Montura SkyWatcher Virtuoso GTi
Montura SkyWatcher Virtuoso GTi
Montura SkyWatcher Virtuoso GTi
Montura SkyWatcher Virtuoso GTi
Montura SkyWatcher Virtuoso GTi
Montura SkyWatcher Virtuoso GTi

Montura SkyWatcher Virtuoso GTi

VirtuosoGti
in stoc
1.445,00 lei
cu TVA

O montură tip Dobson compactă, cu sistem GoTo.

>Câștigă 14 puncte/14,00 lei Câștigă 14 puncte/14,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 14 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 14,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

372.02 Lei x 4 rate

 

Montura SkyWatcher VIRTUOSO GTi este ușor de transportat, și proiectată special pentru utilizarea wireless prin WiFi cu smartphone-ul sau tableta dvs. folosind aplicația gratuită SynScan pentru iOS sau Android. Montura Virtuoso GTi cu modulul WiFi încorporat își creează propria rețea WiFi, astfel încât montura să poată fi folosită oriunde fără a fi nevoie să accesați o altă rețea WiFi sau rețea mobilă. După ce ați introdus coordonatele în aplicație și ați efectuat o procedură simplă de aliniere, sunteți gata să explorați universul folosind meniurile intuitive.

Aplicația Virtuoso GTi și SynScan formează un control GoTo complet computerizat, care permite telescopului să fie aliniat automat cu orice obiect din baza de date extinsă a aplicației, cu peste 10.000 de obiecte cerești. Telescopul încorporează tehnologia dual-encoder patentată de la Sky-Watcher, Freedom-Find™, care permite mișcarea manuală a telescopului fără a pierde informațiile de poziție stocate anterior. Acest lucru permite o observare mai convenabilă, flexibilă și mai ușoară.

Poate fi alimentată de la 8 baterii tip AA de 1,5 V în suportul de baterii încorporat sau poate fi achiziționată o sursă de alimentare externă opțională de 12 V de cel puțin 750 mA.

Montura are la bază un filet pentru trepied de 3/8”.

Greutate
5 kg
Montura
Dobson
Control GoTo
Da
Filet de fixare pe trepied
3/8”
Sursă de curent
12 V
Greutate suportată
5 kg
Baza de date
10000
WiFi
da
No reviews

Accesorii recomandate

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.