Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO
Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO

Motor de focalizare robotic PrimaLuceLab SESTO SENSO II

SESTOSENSOII
In stoc
1.495,00 lei
cu TVA

SESTO SENSO II este unul dintre cele mai bune motoare de focalizare pentru telescop!

>Câștigă 14 puncte/14,00 lei Câștigă 14 puncte/14,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 14 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 14,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

374.53 Lei x 4 rate

 

Motorul de focalizare robotizat extrem de precis, avansat, fără vibrații, pentru telescop! Conectați-l la portul USB al computerului EAGLE sau Windows® pentru a controla electronic focalizarea, permițându-vă totuși să mișcați manual focalizatorul, dacă este necesar. Dacă nu doriți să focalizați folosind un computer, vă puteți conecta wireless de la orice smartphone sau tabletă utilizând HandPad-ul virtual integrat prin rețeaua Wifi încorporată din SESTO SENSO 2! Datorită tehnologiei Self Centering Clamp (SCC), SESTO SENSO 2 poate fi instalat pe majoritatea focuserelor fără a fi nevoie de adaptoare externe. Datorită motorului controlat cu precizie cu electronică integrată, SESTO SENSO 2 atinge o precizie incredibilă de doar 0,7 microni.

Pe baza succesului generației anterioare a motorului PrimaLuceLab introdus în 2017, SESTO SENSO 2 adaugă și mai multe caracteristici noi. SESTO SENSO 2 încorporează într-o singură carcasă (87,5 x 64 x 43 mm) toate elementele care cuprind un sistem de focalizare motorizat, dar, datorită marilor designeri de la PrimaLuceLab, include multe caracteristici noi:

    Port USB-C pentru conectarea la orice computer standard sau port USB EAGLE: portul USB-C este o conexiune mai robustă, mai fiabilă și este de asemenea reversibilă, permițând conexiuni mai ușoare în întuneric
    Conexiune WiFi integrată cu Virtual HandPad: dacă nu doriți să utilizați un computer pentru a controla focalizarea telescopului, puteți utiliza smartphone-ul sau tableta conectată la rețeaua WiFi SESTO SENSO 2 pentru a o controla cu Virtual HandPad.
    Tehnologie Self Centering Clamp (SCC) pentru conectarea la focusere fără cleme externe: conectați-o cu ușurință la majoritatea focuserelor (dacă este necesar, adaptoarele opționale sunt disponibile pentru alte focusere) cu bucșele incluse în cutie, îmbunătățite față de versiunea anterioară.
    Lumină LED reglabiă: Lumina LED de pe corpul SESTO SENSO 2 este reglabilă și poate fi chiar oprită complet. Astfel puteți reduce emisiile de lumină dacă preferați în timpul astrofotografiei sau al utilizării vizuale.
    Compatibil cu rotatorul ARCO: SESTO SENSO 2 vine acum cu portul ARCO pentru a conecta cu ușurință rotatorul ARCO fără a fi nevoie de date suplimentare sau cabluri de alimentare.

Design compact, ușor și integrat

SESTO SENSO 2 integrează toate componentele electronice de control într-o singură carcasă compactă cu porturile sale afișate lateral. În zona superioară găsiți LED-urile de stare reglabile care pot fi chiar oprite pentru o mai bună gestionare a luminii pe timp de noapte. Sub LED-uri veți găsi portul USB-C pentru a conecta SESTO SENSO 2 la un computer EAGLE sau la un alt computer Windows® utilizând cablul furnizat, portul ARCO pentru alimentarea și controlul rotatorului de cameră ARCO opțional cu un singur cablu, puterea de 12V port de alimentare care alimentează motorul și electronica integrată utilizând cablul de alimentare al prizei brichetei furnizate (este disponibil și un cablu opțional pentru alimentarea acestuia direct de la EAGLE) și portul pentru senzorul de temperatură opțional care permite (prin utilizarea unui software de la terță parte) să efectuați proceduri de reglare automată a focalizării în funcție de variația temperaturii ambiante.

Controlați-l prin USB-C de la EAGLE sau de pe orice computer Windows® cu un port USB standard

SESTO SENSO 2 vine cu un port USB-C robust pentru conectarea la portul USB de pe EAGLE sau orice computer Windows® (cablu furnizat) și controlul acestuia prin intermediul softului ”PLAY” furnizat sau a driverului ASCOM (testat cu computerele Windows 10) . SESTO SENSO 2 folosește un port USB-C care oferă o fiabilitate sporită cu mufa sa reversibilă: puteți conecta cablul USB în oricare dintre orientări, prevenind probleme atunci când este conectat în întuneric.

Control prin WiFi, de pe orice smartphone sau tabletă prin Virtual HandPad

SESTO SENSO 2 are acum funcția de telecomandă WiFi încorporată, astfel încât să o puteți controla de pe orice smartphone sau tabletă, fără a fi nevoie de un computer! Conectați-vă dispozitivul la rețeaua WiFi a SESTO SENSO 2 și porniți aplicația - Veți putea controla focuserul utilizând HandPad-ul virtual dedicat. Datorită setărilor presetate convenabile, puteți înregistra cu ușurință și muta focalizatorul în poziții predeterminate specifice - Excelent și pentru utilizarea vizuală! Controlul WiFi funcționează chiar dacă SESTO SENSO 2 este conectat și la un computer, astfel încât să îl puteți controla simultan de pe 2 dispozitive.

Se conectează cu ușurință la majoritatea focuserelor datorită clemei de autocentrare (SCC), fără a fi nevoie de cleme externe

SESTO SENSO 2 nu necesită nici o clemă externă pentru a se atașa la focusere: scoateți rotițele de focalizare  fină grosieră și va apaărea un ax central. SESTO SENSO 2 este conceput pentru a se potrivi unui ax cu diametrul de 25 mm, comun pentru majoritatea focuserelor de pe piață (adaptoare opționale disponibile pentru focarele cu diametrul arborelui de 26, 33 sau 37 mm - alte diametre nu sunt în prezent compatibile). SESTO SENSO 2 folosește o nouă bucșă de conectare a axului, îmbunătățită față de generația anterioară, care a fost proiectată pentru a găzdui mai ușor diferite focuserre. Un alt avantaj al tehnologiei SCC este că puteți folosi oricând rotițele manuale (focalizare grosieră) ale focalizatorului dvs., chiar dacă este instalat SESTO SENSO 2 (dacă mișcați focalizatorul manual, pentru a controla din nou focalizatorul cu SESTO SENSO trebuie doar să aduceți manual focalizatorul în poziția minimă și apăsați butonul „Set position as 0” pentru a-l calibra din nou). SESTO SENSO este compatibil cu multe telescoape (bucșe incluse: roșu pentru diametrul de 2,5 mm, negru pentru diametrul de 2,8 mm, albastru pentru diametrul de 2,4 mm, verde pentru diametrul de 3,5 mm, argintiu pentru diametrul de 3,1 mm, auriu pentru diametrul de 4 mm ), cum ar fi (dar nu limitat la acestea):

     SkyWatcher EVOSTAR 72 ED, 80 ED, 100 ED și 120 ED
     SkyWatcher ESPRIT 80 ED, 100 ED și 120 ED
     SkyWatcher Newton 200mm și 250mm, f / 4 și f / 5
     Takahashi FSQ85
     Takahashi FSQ106
     Telescoape cu focuser Baader SteelTrack®
     Telescoape cu focuser FeatherTouch de 2"(modelele de 3" și 3,5" necesită un adaptor opțional de 33 mm sau 37 mm)
     GSO Ritchey-Chretien cu focusere de 2" și 3"
     Explorați focarele științifice (cu adaptor opțional de 26 mm)
     TS-Optics TSED80F7 (cu adaptor opțional de 33 mm)
     TS-Optics TSApo60f6RED (cu adaptor opțional de 33 mm)
     TS-Optics TSAPO72F6 (cu adaptor opțional de 33 mm)
     TS-Optics TLAPO804 (cu adaptor opțional de 33 mm)
     TS-Optics TS71SDQ
     TS-Optics TS86SDQ

Culoare
roșu
Tensiune la intrare
12V
Material
Aluminiu
Dimensiuni
87x60x43 cm
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.