Montură azimutală cu GoTo

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop Celestron Schmidt-Cassegrain SC 203/2032 CPC 800 GoTo StarSense AutoAlign

57299

Celestron

Produs nou

Desi are o distanta focala lunga, optica Schmidt-Cassegrain ofera tuburi cu dimensiuni foarte compacte fiind potrivite pentru transport.

Mai multe detalii

In 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 129 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 129 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 129,00 lei.


12 990,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv203 mm
TipSchmidt-Cassegrain
Greutate31.3 kg
Distanța focală2032 mm
Raport focalf/10
MonturaAzimutală
Căutător8x50
Capacitate de colectare a luminii840
Putere de separație0,57”
Magnitudinea limită13,3 mag
Putere de mărire utilă maximă410x
Control GoToDa
Sursă de curent12 V
Conexiune spre ocular2
Limbagermană, engleză, franceză, spaniolă, italiană
SoftwareNexStar
GPSda
Procedura de aliniereSkyAlign
Baza de date40.000
Consum de energie900 mA
Greutate trepied12.3 kg
Material trepiedoțel
Diametru oglindă secundară63.5 mm
Lungime tub432mm

Informatii

Desi are o distanta focala lunga, optica Schmidt-Cassegrain ofera tuburi cu dimensiuni foarte compacte fiind potrivite pentru transport. In cazul acestor sisteme lumina care trece printr-o placa corectoare asferica Schimdt este apoi reflectata de o oglinda principala sferica. Lumina reflectata de oglinda principala este reflectata inca odata de oglinda secundara, raza de lumina ajungand in spatele tubului optic printr-o gaura centrala aflata in oglinda principala. Sistemul optic este unul inchis si nu este afectat de turbulente care pot influenta calitatea imaginii. Optica inchisa inseamna si o mai buna protectie impotriva depunerii de praf sau a altor impuritati. Placa corectoare are o acoperire antirelfexie multipla care asigura o imagine lipsita de reflexii nedorite.

Optica ofera o imagine foarte buna, clara si cu un contrast ridicat, ideala pentru observatii planetare. Sistemul Schimdt-Cassegrain garanteaza un camp vizual mare optim in principal pentru observatii Deep-Sky. Posibilitatea de a privi imaginea prin spatele tubului permite o orientare foarte usoara a instrumentului. Aceasta din urma face din instrument unul usor de utilizat si pentru observatii terestre. Optica are un raport focal de 1/10 si este foarte potrivita pentru astrofotografie.

Sistemul de focalizare prin miscare a oglinzii principale permite un interval de focalizare foarte mare facand posibila utilizarea a aproape oricarui accesoriu optic sau adaptor. Mecanismul de miscare a oglinzii principale are o constructie care minimizeaza efectul de “shifting”. Utilizarea de materiale de calitate cum ar fi componente de aluminiu, otel sau inox confera instrumentului o greutate redusa care permite utilizarea unei monturi mai usoare.

Caracteristicile opticii:

  • Distanta focala lunga in design compact;
  • Tub de aluminiu cu o greutate redusa;
  • Acoperire antireflexie XLT;
  • Sistem inchis;
  • Efect redus de shifting al oglinzii principale.

Inclus în livrare cu telescopul:

  • tub optic cu apertură de 203 mm și distanță focală de 2032 mm
  • Ocular Plossl de 25 mm
  • Diagonală de 1,25"
  • Căutător drept 6x30.

GPS intern

Receptorul GPS intern al seriei CPC Deluxe HD descarcă automat data și ora de la sateliții care orbitează și identifică locația exactă pe Pământ. Aceasta elimină necesitatea introducerii manuale a datei, orei, longitudinii și latitudinii.

SkyAlign revoluționar de la Celestron

Odată ce GPS-ul intern al CPC a stabilit poziția telescopului, alinierea telescopului este foarte ușoară! Pur și simplu localizați și utilizați comanda manuală pentru a îndrepta (roti) manual telescopul către trei obiecte ceresti strălucitoare. Nu este nevoie să știți numele stelelor. Puteți chiar să alegeți Luna sau planete luminoase! Tehnologia software NexStar™ de la Celestron va modela cerul nopții pentru a determina poziția fiecărei stele, planete și obiect ceresc deasupra orizontului. Odată aliniat, controlul manual de la distanță permite accesul direct la fiecare dintre cataloagele cerești din baza sa de date ușor de utilizat.

Bază de date cu obiecte cerești

Baza de date CPC conține peste 40.000 de obiecte cerești, inclusiv obiecte Messier, catalogul Caldwell, precum și galaxii NGC, nebuloase și planete. Limitele de filtrare definite de utilizator fac navigarea prin această bază de date extinsă mai rapidă și mai ușoară. Limitele de filtrare vă permit să filtrați obiectele care se află în afara orizontului dvs. local (adică dacă arborii sau munții sunt în cale). Există, de asemenea funcția „Solar System Align”, care vă permite să vă aliniați pe Soare sau Lună pentru a observa în timpul zilei - este ușor de utilizat pentru a vedea planete sau stele strălucitoare în timpul zilei.

Versatilitate Fastar

Toate tuburile optice EdgeHD sunt echipate cu o oglindă secundară detașabilă pentru imagini CCD f/2 rapide. Imaginile din configurația FASTAR nu numai că permit timpi de expunere de 25 de ori mai rapizi decât la f/10, dar oferă și un câmp vizual de cinci ori mai larg. O combinație perfectă pentru a vă fotografia obiectele cu câmp larg preferat într-o fracțiune de timp.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Celestron Schmidt-Cassegrain SC 203/2032 CPC 800 GoTo StarSense AutoAlign

Telescop Celestron Schmidt-Cassegrain SC 203/2032 CPC 800 GoTo StarSense AutoAlign

Desi are o distanta focala lunga, optica Schmidt-Cassegrain ofera tuburi cu dimensiuni foarte compacte fiind potrivite pentru transport.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania