Motorizare si control

Informații

Oferte speciale

Producatori

Adaptor Skywatcher SynScan Wifi

SynScanWiFi

SkyWatcher

Produs nou

Eliminati cablurile si utilizati telefonul smartphone sau tableta in locul unitatii de control!

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 3,00 lei.


310,00 lei **TVA inclus

-150,00 lei

460,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate100 g

Informatii

Acest mic adaptor WiFi este compatibil cu orice montura SkyWatcher GoTo. Se poate utiliza chiar si o aplicatie planetariu. Acest adaptor WiFi este un produs nou SkyWatcher - 2017. Acest mic intrument va permite controlul oricarei monturi SkyWatcher GoTo de la un telefon sau tableta. Trebuie doar sa descarcati aplicatia SynScan din Google Play sau Apple Appstore si sa conectati adaptorul in locul unitatii de control. Puteti conecta adaptorul fie direct (adaptorul poate actiona ca punct de acces WiFi) sau prin reteaua locala WiFi existenta (daca adaptorul se conecteaza la aceeasi retea).

Odata conexiunea realizata, puteti controla toate functiile din aplicatia SynScan ca si cum ati utiliza unitatea de control. Interfata aplicatiei este foarte intuitiva, nu este nevoie de cunostinte speciale penrtu a o utiliza. Baza de date inclusa permite cautarea rapida si utilizarea confortabila. In plus, aplicatia SynScan are numeroase functii precum Point-and-go: aceasta utilizeaza datele senzorului de orientare din telefon pentru activarea functiei GoTo.

Aplicatia SynScan contine de asemenea cataloage si poate utiliza SkySafari 5 (doar pentru Android). Produsul este in continua dezvoltare, iar cu viitoarele actualizari va fi imbunatatit.

Recenzii

Scrie o recenzie

Adaptor Skywatcher SynScan Wifi

Adaptor Skywatcher SynScan Wifi

Eliminati cablurile si utilizati telefonul smartphone sau tableta in locul unitatii de control!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania