Microscoape

Informații

Oferte speciale

Producatori

Microscop OPTICON Student

OPT-38-002624

Opticon

Produs nou

Cadoul perfect pentru tinerii exploratori.

Mai multe detalii

In stoc

115,00 lei **TVA inclus

-30,00 lei

145,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Putere de mărire300x -1200x
Tip constructivMonocular
IluminareLED sau lumină reflectată
Tip obiectiv15x, 30x, 60x
Ocular20x
Sursă de curentBaterie (2 x AA)

Informatii

Kitul educațional Opticon contine 66 de componente si este realizat din materiale sigure, testate. Microscopul student este conceput pentru un confort maxim și ușurința in utilizare avand un sistem dual  de iluminare: lumina naturală (folosind oglinda reglabila) și lumină artificială (bec).

Microscopul ofera o gamă largă de mărire - 300x, 600x și 1200x, suplimentat cu un set de instrumente de utilizare. Kitul include, de asemenea, preparatele gata făcute, care pot fi observate imediat după scoaterea din ambalaj.

Calitatea deosebita a lentilelor de microscop asigură imagini luminoase, clare cu contrast ridicat al mostrelor observate. Kitul Opticon student este recomandat în special pentru tinerii ce doresc dezvoltarea cunostintelor stiintifice, acesta faciliteaza înțelegerea lumii chimiei și biologiei.

Microscopul OPTICON Student va permite imbinarea invatarii cu distractia, veti putea face experimente interesante, va arata celulele frunzelor, insecte, plante și animale, cristalele de sare, țesături și multe altele. Setul este conceput pentru un confort maxim și ușurința in utilizare. Acesta include 77 de accesorii diverse: 

Microscopul este destinat copiilor.

- 4 eprubete

- 18 markere pentru sticla

- pipeta

- bisturiu

- amestecator

- penseta

- 2 vase colorare

- 2 eprubete pentru test, cu capac

- vas Petri

- 5 lamele preparate

- 18 lamele din sticla

- biuretă

- 18 lamele din sticla acoperitoare

- lupa

- spatula

Numai acum veți primi gratuit un DVD complet fascinant ce contribuie la dezvoltarea imaginației și care arată cât de neobișnuita este lumea microorganismelor, un set de filme, fiecare dintre care fiind filmata printr-un microscop de laborator profesional. În plus față de această galerie extraordinară de peste 130 de imagini de înaltă rezoluție, care arata cele mai mici detalii ale multor organisme, veti invata să faceti pregătirile pentru a vedea si dumneavoastra toate acestea, sunt informații despre celulele vegetale sau alte forme de acvatice și multe altele.

Recenzii

Scrie o recenzie

Microscop OPTICON Student

Microscop OPTICON Student

Cadoul perfect pentru tinerii exploratori.

Accesorii recomandate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: