Motorizare si control

Informații

Oferte speciale

Producatori

Upgrade kit Synscan GoTo pentru Skywatcher HEQ5 (vers 3.x)

HEQ5upg

SkyWatcher

Produs nou

Monturile de bază pot fi upgradate cu un sistem GoTo complet funcțional.

Mai multe detalii

7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 23 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 23 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 23,00 lei.


2 310,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Sursă de curent12 V
InterfețeST4
SoftwareSynscan
Baza de date42.900
Corecție PECda
Actualizabil prin internetda
Viteze motor0,25x - 800x

Informatii

Kitul conține motoare de 2Ah cu viteze de la 0.25x la 800x. Baza de date conține peste 42.900 de obiecte ce pot fi găsite de montură cu viteza de 3.4 grade/sec. Instalarea noilor motoare și a părților electronice durează doar o jumătate de oră. 

Avantajete kitului GoTo:

- kitul vine cu cele mai noi motoare pas cu pas cu o viteză siderală de 800x (3,4 grade/sec). Distanța pasului de 1/64 face urmărirea mult mai precisă cu o întârziere mai mică. Există un port autoguider (ST4) ce face ca montura să fie utilizabilă pentru astrofotografie. Viteza motorului poate fi ajustată între 0.5x și 800x.

Funcționalitatea GoTo:

Ultima versiune a unității de control Synscan GoTo oferă deplină funcționalitate GoTo fără conectarea la un computer. Unitatea conține în baza de date peste 42.900 de obiecte, inclusiv catalogul Messier, NGC, și IC plus stele variabile și duble. Pe lângă funcția GoTo, unitatea de control are funcția ”ghid tur” ce arată toate obiectele interesante vizibile în acel moment. Este de asemenea posibil să verificați voltajul de la unitatea de control.

Compensarea întârzierii se poate de asemenea ajusta iar vitezele de corecție pentru portul de autoghidaj sunt 0.125x-1x. Corecția periodică a erorilor (PEC) este de asemenea disponibilă. Prin intermediul internetului se poate face update de soft. Tensiunea de intrare este de 12V și poate proveni de la bateria mașinii, baterie reîncărcabilă sau adaptor.

Recenzii

Scrie o recenzie

Upgrade kit Synscan GoTo pentru Skywatcher HEQ5 (vers 3.x)

Upgrade kit Synscan GoTo pentru Skywatcher HEQ5 (vers 3.x)

Monturile de bază pot fi upgradate cu un sistem GoTo complet funcțional.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania