Microscoape

Informații

Oferte speciale

Producatori

Microscop Levenhuk Rainbow 50L Lime

69074

Produs nou

Rainbow 50L Levenhuk - microscoape luminoase, elegante, perfecte pentru exploratorii începatori in lumea microcosmosului.

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte de loialitate care pot fi schimbate intr-un cupon de 5,00 lei.


599,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Barlow2x
Putere de mărire40x, 80x, 100x, 200x, 400x, 800x
CuloareVerde
Tip constructivMonocular
Iluminareda (LED)
OcularWF10x
CondensatorNA 0.65
Sursă de curent220 V/50 Hz/baterii 2AA
Postură vizualizare45° vedere înclinată, cap rotativ 360°
FocusareAcționare rapidă
Masa specimene90x90mm
Funcționare cu bateriida
MaterialPlastic
Obiective4x 10x 40x
Reglaj intensitate luminoasăDa

Informatii

Aceste microscoape vă permit să examinați țesuturile de plante și animale și să aflați mai multe despre structura lor celulară, să observați microorganisme vii într-o picătură de apă și să faceți multe alte lucruri interesante!
Fiecare model este livrat cu un kit Experiment Levenhuk K50. Utilizatorii cu experiență vor aprecia cea mai înaltă calitate a opticii. Datorită sistemului de iluminare combinat, aceste microscoape sunt potrivite pentru vizualizarea probelor transparente, opace și semitransparente. Microscoape Levenhuk Rainbow 50L au corpuri de plastic ușoare, dar fiabile.
Comparativ cu alte serii, microscoapele Levenhuk Rainbow 50L oferă o gamă mai largă de măriri - există șase niveluri: 40x, 80x, 100x, 200x, 400x și 800x. Mai mult, aceste microscoape vin în genti de plastic fiabile pentru depozitarea și transportul lor în siguranță.

Seria include 5 modele colorate elegante - îl puteți alege cu ușurință pe cel care se potrivește cel mai bine gustului dvs.!
Microscopul Levenhuk Rainbow 50L este un cadou minunat pentru oricine este interesat de biologie și știință. Instrumentul permite observarea și studierea obiectelor cunoscute din mediul nostru înconjurător la 40x, 80x, 100x, 200x, 400x și chiar 800x! Cu acest microscop puteți afla cum sunt structurate plantele, animalele și oamenii; aruncă o privire la modul în care organismele microscopice, de obicei ascunse de noi, trăiesc în propriul lor micro-univers; și desigur, să efectuati o serie de experimente interesante. Kitul include tot ce ar putea avea nevoie de un cercetător începător - în cutie veți găsi specimene de microscop pregătite pentru a le observa imediat, precum și instrumente care vă permit să vă creați propriile specimene.
Putere ridicata de mărire
Microscopul este dotat cu trei obiective care asigură o putere de mărire 40x, 100x și 400x. Modificarea măririi este foarte ușoară - doar rotiți revolverul. Obiectivul Barlow inclus în kit dublează mărirea pe care o obțineți cu fiecare obiectiv, deci cea mai mare putere pe care o puteți obține este de 800x!
Toate elementele optice ale microscopului sunt realizate din sticlă transparentă de înaltă calitate. Pentru a crește în continuare transmisia de lumină, lentilele sunt acoperite multistrat - motiv pentru care imaginile produse sunt atât de clare, și cu contrast.
Iluminare dublă
Toate microscoapele din seria Levenhuk Rainbow 50L sunt echipate cu două sisteme de iluminare LED. Iluminarea inferioară permite observarea luminii transmise; de exemplu, puteți observa microorganisme într-o picătură de apă de acvariu sau să studiați structura celulară a unei coji de ceapă. Iluminarea superioară face posibil lucrul cu obiecte opace - printre alte lucruri interesante, puteți vedea structura interioară a diferitelor tipuri de hârtie și țesături. Pentru a observa specimene semi-transparente, ambele iluminări trebuie să fie activate. Un mecanism de ajustare fină a luminozității face ușoara setarea celui mai bun nivel de iluminare necesar pentru fiecare probă particulară.
Design ușor de utilizat
Microscopul vine într-un corp de plastic rezistent și ușor. Pentru a vă oferi cele mai confortabile observații, capul microscopului este înclinat la 45° și poate fi rotit cu 360° în jurul axei sale. Acest lucru este extrem de convenabil atunci când lucrați în grup - nu trebuie să mutați instrumentul; doar întoarceți capul în direcția dorită. Microscopul poate fi alimentat fie de la o priză electrică, fie de baterii.
Atenție: consultați tabelul cu specificațiile pentru tensiunea de rețea corectă și nu încercați niciodată să conectați un dispozitiv de 110V la priza de 220V și invers, fără a utiliza un convertor. Nu uitați că tensiunea de rețea din SUA și Canada este de 110V și 220-240V în majoritatea țărilor europene.
Kit de experimente inclus
Microscopul este livrat cu Kit Experiment Levenhuk K50, care are tot ce este necesar pentru ca primele observații să nu fie greoaie și să fie interesante. Puteți începe cu observarea specimenelor de microscop gata de utilizare incluse în kit și apoi puteți trece la crearea propriilor diapozitive ale microscopului. În cutie veți găsi un set de instrumente utile și un ghid detaliat al utilizatorului, cu toate informațiile necesare despre microscoape și observații, precum și descrieri ale celor mai interesante experimente.
Geanta convenabila
Microscopul are o geantă din plastic convenabilă. Puteți utiliza geanta pentru depozitarea microscopului, pentru păstrarea acestuia fără praf și pentru transportul instrumentului dvs. fără riscul de deteriorare mecanică.
Caracteristici:

     Microscop biologic cu mărire de 40-800x
     Barlow 2x inclus
     Disponibil în cinci culori strălucitoare
     Corp robust din plastic ușor
     Sisteme de iluminare LED superioare și inferioare
     Kit de experimente inclus
     Vine cu o geantă din plastic

Trusa include:

     Microscop
     Obiective: 4x, 10x și 40xs
     Ocular: WF10x
     Barlow 2x
     Masa cu cleme
     Disc cu diafragmă
     Condensator
     Iluminare LED superioara și inferioara încorporata
     Adaptor la curent alternativ
     2 baterii AA
     Cutie de plastic
     Kit experiment Levenhuk K50
     Manual de utilizare și garanție
Kit-ul Levenhuk K50 Experiment include:

     "Microscop atractiv. Scrutarea microcosmosului" Ghidul utilizatorului
     Forceps
     Eclozare pentru Artemia (creveți)
     Microtom
     Flacon cu drojdie
     Flacon cu sare de mare
     Flacon cu creveți
     5 specimene gata de utilizare
     5 lamele goale
     Capac anti-praf

Recenzii

Scrie o recenzie

Microscop Levenhuk Rainbow 50L Lime

Microscop Levenhuk Rainbow 50L Lime

Rainbow 50L Levenhuk - microscoape luminoase, elegante, perfecte pentru exploratorii începatori in lumea microcosmosului.

Accesorii recomandate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: