Monturi

Informații

Producatori

Montură Allview multifuncțională Mareste

Montură Allview multifuncțională

AllviewTrack

Produs nou

Această montură este combinația avansată între sistemul Merlin și monturile AZ GoTo.

Mai multe detalii

7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 17 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 17 puncte de loialitate care pot fi schimbate intr-un cupon de 17,00 lei.


1 737,02 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

MonturaAzimutală
Control GoToDa
Greutate suportată4 kg
Baza de date42000
Material trepiedoțel
MotorizareDa

Informatii

Montura Allview oferă multe posibilități pentru observații astronomice, fotografie panoramică și time-lapse. Această montură este practic o versiune îmbunătățită a monturilor Merlin. Este recomandată pentru utilizare pe timpul zilei dar și pentru observații astronomice, crearea fotografiilor panoramice și a clipurilor video time-lapse. Cele două versiuni diferă puțin una de alta.

Versiunea Allview conține unitate de control GoTo care face posibilă localizarea a peste 40.000 de obiecte, iar telescopul poate fi mișcat fără să se piardă alinierea GoTo. Această versiune nu conține platforma foto care e ajustabilă în 3 direcții iar capul monturii nu poate fi înlăturat. 

Modelul AllviewTrack are o unitate de control SynTrack fără funcție GoTo, dar platforma foto poate fi mișcată în trei direcții iar capul poate fi înlăturat de pe trepied. Poate fi controlat de pe PC cu ajutorul unui soft dedicat.

Recenzii

Scrie o recenzie

Montură Allview multifuncțională

Montură Allview multifuncțională

Această montură este combinația avansată între sistemul Merlin și monturile AZ GoTo.