Microscoape

Informații

Oferte speciale

Producatori

Microscop Bresser Science TRM 301

5760100

Bresser

Produs nou

Bresser Science TRM-301 este un microscop optic trinocular de cea mai buna clasa: redare a imaginii excelenta, ergonomie buna, stabilitate ridicata si un design atractiv care-l face sa iasa in evidenta.

Mai multe detalii

In 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 50 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 50 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 50,00 lei.


5 042,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate8,8 kg
Putere de mărire40x, 100x, 400x, 1000x
Geantă de protecţieda
Culoarenegru-alb
Tip constructivtrinocular
IluminareLumină incidentă
Tip lampaHalogen (6V/20W, reglabil, iluminare Köhlersche)
Tip obiectiv4x, 10x, 40x, 100x
OcularWF10x
CondensatorAbbe (N.A. 1,25, reglabil în înălțime, centrabil)
Sursă de curentAdaptor rețea
Postură vizualizare30° vedere înclinată, cap rotativ 360°
FocusareAcționare fină și rapidă
Masa specimeneMasă X-Y (cu vernier)
Suport filtruda
Obturator câmp iluminatda

Informatii

Bresser Science TRM-301 este un microscop optic trinocular de cea mai buna clasa: redare a imaginii excelenta, ergonomie buna, stabilitate ridicata si un design atractiv care-l face sa iasa in evidenta. Ca microscop de laborator acesta are numeroaseposibilitati de utilizare in medicina, biologie, agricultura sau industrie. De asemenea este de recomandat pentru amatori ca " un microscop pe viata". 

O caracteristica deosebita a microscopului TRM-301 ce merita amintita este functia lui de iluminare Köhler. Prin intermediul acestui sistem optim de iluminare a obiectului care este deosebit de stralucitor, rece ( nu deterioreaza proba), uniform si fara reflexe, optica performanta a microscopului este utilizata la maxim. Acest tip de iluminara reprezinta acem standardul in cercetarea stiintifica si microfotografie. Sistemul de iluminare Köhler este reglabil prin intermediul unei diafragme de camp si a condensorului Abbe (apertura numerica 1,25; cu diafragma Iris) reglabil in inaltime si centrabil. 

Desigur microscopul TRM-301 dispune si de urmatoarea echipare tipica pentru um microscop de cea mai inalta calitate: stand cu miscare de translatie si scala nonius, sistem de focalizare coaxial ergonomic (reglajul fin obtine o miscare det 200 µm/rotatie), reglare continua a iluminarii, obiective plan-acromate (4x, 10x, 40x, 100x-imersie, cu reticul), oculare de camp larg 10x (inclinate la 30° ), tub foto, reglaj dioptrii si distanta interpupilara.

Recenzii

Scrie o recenzie

Microscop Bresser Science TRM 301

Microscop Bresser Science TRM 301

Bresser Science TRM-301 este un microscop optic trinocular de cea mai buna clasa: redare a imaginii excelenta, ergonomie buna, stabilitate ridicata si un design atractiv care-l face sa iasa in evidenta.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania