Oculare

Informații

Oferte speciale

Producatori

Ocular Omegon Zoom 7,5mm-22,5mm

33244

Omegon

Produs nou

Ocular Zoom Omegon Premium - observati ca si cum ati avea un ocular fix

Mai multe detalii

In 5-8 zile

1 430,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Tip ocularOcular Zoom
Diametru conexiune1,25”
Câmp vizual40 grade-60 grade
Acoperire antireflexMultiplă
Număr lentile8
Distanță focală ocularzoom
Tip constructivocular cu zoom
Filet filtruda
Parfocalda
Conexiune (spre telescop)1.25"
Diametru56 mm
Eye relief (mm)18,5-19

Informatii

Ocular Zoom Omegon Premium - observati ca si cum ati avea un ocular fix
Priviti prin ocular. Jupiter pluteste in fata dumneavoastra, un disc de dimensiuni mici si un spatiu mare intunecat in jurul acestuia. Cresteti puterea de marire - foarte usor si confortabil. Deodata incepeti sa observati benzile, care plutesc ca ceata deasupra planetei. Apoi observati cum Marea Pata Rosie se strecoara incet in spatele planetei. O observati ca pe un obiect rosiatic distinct care se misca incontinuu cu planeta. Cand observati cu acest ocular zoom Premium puteti avea impresia ca observati printr-un ocular bun cu distanta focala fixa. Doar apoi veti remarca: este ocularul Omegon Zoom Premium ...

Acest ocular cu zoom poate concura liniștit împotriva ocularelor cu distanța focală fixă- în comparație cu un ocular cu mărire fixă, acesta asigură o imagine la fel de clară și plină de contrast. Prin combinația de 8 elemente de lentile și noua metodă de acoperire cu strat antireflex, acesta îndeplinește toate cerințele unui ocular High-End.

Imaginea face experiența de neuitat

Ocularul nu numai arată ca fiind de calitate, dar mai important e ce se află în interior. Ocularul Omegon Premium Zoom a fost conceput cu scopul de a produce imagini de înaltă calitate. Vă oferă imagini luminoase la orice interval de mărire. De asemenea, obiectele clare nu vor mai apărea doar în centrul lentilelor, ci și la marginea câmpului vizual. Imaginați-vă că priviți un roi de stele deschis iar stelele de la margine apar ca niște pete de lumină. Evitați acest scenariu cu ajutorul acestui ocular cu zoom.

Optim pentru telescoapele rapide

Aveți un telescop puternic cu raport focalf/5?

Telescoapele (ex. de tip Newton) cu o asemenea deschidere se numesc telescoape ”rapide”, datorită luminozității ridicate. Se aseamănă unui obiectiv foto cu apertură mică. Multe oculare sunt suprasolicitate de telescoapele cu deschidere rapidă, însă nu și Omegon Premium Zoom. Acesta oferă o claritate optimă la margini.

Optica Flat-Field: imagine plană până la margini

Cine vrea să vadă ca printr-un vizor? Tocmai de aceea vă oferă acest ocular cu zoom o imagine plană – imaginea va apărea fără distorsiuni chiar și la margini. Veți vedea cerul prin acest ocular pur și simplu așa cum este și în realitate.

Mărire continuă: distanță focală între 7,5 – 22,55 mm

Cu ajutorul ocularului Omegon Zoom puteți ajusta în mod continuu mărirea potrivită de la o distanță focală de 7,5 mm până la 22,55 mm. Astfel, folosind un telescop cu distanța focală de 1000 mm, veți acoperi măririle mai mici și mijlocii, iar în cazul unui telescop cu distanța focală de 2000 mm, veți acoperi măririle mijlocii și mari. N-o să vă mai lipsească niciodată vreo secvență de mărire: cu ajutorul acestei reglări continue, nu veți mai avea nevoie de oculare cu distanță focală fixă.

Găsirea contrastului optim

Cu ajutorul unui ocular cu zoom veți găsi repede mărirea optimă pentru un obiect anume și pentru noapte. Așadar, în cazul în care observați o planetă, rotiți inelul de ajustare și accentuați mărirea până unde vă permit condițiile de vedere.

Distanță mare de privire: potrivit și purtătorilor de ochelari

Multe oculare sunt nepotrivite purtătorilor de ochelari, dar ocularul Omegon Premium Zoom este complet diferit: cu o distanță de privire de 19,5 mm acesta vă oferă o imagine pe întreg ansamblul. Este deranjant faptul că trebuie să vă dați jos ochelarii tot timpul. Purtați așadar liniștiți ochelarii și concentrați-vă pe ce-i mai important: obiectul.

Chiar dacă nu purtați ochelari, tot veți profita de distanța de privire a ocularului- aceasta asigură o poziție comodă de privire pentru toți.

Cupă oculară cu reglare continuă

Reflexiile nedorite trebuie evitate din prima – acest lucru o să reușiți cu ajutorul cupei oculare deșurubabile din cauciuc moale a ocularului Omegon Zoom. Reglați fără probleme cupa oculară complet individual pentru găsirea perspectivei dorite.

Cel mai bun ocular din gama a ocularelor cu zoom

Pariați pe unul dintre cele mai apreciate oculare cu zoom, pe care-l cunoaștem. Ocularele cu distanța focală fixă pot produce o imagine aproape perfectă, dar niciodată nu vor fi atât de practice precum ocularele cu zoom. Descoperiți cum să combinați optica bună cu practicitatea.

Ce spun clienții noștri:

Am comparat acest ocular cu modelul meu LVW de 22mm și 8mm. Ocularul cu zoom era atât de plin de contrast: n-aș fi putut face diferența între ocularul cu zoom și LVW-ul meu. ”

R. Lehmann, Astronom amator și al doilea președintele al Observatorului Astronomic Public din Buchloe.

Avantajele pe scurt:

  • Un singur ocular- multe măriri
  • Optica Flat-Field: imagine plată pe întreg câmpul vizual
  • Pentru purtătorii de ochelari: distanță de privire 18-19,5 mm
  • Imagini foarte clare și pline de contrast
  • Câmp vizual 42°-66°
  • Sistem interior de diafragme rafinat și lentile înnegrite împotriva reflexiilor
  • Filet pentru filtre de 1,25”

Recenzii

Scrie o recenzie

Ocular Omegon Zoom 7,5mm-22,5mm

Ocular Omegon Zoom 7,5mm-22,5mm

Ocular Zoom Omegon Premium - observati ca si cum ati avea un ocular fix

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania