Monturi

Informații

Oferte speciale

Producatori

Montură Skywatcher EQ8 cu trepied din oțel

EQ8

SkyWatcher

Produs nou

O montură extrem de solidă, dedicată telescoapelor cu diametre până la 350mm diametru.

Mai multe detalii

În 5 - 8 zile

19 865,00 lei **TVA inclus

-635,00 lei

20 500,00 lei **TVA inclus

Informatii

Montura SkyWatcher EQ8 este o montură nouă foarte solidă cu o capacitate de susținere de până la 50kg. Foarte silențioasă, montura EQ8 este echipată cu sistemul SynScan GoTo ce poate găsi automat 42.900 de obiecte din baza de date. Este livrată cu două contragreutăți de 10kg. 

Tehnologia Freedom Find:

Tehnologia Freedom Find (dual encoder) permite telescopului să fie mișcat manual sau electronic pe orice axă fără să-și piardă alinierea sau informația poziției. După mișcarea către un nou obiect, montura va începe automat urmărirea acestuia cu precizie. Nu este necesară resetarea poziției în timpul sesiunii de observație.

Corecția periodică a erorilor:

Montura AZ-EQ5 GT este echipată cu index pe melcul RA. Astfel că unitatea de control a motorașului poate să urmărească poziția curentă a melcului. După o efectuare a rutinei PEC, când informația este stocată permanent în unitatea de control al motorașului, utilizatorul poate porni corecția periodică a erorilor (PEC) oricând pentru a îmbunătăți performanța urmăririi în cazul astrofotgrafiei la o distanță focală scurtă. Un nou proces de reglare nu mai este necesar la o nouă sesiune de observații (presupunând că alinierea polară este corectă). De aceea aceasta este o Corecție Periodică a Erorilor Permanentă. Utilizatorul poate seta montura pentru ghidaj manual sau automat. Pentru instrucțiuni detaliate, trebuie să citiți manualul cu instrucțiuni de utilizare al unității manuale de control SynScan.

Funcția Auto-Home:

Montura EQ8 este echipată cu doi senzori de poziție inițială. Prin intermediul modulului SynScan, montura poate fi readusă în aceeași poziție după repornirea ei.

Funcția de expunere automată:

Montura AZ-EQ5 GT este echipată cu două porturi SNAP ce pot controla declanșatorul a două camere foto. Folosind funcția “Camera Control” din SynScan, utilizatorul poate face expuneri multiple. Pot fi setate până la 8 grupe de combinații ale timpului de expunere. 


Recenzii

Scrie o recenzie

Montură Skywatcher EQ8 cu trepied din oțel

Montură Skywatcher EQ8 cu trepied din oțel

O montură extrem de solidă, dedicată telescoapelor cu diametre până la 350mm diametru.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania