Monturi

Informații

Producatori

Montura azimutala Celestron Mareste

Montura azimutala Celestron

93607

Celestron

Produs nou

Montura alt-azimutala Celestron este extrem de utila cand doriti sa observati cu un binoclu de mari dimensiuni, sau luneta terestra.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

590,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

MonturaAzimutală
Control GoToNu
Inălțime maximă trepied114 cm
Greutate suportată4,5 kg
Inălțime minimă trepied81 cm
Material trepiedaluminiu
MotorizareNu

Informatii

Montura este destinata si telescoapelor de dimensiuni mici si medii precum Celestron C90 sau C5. Picioarele de aluminiu ale trepiedului Alt-Az Celestron Heavy-Duty se pot regla la înălțimea dorită. Înălțimea minimă este de 81cm, iar înălțimea maximă extinsă este de 114 cm. Tijele centrale stabilizează picioarele atunci când trepiedul este deschis și o tavă metalică este atașată în centrul brațelor, permițându-vă să aveti câteva accesorii la indemana.

Capul trepiedului este realizat din metal și este controlat în două moduri. Pentru a face ajustări ample ale altitudinii, miscati pur și simplu montura și deplasați-vă la locația dorită. Un sistem mecanic va mentine telescopul în poziție. Mișcări mari în azimut pot fi realizate prin slăbirea surubului și apoi miscarea manuală a monturii. Se poate roti 360º daca este deblocat.  Reglajele fine sunt realizate cel mai bine prin rotirea mânerelor de control. Ele funcționează excelent pentru urmarirea obiectelor pe cerul noptii.

Telescopul se monteaza pe capul monturii prin intermediul unui filet 1/4" din placa de montare prinsa de telescop. Surubul de prindere este liber să alunece de-a lungul unui orificiu din placa de montaj, permițând utilizatorului să regleze telescopul, luneta terestra, binoculul sau camera. Scopul este să vă păstrați echipamentul centrat pe trepied cât mai bine. Telescoapele refractoare și camerele cu obiective lungi nu vor fi in echilibru daca sunt prea în față, astfel încât posibilitatea de a face ajustări punctului de echilibru este o opțiune binevenita.

Recenzii

Scrie o recenzie

Montura azimutala Celestron

Montura azimutala Celestron

Montura alt-azimutala Celestron este extrem de utila cand doriti sa observati cu un binoclu de mari dimensiuni, sau luneta terestra.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania