Microscoape

Informații

Oferte speciale

Producatori

Microscop Olympus CKX53 Standard, trino, 40x, 100x Mareste

Microscop Olympus CKX53 Standard, trino, 40x, 100x

49701

Olympus

Produs nou

Olympus CKX53 oferă o performanță stabilă și un proces de cultură celulară mai eficient pentru o varietate de nevoi de cultură celulară, inclusiv observarea celulelor vii, prelevarea de probe și manipularea celulelor, captarea imaginii și observarea fluorescenței.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

15 930,65 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Înălţime454 mm
Greutate6.9 kg
Lăţime200mm
Putere de mărire40x, 100x, 200x, 400x
Lungime498 mm
Tip constructivtrinocular
IluminareLumină directă și incidentă
Tip lampaLED 4w
Ocular10x/22Weitfeld
Postură vizualizare45° vedere inclinata
FocusareAcționare fină și rapidă
Obturator câmp iluminatda
temperatura culorii(K)4000
revolver4 obiective

Informatii

Observarea celulelor vii

Achiziționați imagini clare, reproductibile și cu contrast ridicat, cu un câmp vizual larg, posibil prin sistemul LED și iPC de lungă durată al CKX53. În plus, noua tehnică de contrast de inversare (IVC) dezvoltată oferă imagini tridimensionale clare.

Prelevarea și manipularea celulelor

CKX53 oferă eșantionarea și manipularea mai ușoară și mai eficientă a celulelor într-un mediu curat de banc, datorită dimensiunilor mici și a designului ușor. Proiectarea orientată către utilizator și operarea simplă a suportului și masa manuală maximizează performanța și capacitatea de utilizare.

Captura imaginii

Echipat cu un port de cameră standardizat, CKX53 poate fi asociat opțional cu o cameră Olympus, permițând utilizatorilor să obțină rapid imagini clare în câmp luminos, contrast de fază, contrast de inversare nou dezvoltat și imagini fluorescente.

Proiectare orientată către utilizator pentru prelevare și manipulare eficientă de celule.

Avantaje ergonomice pentru funcționare ușoară și fină

Cu partea superioara ținută jos, CKX53 se potrivește perfect într-un mediu curat de banc, permițând manipularea celulelor în condiții complet sterile. Cu acoperirea sa rezistentă la radiații UV, CKX53 poate fi lăsat și pe banca curată în timpul procesului de sterilizare cu lumina UV. Comparativ cu modelele anterioare CKX, CKX53 cântărește aproximativ 7 kg și are o dimensiune mai mică. Poate fi mișcat ușor cu o singură mână, folosind gâtul tubului de observare pentru ridicare, precum și placa de alunecare de la baza microscopului.

Eșantionarea ușoară a celulelor într-un mediu curat de bancă

Distanța mai scurtă dintre punctul imagine și butonul de axă/focalizare optică de pe CKX53 oferă poziționarea naturală a mâinilor și facilitează focalizarea și prelevarea de celule. În plus, cu iluminarea completă LED disponibilă din momentul în care CKX53 este pornit, funcționarea reprezintă o sarcină mai usoară pentru utilizator, iar prelevarea și manipularea celulelor pot fi terminate într-o perioadă mai scurtă de timp.

Avantaje ergonomice pentru funcționare ușoară și fină

Indiferent dacă observați în picioare sau pe scaun, accesul optic de 45 de grade și plasarea tubului de observare în formă de fluture față de masa permite observarea ergonomică a celulelor. Lucrările sterile pot fi pornite și terminate rapid, permițând returnarea celulelor in incubator într-un timp mai scurt. În plus, întrerupătorul de alimentare este plasat direct sub tubul de observare situat de-a lungul mesei. Componentele de operare, cum ar fi comutatorul de alimentare și butonul pentru comutarea traseului luminii sunt așezate aproape pentru a îmbunătăți operabilitatea CKX53.

Manevrarea ușoară a oricărui tip de containere de cultură celulară

Folosind suportul universal cu CKX53, este posibilă vizualizarea cu ușurință a celulelor care au fost cultivate într-o varietate de recipiente, cum ar fi vase si microplaci. De asemenea, atunci când suportul opțional este atașat, pe masă pot fi asezate vase de maximum 35 mm. Microplacile pot fi gestionate fără suport, iar „adresa” microplăcii poate fi identificată rapid folosind grila pentru fiecare poziție a mesei manuale CKX3-MVR. Când vizualizați o placă de 96, fiecare rotație de 90 de grade a butonului de mișcare deplasează poziția pe rând, permițând manipularea intuitivă a plăcii în timpul observației.

Observații mai cuprinzătoare pentru un specimen de țesuturi cu mai multe straturi

Datorită lățimii CKX53, atunci când condensatorul este detașat, este posibilă vizualizarea containerelor, cum ar fi recipientele de țesut cu mai multe straturi de până la 190 mm înălțime. În plus, obiectivele pot fi ridicate până la 19 mm, permițând observarea celulară a celor două straturi inferioare ale unui recipient cu țesut multistrat în combinație cu obiectivul UPLFLN4XIPC.

Flexibilitatea utilizării diferitelor containere

Brațul suporturilor poate fi ridicat cu ușurință pentru poziționarea manuală a containerelor de cultură. În plus, masa poate fi extinsă până la 70 mm la stânga și la dreapta pentru o mai mare flexibilitate de manipulare.

Recenzii

Scrie o recenzie

Microscop Olympus CKX53 Standard, trino, 40x, 100x

Microscop Olympus CKX53 Standard, trino, 40x, 100x

Olympus CKX53 oferă o performanță stabilă și un proces de cultură celulară mai eficient pentru o varietate de nevoi de cultură celulară, inclusiv observarea celulelor vii, prelevarea de probe și manipularea celulelor, captarea imaginii și observarea fluorescenței.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania