Motorizare si control

Informații

Producatori

Motor focalizare PegasusAstro FocusCube Universal

58649

PegasusAstro

Produs nou

Focalizați telescopul rapid, fiabil și precis cu ajutorul FocusCube.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

1 373,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Dimensiuni5,5 x 5,5 x 4,5 cm

Informatii

Evoluția tehnologiei în astronomie necesită un sistem care să ajute la focalizarea cu mare precizie a telescopului. Optica rapidă și camerele astronomice moderne necesită focalizare automată la fiecare perioadă scurtă de timp, deoarece temperatura poate afecta distanța focală și poate modifica poziția optimă de focalizare. Pegasus FocusCube a fost dezvoltat pentru a îndeplini aceste cerințe.

Proiectat cu o tehnologie electronică modernă, de inalta calitate, acesta poate oferi un control precis al focalizării digitale de la un PC.

FocusCube include un motor pas cu pas pentru o focalizare absoluta. Electronica și motorul pas cu pas sunt închise într-o cutie compactă.

Nu vă lăsați păcălit de dimensiunea sa! Acest dispozitiv poate ridica cu ușurință mai mult de 4 kg de echipament fotografic chiar si atunci când telescopul este indreptat catre zenit!

Acest motor pas cu pas este de înaltă rezoluție (unghi 7.5, grade 120, raport 1:120). Cutia de viteze are backlash foarte redus și cuplu mare, potrivit pentru focalizare la scară micronică!

Aveți nevoie doar de acest dispozitiv pentru a focaliza! Atașați FocusCube la telescopul refractor/reflector/SCT, conectați cablul de alimentare și un cablu USB, descărcați driverele ASCOM sau softul independent și sunteți gata!

Caracteristici:

    Două versiuni: puteți selecta un suport universal care se potrivește celor mai multe focusere de pe piață și Celestron/Meade SCT.
    Sondă de temperatură: un senzor extern digital de temperatură  externă este localizat lângă conectorul motorului. Este furnizată o sondă digitală cu o lungime de un metru. Sonda poate fi amplasată în apropierea focuserului, astfel încât temperatura exactă a mediului poate fi văzută prin softul furnizat sau driverul ASCOM (sonda întotdeauna inclusă în pachet).
    Suport ASCOM: controlerul este pe deplin compatibil cu ASCOM 6.
    INDI (Open Astronomical Instrumentation): driverul Pegasus este inclus cu libindi> = 1.5.1, driverul oficial Indi: http://indilib.org/devices/focusers/pegasus-dmfc.html
    Compatibil program autonom: controlerul poate fi operat de softul independent. (Disponibil numai pentru Windows).
    Cablu USB inclus: un cablu USB de 1,8 m tip B este inclus în pachetul standard.
    Suport actualizare: softulul controlerului suporta reprogramarea prin conexiunea USB 2.0 utilizând softul de upgrade, pentru viitoarele upgrade-uri care pot deveni disponibile.

Notă importantă: FocusCube este un dispozitiv autonom și include funcționalitate controler. Nu este inclus sau necesar un controler de mână. Portul RJ45 este pentru sonda de temperatură.

Recenzii

Scrie o recenzie

Motor focalizare PegasusAstro FocusCube Universal

Motor focalizare PegasusAstro FocusCube Universal

Focalizați telescopul rapid, fiabil și precis cu ajutorul FocusCube.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania