Montura BRESSER Nebula 5 EQ/AZ Wifi
Montura BRESSER Nebula 5 EQ/AZ Wifi
Montura BRESSER Nebula 5 EQ/AZ Wifi
Montura BRESSER Nebula 5 EQ/AZ Wifi
Montura BRESSER Nebula 5 EQ/AZ Wifi
Montura BRESSER Nebula 5 EQ/AZ Wifi
Montura BRESSER Nebula 5 EQ/AZ Wifi
Montura BRESSER Nebula 5 EQ/AZ Wifi

Montura BRESSER Nebula 5 EQ/AZ Wifi

4964800
Indisponibil
14.490,00 lei
cu TVA

Montura BRESSER Nebula EQ & AZ Wifi-GoTo este de înaltă calitate și foarte ușoară, cu unitate de control Raspberry-Pi, și susține până la două tuburi optice - fabricată în Europa.


>Câștigă 144 puncte/144,00 lei Câștigă 144 puncte/144,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 144 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 144,00 lei.
 

Noua montură Wifi BRESSER Nebula 5 EQ/AZ este precisă și silentioasă – ideală pentru astrofotografie. Unitatea de control oferă numeroase opțiuni de conectivitate pentru diverse accesorii, cum ar fi camere astro, roți de filtre și focalizatoare cu motor prin USB (2.0/3.0), simplificând setările pentru astrofotografie.

BRESSER s-a bazat pe inovație împreună cu calitatea ”Made in Italy” pentru acest produs de top. Experiența îndelungată a producătorului în construcția monturilor garantează un dispozitiv de ultimă generație cu funcționalitate de primă clasă și fiabilitate maximă. 

Montura este controlată prin softul web-app preinstalat, accesibil prin conexiune WIFI și cablu Ethernet. Filosofia din spatele sistemului Nebula GoTo este de a oferi utilizatorului un sistem de control independent de un PC standard, care poate fi controlat de la distanță printr-un dispozitiv inteligent, cum ar fi un telefon mobil sau o tabletă. Cu toate acestea, acest lucru nu exclude utilizarea tradițională a computerelor de toate tipurile și mărcile, care pot fi conectate la sistem fie prin cablu, fie fără fir.

Controlerul de sistem BRESSER Nebula GoTo este un microcomputer Raspberry Pi 4, care permite controlul complet al sistemului (montură, cameră, etc...) fără a fi nevoie de orice alt dispozitiv extern. Sistemul BRESSER Nebula GoTo vine echipat cu toate aplicațiile bazate pe Linux necesare pentru îndeplinirea tuturor funcțiilor astrofotografice. Sistemul INDI existent permite controlul al aproape tuturor dispozitivelor (camere astro, roți de filtre, rotatoare etc., inclusiv cupole de observator) necesare pentru sesiunile de astrofotografie locale sau la distanță.

Sistemul oferă de asemenea o flexibilitate ridicată pentru utilizatorii care preferă să utilizeze aplicații tradiționale, cum ar fi Cart du Ciel, TheSkyX, SkySafari, Stellarium și alte programe de planetariu, precum și SGP, Nina, CCD Ciel și alte instrumente de astrofotografie. Această compatibilitate completă este asigurată prin adoptarea protocolului de comunicare Alpaca, care permite utilizarea driverelor tradiționale ale platformei ASCOM pentru dispozitivele INDI native.

Constructie de calitate foarte bună

Monturile BRESSER Nebula sunt fabricate la CNC din oțel inoxidabil și aluminiu. Designul elegant și funcțional este oferit de un renumit producător italian de monturi, care a licențiat designul și acum fabrică aceste produse BRESSER 100%. Așadar, aceasta este o montură stabilă, dar ușor de transportat, care în ciuda greutății sale reduse de doar 13 kg (inclusiv trepied), permite o capacitate mare de încărcare de până la 20 kg.

Observații vizuale

Pentru observații vizuale controlați montura cu unitatea manuală inclusă în pachet. Alternativ, conectați Nebula 5 prin WLAN direct la smartphone sau tabletă și utilizați caseta de control manuală virtuală. Desigur, toți parametrii de reglare pot fi setați și prin intermediul aplicației web. Interfața cu utilizatorul este în mod deliberat simplă și clară pentru a asigura o funcționare intuitivă.

Astrofotografie

Aici, montura Nebula își arată toată puterea. Indiferent dacă este mobilă sau staționară, capacitatea de utilizare de la distanță este crucială. Conectați laptopul sau PC-ul fie prin WLAN, fie cu un cablu Ethernet (recomandat pentru transmiterea mai rapidă a datelor) direct la unitatea de control Raspberry-Pi a monturii. Apoi utilizați softul Kstars/EKOS preinstalat pentru a controla montura și toate dispozitivele externe, cum ar fi camerele astro, motorul de focalizare, roata de filtre etc. Alternativ, puteți controla direct unitatea cu propriul soft. Aplicații precum Cart du Ciel (Star Chart), TheSkyX, SkySafari, Stellarium și alte programe planetare, precum și SGP, Nina, CCD Ciel și alte instrumente de astrofotografie pot fi utilizate fără probleme.

Montură 2-în-1 cu mod EQ și AZ

Dacă este necesar, montura poate fi comutată din modul ecuatorial în modul azimutal. Acest lucru este deosebit de avantajos pentru observarea naturii sau urmărirea sateliților. Astfel, montura poate fi folosită pentru diverse aplicații și nu se limitează la astronomie.

Atașarea a până la două tuburi optice

Doriți să montați telescoape multiple? Nici o problemă. Pur și simplu utilizați opțiunea de a înlocui bara de contragreutate cu un alt telescop. Utilizați a doua optică ca contragreutate pentru telescopul principal. Setați Nebula 5 în modul azimutal, scoateți bara de contragreutate și înșurubați o a doua clemă adecvată pentru telescop direct pe montură.

CARACTERISTICI:
     •Montură precisă și silentioasă – ideală pentru astrofotografie
     •Opțiuni extinse de conectivitate pentru diverse accesorii prin USB
     •Aplicație web integrată ce permite controlul central al tuturor componentelor
     •Raspberry Pi integrat cu porturi USB-3 și port Ethernet
     •Compatibil cu aplicații precum Cart du Ciel (Star Chart), TheSkyX, SkySafari, Stellarium
     •Compatibil cu SGP, Nina, CCD Ciel și alte instrumente de astrofotografie
     •Unitate virtuală de control manual și meniu de setări pentru smartphone-uri și tablete
     •Control PC – compatibil ASCOM și INDI
     •Porturi USB pentru camere astro, motoare de focalizare, roți de filtre etc.
     •Este posibilă conversia de la modul paralactic la modul azimutal
     •Unitate mică de mână pentru funcții de bază incluse
     •Capacitate mare de încărcare și totuși ușoară
     •Prelucrată la CNC, din oțel inoxidabil și aluminiu
     •Transmisie pe curea pentru urmarire precisa si silentioasa
     •Capacitate de încărcare: 15 kg în modul EQ și 20 kg în modul AZ
     •Prindere cu clemă dublă Vixen GP și Losmandy
     •Greutatea monturii: 8 kg
     •Greutatea trepiedului: 5 kg

LIVRARE:
     •Montura Nebula 5 EQ/AZ
     •Trepied
     •Unitate centrală de control cu Raspberry Pi
     •Contragreutate: 6 kg (1 bucată)
     •Cutie de mână de bază
     •Cabluri de conectare
     •Alimentare 230V/12V/3A

Greutate
13 kg
Montura
azimutal-ecuatorială
Control GoTo
Da
Greutate suportată
20 kg
Software
Internes Betriebssystem
Lunetă polară
nu
Material trepied
aluminiu
Contragreutăți
1x6kg
alimentare
12V
WiFi
da
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.