cea de iluminare sunt inversate: iluminarea probelor se face de sus si se observa de jos.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania